icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

limetka26
8. dec 2016
sticker
evellin26
8. dec 2016

@tamarka9 no uz idem aj domov 🙂, vcera robili zakrok a trosku to boli ale da sa to zvladnut, neni to nic strasne, hlavne ze uz mam potom

cassie2323
8. dec 2016

Ahojte dievčata....tak aj ja sa pridávam a dufam ze budúci rok sa už aj my budeme tesit na mimi. Snazime sa už dva roky a zatiaľ nič. Takže v januári už to asi začnem riešiť s doktorkou. Držím palceky aby nám to všetkym vyslo 😘

nikky81
8. dec 2016

@cassie2323 drzim palce 🙏

slniecko26
8. dec 2016

@petra1804 ahoj moja tak ja už mám výsledky z hematológie všetko mám úplne v poriadku. Takže podľa nich moje 2 potraty boli asi zhoda náhod :( Snažíme sa ďalej 🙂

petra1804
8. dec 2016

@slniecko26 ahoj moja dakujem ze na mna myslis a ze si mi dala vediet....🙂
teraz neviem ci to je pre teba dobra alebo zla sprava😒 ale aspon ze si v poriadku moc moc drzim palceky aby si bola cim skor tehotna a hlavne uz do uspesneho konca😘🙏
este ma napadlo vy ste si davali robit aj spermiogram????

limetka26
8. dec 2016

@cassie2323 tiez som to po dvoch rokoch riesila. Zistila mi pco..

vanda12345
8. dec 2016

@slniecko26 tak som rada ze to tak dopadlo a verim ze o chvilu budeme pekne krasne a spokojne tehulkovat😉

sofia288
8. dec 2016

dievčatá ja mam dnes ovu... cítim to a tak ma to láka ja by som už aj hneď skúšala... no bojím sa ešte musím vydržať aspoň jednu ms... tak hrozne už chcem mať dve čiarky! Nechcem na to tlačiť ale to je tak silná túžba až to bolí... nemyslite si že som šialená ale občas mám pocit že mi hrabne z toho... :(

vanda12345
8. dec 2016

@sofia288 moja asi nieco vo vzduchu mna dnes tiez same tehu veci po rozume kuk som kalendarik ako to bolo ked sa zadarilo a to mam este len prvu a uz by som hned je druha a idem na to vela som citala ze baby ktorym nic nezistili len ze blba nahoda a hlavne sa na to citia psychicky sli na to hned po prvej joj aj ja by som hned no nejak tak po 2ms som si vravela tak ale ak by sa kvapocka lasky zavrtala potesim sa🙂rob ako sama ty citis a naco sa citis

chmeluska
8. dec 2016

Ahojte kocky tak po dnesnej kyretazi aj ja dufam v uspesny rok 2017, s niektorymi z vas som bola v junovkach, baby drzim vam vsetkym palce ;)

vanda12345
8. dec 2016

@chmeluska oo moja zlata viem co prezivas je mi luto ze aj ty opustila junovky ale ako pises rok 2017 je nas🙂drz sa

sofia288
8. dec 2016

@chmeluska ahoj. Aj ja som mala termín 5.6 :( no ideme ďalej. Ani sa nenazdáme a sú tu Vianoce a nový rok 🙂 a snáď tu budú poletovať samé // čiarky 🙂

limetka26
8. dec 2016

Inak dievcate beriete nejake dopnky? Vitaminy?

chmeluska
8. dec 2016

@limetka26 mne dnes doktorka vravela ze kyselinu listovu si mozem davat a pit alchemilkovy caj, takze ja len takto budem

limetka26
8. dec 2016

@chmeluska ano po kyrete to je super na regeneraciu maternice. Tiez som to tak brala, no skusim asi aj inofolic alebo fertipronu

vanda12345
8. dec 2016

@limetka26 ja to co chmeluska +vit E

limetka26
8. dec 2016

@sofia288 ja som mala taku silnu ale ze velmi silnu tuzbu po prvom kyrete , aj sa po dvoch cykloch zadarilo, no nedopadlo to dobre a doktory mi vraveli , ze je dost mozne, ze som skoro otehu po kyrete a moze to byt pricina. No vela kociek pisalo dobre scenare na tehotenstvo hned po kyrete. Ja som bola zasa vynimka..🙂

slniecko26
8. dec 2016

@petra1804
@vanda12345 Dakujem Vám. Dúfam, že sa nám to podarí konečne do úspešného konca. Budúci týždeň by mohla byt ovulka tak sa budeme snažiť 🙂

vanda12345
8. dec 2016

@slniecko26 moc moc drzim prsty a isto to tak bude a pekne budeme tehulkovat a vsetko bude naj naj a bud rok budeme drzat nase vonake uzlicky

chmeluska
8. dec 2016

@vanda12345 prosim ta tu alchemilku ako casto a kolko pijes?

vanda12345
8. dec 2016

@chmeluska no mam sackovu 2x taky vacsi asi 3dl pohar ale pise pol litra ze mas s nej ale nemam taky pohar

chmeluska
8. dec 2016

2x pol litra teda?? A pijes kazdy den od kyretu? Ak si uz dostala ms tak aj cez nu aj po nej?

vanda12345
8. dec 2016

@chmeluska tak si kludne davaj pol lit ja mam teraz taku co sa pije 2az3x1/4l tak si dam raz 2 raz 3 akokedy ja som vcera dostala prvy menzes tak pijem 2 bud piatok idem k svojmu som zvedava co povie ako som sa zotavila snad bude ok chcem pockat este na jednu a snazilkovat moja a tebe sa co stalo?

chmeluska
8. dec 2016

@vanda12345 no radostnu spravu v 7tt ze budu dve vystriedla smutna v 9tt ze bohuzial po druhom ostal iba vacok no a ked som teraz utorok na zaciatku 12tt sla na kontrolu tak uz ani druhemu nebilo srdiecko :( nevie sa v com bol problem, nemala som ziadne tazkosti, ziadne krvacanie spinenie, prislo to tak zrazu a to som sa tesila ze chvalabohu zachvilku bude prvy tt za mnou :( co uz dnes som si po tom trosku poplakala a od vtedy mi je lepsie, dufam ze sa vsetko dobre zregeneruje a za par mesiacov skusime znovu 🙂 bolo to nase prve tak snad to dalsie uz bude bezproblemove, uvidime. Aj ked dnes mi povedala ze tam mam aj myom tak sa budem musiet popytat mojho dr. ze aky velky a ci to mohol byt dovod, uvidim...

vanda12345
8. dec 2016

@chmeluska ano moja poplakat si je fajn neda sa to nechat za sebou proste aspon u mna kazdy den nejakym sposobom sa tam pristavim co malo byt a nie je ale nechcem kuk do minulosti ale hladiet dobuducnosti a ako pises o chvilu budeme opat pekne bezproblemovo a az do uspesneho konca pekne tehulkovat ved predsa rok 2017 je nas🙂 tak pekne pi alchemilkukys listovu
joj vcera prisla mrch a ako doobeda v poho ale poobede a vecer dokonca aj v noci dost bolestiva aj dnes no ale hlavne ze prisla a fungujem😨 toto zvladneme no nie to uz nasa sucast

violet1609
8. dec 2016

@chmeluska mrzi ma ,ze si s tym musis prejst. Prajem skore zotavenie. Uvidis,ze den co den to bude o nieco lepsie. Pi cajik a v 2017 to uz vsetky dame 🙂

chmeluska
9. dec 2016

Dakujem baby ste zlate. 🙂
So svagrinkou sme cakali naraz, teda ona je o 10tt dopredu, tak zatial sa budeme tesit aspon z krsnatka 🙂

tamarka9
9. dec 2016

Baby ja len na margo caju- ja som ho po kyrete pila poctivo 3x denne salku a ms prisla presne po 28 dni od kyretu,bola uplne normálna,žiadne bolesti,silne krvácanie. Neviem akú úlohu zohral ten čaj,ale určite ho odporucam 😉

tamarka9
9. dec 2016

@evellin26 takže hneď na druhy den púšťajú domov? A rez mas kde urobeny? No dúfam ze uz aj bolesti zmizli a teraz asi hneď sup sa snažiť. Tak sa vraj odporúča,ze co najskôr po laparke.