icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

tamarka9
5. dec 2016

@senselinka jej aj ty si tu,to je super,teším sa,este som to cele neprecitala,ale len tak zbežne vidím,ze žiadna to tu nema lahke...inak bola som na hematke na Šustekovej kvoli opakovaniu testov a bohužiaľ vysli pozitívne,akurát mi tam dr hovorila,ze prve dva trimestre by stačilo jest aspirin a nemusela by som injekcie pichať...

kotatko1232
5. dec 2016

dievcata tie co ste brali Duphostan .brala som ho prvy mesiac....stale pred ms ma bolia prsia a teraz vobec.vcera som vzala poslednu tabletku a mna nebolia prsia co do cca 2dni by som mala dostat MS .

petra1804
5. dec 2016

@tamarka9 ahoj......citala som tvoje prispevky a chcela som sa ta opytat ze prve tehotenstvo si si pichala fraxiparine na riedenie??????vies lebo ja som tiez mala dva potraty a vsetky vysledky mam v poriadku akurat teraz idem este 14.12.na hematologiu ci tiez nemam zvysenu zrazanlivost......tebe teda pomohli tie injekcie?????ja dufam ze az mi to zistia tak ze uz bude vsetko v pohode........tebe drzim moc moc palceky a vela stastia aby sa vam to podarilo

senselinka
5. dec 2016

@tamarka9 ahoj zlaticko, bohuzial, aj ja som tu 😁
Ano, pre teba by mal stacit aspirin do cca 30 tt a potom prejst na fraxik. Ja, bohuzial, musim brat oboje, kedze som potratila aj s aspirinom 😥 A okolo 32 tt musim vysadit aspirin, lebo mozem vykrvacat, keby som nahodou zacala rodit

tamarka9
5. dec 2016

@senselinka no pri prvom tehu som mala aj ja aj tabletky,aj fraxik hned od zaciatku. A ty vies ktory mas typ sld?

tamarka9
5. dec 2016

@petra1804 ahoj,ano pri prvom tehu som si pichala fragmin aj brala tabletky na riedenie krvi. Tiez som pobehala genetiku,stitnu,hematku a nakoniec tam nasli problem so zrazanlivostou a po nasadeni terapie sme to pekne dotiahli do konca...tak daj potom vediet vysledky z hematky 😉

petra1804
5. dec 2016

@tamarka9 no ja dufam ze uz konecne to bude dobre.....lebo ja som sa nedostala ani ktomu aby som videla alebo pocula srdiecko😔 hned tak na zaciatku okolo 7-8tt......myslis ze sa to moze stat uz tak skoro ze ten plod zanikne kvoli tej krvi????tebe to kedy zistili??

senselinka
5. dec 2016

@tamarka9 najhorsi, adrenalin zo stresu 😖

tamarka9
5. dec 2016

@senselinka ja mam tiez po adrenaline a bohužiaľ aj po ADP,cize oba faktory 😞

tamarka9
5. dec 2016

@petra1804 no určite to môže mat suvis s krvou,v placente vznikajú tromby,zrazeniny a dostava take mikroinfarkty a potom nevyzivuje plod a ten odumrie. O prvé sme prisli v 7tt o druhe na konci 11tt.

petra1804
5. dec 2016

@tamarka9 to m i je luto....dufam ze buduci rok sa nam podari vsetkym a ahlavne aby sme to dotiahli do uspesneho konca

tamarka9
5. dec 2016

@petra1804 veď presne,nielen zadarit,ale aj udrzat,pre niekoho úplná samozrejmosť,pre nas nie...ale verím ze sa to tu rozbehne dobrymi spravami a podpori to všetky ☺

fiorela1988
Autor odpoveď zmazal
tamarka9
6. dec 2016

@fiorela1988 tak na tom je zapeklite, ze ked si tehu a aj ked ma prist mrcha brusko boli zhruba rovnako. Mna dokonca ked som bola tehu bolelo este o nieco skor, menstruacne bolesti mavam len tak jeden den pred ms a vtedy ma uz tyzden pred ominalo 🙂 a kedy ma prist ms?

fiorela1988
Autor odpoveď zmazal
smejko18
6. dec 2016

Ta mrcha to je len mrcha.normálne si z nás tento mesiac robí srandu... 🙂 ako tak čítam,tak sa väčšine x nás stalo ze teraz neobvykle meškala a potom prišla...:(joj dúfam ze v roku 2017 budeme riešiť pôrod,kočíky,mená atď 😉

kotatko1232
6. dec 2016

Ach baby z nicoho nic som tak ochorela hrdlo ma silno boli kaslem toci sa mi v hlave a som KO ☹
tak asi zase nic z toho...

evellin26
6. dec 2016

Ahojte, mna zajtra caka laparka a pevne verim ze potom nam to uz vyjde 🙂 je tu niektora taka co ju caka laparka?

tamarka9
6. dec 2016

@evellin26 a prečo laparka? Mna možno v januári,ale mne by mali zrasty prestrihávať a likvidovať.

evellin26
6. dec 2016

@tamarka9 ja mam endometriozu a cystu na vajecniku. Tak to mi idu dat von a popri tom aj prefuk vajecnikov, a pak mame skusit.. snad to pomoze.

sevcikovaanna
6. dec 2016

@evellin26 ak smiem poradim ty aby si laska kvalitného lekara co vie co robí radom podľa svojej skusenosti

tamarka9
6. dec 2016

@evellin26 a nevieš ake si mala hodnoty bielkoviny na endometriozu? Zvláštne ze ti kvoli tomu idu robit laparku,mne hovorili ze sa to rieši hormonálne. A kto ti ju bude robit?

evellin26
6. dec 2016

Bielkoviny? Iba ca 125 mam hodnoty..neviem ci to je to iste.. a ja uz to mam 4 roky.. uz som bola vtedy na laparke a aj sa mi potvrdila a teraz sa mi vratila zasa tak preto. A mame sa snazit potom, preto aj ten prefuk urobia.

tamarka9
6. dec 2016

@evellin26 asi to bude to iste,mne povedali ze hranicna hodnota je 35 a ja mam rovných 35...asi sa to lepsie robi laparkou ako hormonálne,lebo vsak znicia loziska okamžite a vidia cez kameru aj kde su. No držím palce aby zakrok dobre dopadol a potom teda sup na to ☺ ja idem este len v januári na konzultáciu...

vanda12345
7. dec 2016

baby 1dc juchu dockala som sa ratate den kyretu aj ci den po???4.11 bol a dnes tak sa tesim ze som naskocila🙂

violet1609
7. dec 2016

@vanda12345 jeeej tesim sa s tebou ! 😀

vanda12345
7. dec 2016

@violet1609 dik si moc zlata🙂 tak este jednu a mozeme snazilkovat😉a ty ako??

violet1609
7. dec 2016

@vanda12345 ja zatial nic, ale minuly tyzden som asi mala ovulaciu ,tak snad do 2 tyz.je mrcha tu. Nikdy by clovek nepovedal,ze sa na nu bude tak tesit. Ako to zvladas ? Da sa?

dilaila999
7. dec 2016

@vanda12345 juuj, tesim sa.. aj ja uz chcem 🙂 dnes som bola u endokrinológa (po znamosti ale katastrofa doktor - dufam, ze uz k nemu pojdem len po vysledky a nikdy viac), 19.12. budu vysledky a do vtedy uz snad aj mrcha pride. a potom sup sa na to 🙂

vanda12345
7. dec 2016

@violet1609 ved to ak by mi niekto toto povedal ho vysmejem ale asi fakt nikdy nehovor nikdy poboluje ma podbrusko ako cakala som krvave sonety ale nic take tak snad to tak ostane a moj musry kalendarik ze h ed 31.12 druhe kiez by mal pravdu veatili sa mohe kratke cykli tak moha cakas ale docjas sa😉