Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@misiatkooo u nas je manzel uplne v poriadku,ja mam pco,ani laparka a drilling nepomohli,ale vajecniky mam uplne priechodne. Vobec nemam ovu 😕 ani po clostile 3x1 mi nenabehla. Kolko mate rokov? U nas mm 32 ja 29
@misiatkooo super uz mate stretko s koordinarkou,potom to uz ide rychlo. A vkladat chcete jedno?
@snehuuulienka povedal my to gynekolog(nový) ze ma moc vycistili a tým padom my nedorasta :(
@sevcikovaanna len si nezacni prosim Ta namyslat,ze budes neplodna atd.zacni pit alchemilku,ak ju uz nepijes a mysli pozitivne😉
@sevcikovaanna a mrcha ti po cisteni prisla...alebo.nechodi
@luckamajkova vobec nemas ovulku ? To je cudne ze ani po liejoch ti nenabehla a koli tomu ti odporucili ivf? Ozaj moja dnes mi prisla sprava mame to schvalene 💜 neskutocne sa tesim 😊 manzel ma 28 a ja 25
@sevcikovaanna ti napisem ze ja som tiez bola zufala po cisteni a mala som zmyslanie ako ty.nedorastala sliznica mrcha neprisla po cisteni 7 mesiacov dali mi antiku nepomohlo. Som vtedy preklinala lekarov a ze ak budem musiet ist na umele kvoli nim a ak nebudem mat deti a pod. Po 2 rokoch som isla do CAR pila som.alchemilku cervene vino davali mi.lieky a slisnica rastla ako sa.jej chcelo.mala som iui aj ivf avsak neuspesne. Nakonies som si povedala posledna sanca pni anka vo vrbovom a cvicenia pre zeny. Po 2 mesiacoch som ostala tehu.verim ze tentokrat to dotiahneme do stastneho konca ale chcem ti dat nadej a vieru v to ze urcite sa to napravi a.budete aa tesit z.uzlicka.drzim palce
@snehuuulienka prvá prišla v poho potom cysta praskla na vajecniku potom sipnenue 10dni a teraz 2mesiace nic len strašne nizka sliznica inak vsetko ok
@illinka praveze ja mam ist v januári ak nezaberu lieky....ja mam vajecniky ok hneď v prvý mesiac som otehotnela bez problémov len ta sliznica robí problém kvôli tomu dufam že nemusim na umele ..ja jem lieky,kys.list a pijem alchemiku tak to hádam zaberie
@sevcikovaanna no vidis. Ja som vtedy toliez v poho otehotnela.som mala vsetko v poriadku len po cisteni mi nechodila.mrcha.moja doktorka stale tvrdila ze ok a ked som.prisla.ku druhemu tak mi povedal ze.mi to moc vycistili a vyskrabali sliznicu a nedorasta preto aj.mrcha nechodila. . Potom som.nemohla ostat tehu tak som to riesila rozne. A teda aj umelym. A ani tie nezabrali...
A nakoniec som prirodzene otehotnela po 3 rokoch.
Skus aj cervene vino poharik do ovulacie..
ach baby koncia mi moje dni pomalz k svojmu idem v piatok a hned by som sa uz snazilkovala no asi jednu mrchu vyckat by bolo aspon potrebne ja neviem 😲
@vanda12345 uvidis co ti povie doktor, ale budem drzat palce, ak bude vsetko v pohode ja by som asi tiez nevedela dlhsie cakat ;)
@vanda12345 ahoj .... a ako mrcha prebiehala? Vsetko ok? Skus pockat este na jednu ms a uvidis co v piatok povie lekar. Ja by som pockala,ale vies ze je to velmi individualne. A ked ti da lekar "zelenu" chod za hlasom svojho srdca 🙂
Ja stale cakam na mrchu. Uz aby tu bola 😒
@vanda12345 ja som teraz v piatok konecne dostala prvu menstruaciu po kyrete a urcite este chcem pockat, kym skonci dalsia. Citala som, ze skor by nemusela byt pripravena maternica, a teda by som si koledovala o dalsi potrat. Aj lekar takto odporucal. Moj manzel teda asi bude musiet ist na tento mesiac nakupit kondomy - to si ani nepamatam, kedy sme naposledy pouzivali... . Drzim palce u lekara, aby bolo vsetko ok.
@daisylucky a kolko si po kyretazi?
@violet1609 10.11. som bola na kyrete a 9.12. som dostala mrchu.
@misiatkooo supeeer strasne sa tesim. Inak ako dlho ste cakali kym vam to schvalili? Lebo ja mam union a ta ma teraz problemy 😕
Tiez ste mladi a uz sa to musi ivf riesit,presne ako u nas.
Ovulka mi ani liekmi neprisla,najvacsi folik som mala iba12mm
@luckamajkova ja som taka rada len dufam ze sa to hned podari 😊 ja mam vseobecnu a trvalo to 2 tyzdne co som bola prekvapena ze ako rychlo 😊 tak dufam ze aj ty sa coskoro dockas a po novom roku pojdeme spolu do toho aspon si vymienat informacie.😊 je to hrozne veru ze musime taketo veci riesit ale budme radi ze je aspon takato možnost mat babatko 💜
Pridavam sa tiež k vam 😕
@daisylucky
@violet1609
@chmeluska dik baby ste mile ze ste sa podelilio nazor nejdem tlacit na pilu ale ani kondomy kupovat budeme si davat pozor a uvidime kolko bab ani prvu nedostali a vsetko ok a presne je to individualne vela som citala ze kedpride ms tak uz je vsetko pripravene a to cakanie kvoli psychike tazko povedat neviem ale teraz len tak light a po dalsej uz by som aj ked mne moj lekar ked som prisla z nemocnice odniest papiere bez vsetkeho pol r kazal som zvedava ci do piatku dostal rozum😲ano moc tuzim vcera som bola v nakupnom centre ak nie kocik tak tehulku tam clovek len videl no uvidime co ma prist pride😉
babyle Bohu nic nie je nemozne😉🙏
@vanda12345 moja uplne ta chápem, ja by som už tiež najradšej hned skušala. nechaj to na prírodu, ak sa zadarí hned tak je tvoje telo pripravené a ak nie tak po druhej ms idete naplno 🙂
@modrykoniar ahoj moja presne toto mam v plane proste teraz prerusovany sex bude ale po dalsej na plne gule a ako pises ak telo bude pripravene sa zadari ved to hned by sme zaplnit tu dieru v srdci aj ked stale to bude v nasich srdciach
@vanda12345 ja sa už neviem dočkať, ako budem znovu testovať 🙂 normálne mi to chýba 🙂 asi mi chýba ten stres, že čo ak to vyšlo 🙂
@modrykoniar fuuu ze chyba stres si podarena ja som v tedy vydrzala az den po meskani ale zato potom asi 6 ze ako pekne tmavnu🙂bol to pekny pocit joj
@vanda12345 ja mam pocit, že to príde veľmi skoro, neviem kedy ale proste to tak cítim. v januári mám narodky, tak by to bol pekný darček 🙂
@modrykoniar ooo tak to teda ano to by bol ten naj darcek aky si zena moze priat a ja ti to prajem tiez😉 aj ja mam taky pocit ze to bude rychlo tak snad
ahojte 🙂 my sa pokušame od včerajšku o babo dufam ze v roku 2017 uz bude babo 😊 drzim vam vsetkym palce
@modrykoniar ja mam narodky 28.2 tak aj ka chceeeeem dve coarky na narodky 🤰

@luckamajkova ahoj 😊 ano cakame a 21 decembra mame stretko s koordinatorkou. Chodime do Heliosu a mam dr Bornaya a zatial som bola velmi spokojna. A v BB sa ti nepacilo ? Snazime sa rok u nas je problem u manzela 😐 u vas je to ako?