Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
Dovoľte mi pridať sa do skupinky..Nielenže nebol rok 2016 nás úspešný a nestihli sme to do Vianoc, ešte mi aj dr našla na vaječníku endometriotickú cystu - rana pod pás 😔 ...Všetkým nám držím palce, aby sme čím skôr mali dôvod na opustenie tejto skupinky
@mishamisura ahooj 😊 aj ja mam podozrenie na endo tak uvidim...ale snad ten rok 2017 budeme mat nase babatka
@sofia288 ahoj 🙂 ...a ako postupuje tvoja lekarka? Moja mi ju objavila tento tyzden, sledovat bude len cca 3 týždne a už spomína laparo..Hrozne sa bojím, mám ju na vajecniku a zrejme mi skrz ňu nedozrievaju vajka...
Ahojte🙂 ktore este by ste mali mat mrchu tento mesiac?🙂 nech nie som sama,kto bude cakat ci tento rok ukonci dvoma ciarkami na teste🙂
@mishamisura napisem ti IP
@domci1203 ja mám dostať 30.12. a ak nedostanem, tak to bude total zazrak
@mishamisura podobne🙂...po roku aj pol snaženia to bude mega šok🙂
@domci1203 my sa snažíme približne rovnako 😍
Tak dnes 1.DC .... je možné, že mi femibion skrátil dĺžku cyklu? Mávala som 31 dní a teraz po mesiaci jeho užívania mám 28 dní.....No nič, hádam rok 2017 bude úspešnejší ako bol rok 2016 🙂
Ahojte, mam jednu otazku a neviem na koho sa obratit 🙂 Vadí nejako saunovanie pri pocati? ci uz zo strany muza alebo zeny..... ideme v januari na wellness a zrovna mi vychadzaju plodne dni.. Dakujem 🙂
Dakujem za reakcie 🙂
Ahojte kocky uz som nestastna.poradte ja vzdy po sexe na druhy den spinim a trva to 3-4 dni. dokonca par krat sa stalo ze az do menzesu.mali ste to niektora?
@katka1601 ja som toto mala vlani. Zlé výsledky zo sterov z krčka maternice mi vyšli, musela som podstúpiť konizaciu. Prajem ti, nech nemáš také trampoty, ale určite to rieš so svojou doktorkou
Ahojte dievcata 😊 ako sa mate? 😍
@mishamisura @kakatulik no holky praveze pred par rokmi som podstupila maly zakrok na krcku mala som tam polyp tak mi ho vypaloval.potom spinenie prestalo ale teraz sa to znovu objavilo.a ked si na ten zakrok spomenie tak vooooobec nemam chut to podstupit zase.nebolo to nic prijemne ☹
No vidis ktovie? Mozno je tam znovu. Ja som mala tiez polyp,ale rtiahol sa sam od seba. Nikdy som z neho nepinila.
ahojte baby v piatok ma zacali boliet vajecniky ze oki pred ovu ale mna stale bolia neviem co uz je normal a co nie fakt ovu uz isto bola leka v piatok vravel ze vidi folikul aj hlien bol ale preco bolesti ostali ako da sa to zvladnut raz lepsie raz horsie ale prezila by som aj bez toho aj vam sa to stava??😝
@vanda12345 Ahooooj. No mne je tak všelijako :/ ako by som aj mala dostať no a stou ovu ja som mala pocit že som ju mala dva krát 😂 noo čo je u mňa veľmi čudné nebolia ma prsia. čo by mi zase až tak nechýbalo lebo som nevedela ani spať týždeň pred ms. Tak že si myslím že ms bude meškať. Kontrolu mám 3.1 a aj na gastro idem 3.1. tak snáď sa už dočkám odpovede prečo ma to brucho bolí 😕 dosť sa aj bojím ... stále sa to zhoršuje bolí ma ešte aj keď si fúkam nos...
@sofia288 o moja zlata ako ja si tiez nechcem nic domyslat alebo tak ale aj mna poboluje brucho neviem ci z toho ze menej jem alebo preco ale snad bude vsetko ok a v poho 2xovu??to by bolo tie prsia chapem komu by chybala bolest no nie?? 3.1 budem na teba mysliet aby vsetko bolo ok zistili co ti je nieco naordinovali a snazilkujes🙂

@kotatko1232 to ti verim to by si v poho malu aj do skolky aj z nej vybrala tak teda srzim prsty avy ten novtmy rok bol uspesny vo vsetkych smeroch a splnili sa ti vsetky sny a tyzby teda vsetkym nam tu 🙂