Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
Ahojte dievcata..ked to tu citam tak mi je tak smutno..uz dlho zotrvavam v tychto snazilkovskych skupinach a ked vidim z kolkych vas som sa tesila ze sa vam to podarilo a teraz same kyrety..:( smutno mi je..ja som teda este nebola tehotna aj ked sa uz viac ako 3 roky o to snazime..presla som uz mnohymi vysetreniami.. Najnovsie beriem utrogestan lebo mi zistili velmi nizku hladinu progesteronu a tak dufam v lepsie zaciatky a uspesny rok 2017 pre nas vsetky!! 🙂
@luciskooo úplne s tebou súhlasím.teším sa z každých 2// kt tu vidím,pretože viem,koľko úsilia a sĺz stali.a keď už konečne môže prísť stastie,príde kyre:( nezažila som pocit pozitívneho testu,bojím sa či vôbec niekedy bábätko bude.ale tiež je neskutočne hrozné keď niekt.viete ze babo môžete mať a prídete on.verím ze už aj my všetky sa dočkáme šťastného konca.a ostatným ktoré si myslia ze zjedli všetku múdrosť sveta a majú pocit ze sme iné keď ešte nemáme bábätko sa s úsmevom a kocikom v ruke usmejeme a pozdravime 😉
Tak sa uz naisto radim medzi vas, kedze decembrova mrcha dorazila. Tak ideme dalej do roku 2017.
ja tiez uz naisto kedze nase druhe IUI nevyslo (vcera potvrdene z krvi) .. dievcata dajte nejake rady co uzivate na podporu otehotnenia. Ja mam doma uz celkom vela veci len nechcem byt chodiaca lekaren - mam inofolic, gynex kvapky, maca prasok, vceliu matersku kasicku. Zacala som dnes cvicit mojzisovej cviky a pri posteli uz opatrujem teplomer na meranie bazalky, tehu a ovu testy kupene 🙂 Este nieco mi chyba do vybavy snazilky? 🙂 Este mam aj mojzivej caj na otehotnenie a alchemilku pravdaze
Baby, je mozne citit uhniezdovanie? Citili ste to niektora?
@popilka ja som bola tehotna 6x a ani raz som nic necitila
Baby prajem vam to všetkym zažiť je to krasny pocit byť tehotna hladkať bruško prihovarať sa babätku a kopkanie je najlepšie 😍
Baby tak tiez sa pridavam. Po vyse dvoch rokoch snazenia,vysetreni cakame na schvalenie IVF od poistovne. Drzim nam vsetkym palce 👪
Už mi to je jasne. Nechcela som tu pani v žiadnom pripade za to odsudzovať alebo čo.
@lenkaemka ano, ja mam sest deti a snazim sa o siedme. Sest deti v mojom srdci, ale len jedno pobehujuce po dome.
A ver mi, milionkrat radsej by som ich mala naozaj sest zivych, zdravych, uvrieskanych, aj keby sa cely svet na mna pozeral cez prsty. Lebo dieta je jedna absolutna dokonalost 💖
Lenze bolo mi dopriate len jedno zdrave a hlavne zive dieta a verim, ze dobojujem boj za este aspon jednym do konca.
Cely zivot ale budem vediet, ze ich malo byt sedem...
Ahoojte,aj my sme prisli o dietatko tohto roku.Narodil sa nam krasny zdravy chlapcek,avsak velmi predcasne uz v 26 tt,a po par dnoch nam zomrel na nekrotizujucu enterokolitidu ☹....kto nezazil nikdy nepochopi aka je to bolest prist o vytuzene chcene dietatko.Pridavam sa teda aj ja k vam dievcata do tejto temy
😢 máš pravdu.neviem si to predstaviť kto to nezažil.no vieme aká je túžba po dieťati.nekonečná.a keď si predstavím ze konečne je ta túžba na svete tak sa stane toto.veríme ze sa ti to všetko ,,vynahradi,, a budúci rok príde k vám radost!!!!!!
Ahojte dievcata pridavam sa k vam 😊 vsetkym drzim palceky aby bol rok 2017 pre nas uspesny 😚 my sme sa dali na beh na dlhu trat. Onedlho stretko s koordinatorkou a dufam ze vo februari bude vo mne mala bublinka 💗
@senselinka ahoj, aj si pochodila nejake vysetrenia koli potratom?
@luckamajkova ahoj vidim ze aj ty cakas na schvalenie IVF 😊 a kam chodite?
@snehuuulienka ahoj moja úplne ta chapem potratila som v 20tt chlapceka..kvoli zavahaniu lekárky ako by to nestacilo pri kyretazi my pokazili sliznicu asi skončím ako neplodna....lekar ma liečiť nie zobrať sen každej ženy :(
@sevcikovaanna a to si ako zistila s tou sliznicou??
@misiatkooo ahooj, aj vy čakáte? chodíme do novootvoreného centra v ZA Gyn-fiv. Ako dlho sa snažíte?? predtým sme chodili do Heliostu, do BB k Bielikovi a podobne
@smejko18 dakujem za podporu

Ja som sa dobre citila tak som sa pytala domov, inak este nechavaju cca den dva.. a mam po zakroku 3 malicke dierky, pupok a dve na podbrusku. Ani vidno nebude a mam pockat do prvej menstruacie a skusit, tak som sama zvedava ci pomoze 🙂