Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@renimac dakujem aspon jedna 🙂
Zajtra aj tak idem ku gynek.. koli tabletkam lebo vcera som uz skoncila s Duphas....
tak aspon nech mi vezmu krv..alebo?kedze MS ma len prist..

@popilka ja reagujem na hormony extremne zle, ale po IVF som nechcela riskovat, tak som pristupila na utrogestan. Oproti Duphastonu ma vyhodu, ze sa neprehlta a tak nezatazuje travenie a zaludok. Ono vies, je tu kopec bab, ktore mali prve tehu v pohode a po porode ziskali krvnu mutaciu. Nehovorim, ze je to tvoj pripad, ale po tom co sme si pisali, si nemyslim, ze tolko krat to bola nahoda. Ale to je moj laicky nazor.
@popilka gratulujeeem, teraz uz mozem verit, ze coskoro pridem na rad i ja ;) Len nech ste zdravucki a krasne rastiete
@vanda12345 dala som testik bez Negativuv 🙂
@kotatko1232 ano je tam duch a snad ten dalsi twst bude jednoznacny drzim prsty😀
@kotatko1232 no urcite, Duphaston by som teraz len tak nevysadila, ak si tehu.
@vanda12345 dakujem.
tak ak sa to podarilo tak sup sup za mnou..a hned si chod dat predpisat Dufik...
@kotatko1232 no ja mam teraz plodne dni ovu podla kalendara dnes no to byva o den vacsinou neskor tak zajtra ale divne ze mic necitim tak podbrusko hlienu tiez nic moc tak neviem no snazilkujeme to mne si pisala ze dufik??
@vanda12345 ano tebe..mne ho doky dal koli uprave cyklu a upozornil ma aby sme si davali pozor lebo teraz ovela skor viem oteho...
@kotatko1232 ja tam vidim ducha 😉👍
@violet1609 super len aby silnel..lebo verim ze teraz sa to podarii 😉
@kotatko1232 a kolko si po ? Lebo z krvi zistia o trosku zvysene hcg aj pred ocakavanou mrchou
@kotatko1232 no mne nic nedal nekazal aj ked som mu vravela ze dlho cakat nebudem neviem co ak to bude zavolam a zistim a dik za radu
@violet1609 no mala by som MS dostat v nedelu..ale ci dostanem to netusim..teraz ako beriem duphaston tak ms nemavam ako by som mala mat...
@vanda12345 tak skus pre istotu.alebo ked tak sa zajtra opytam mojho a dam vediet 🙂 som zvedava ci tam bude..
@violet1609 DPO 10-11
@kotatko1232 dik moja si mila som po 2ms od kyretu a snazilkujem no ten moj nic a ze on 6m a bla bla bola som v 6tt no tak skoro nato avy tak dlho som cakala
@popilka ako myslis, urcite ti tu nechceme zle... Ale presne ako ti pise @renimac mutacie su aj ziskane a co je horsie, v tehotenstve krv prirodzene hustne, takze vysetrenia mimo tehu nemusia nic odhalit a v tehu by ti zrazu zistili zvysenu zrazanlivost. Mne hematologicka vyslovene povedala, ze urcite faktory ani nepozera v tehu, lebo vysledky by boli uplne irelevantne a skreslene
@vanda12345 tak ked tam idem rada sa opytam a pomozem ti 🙂
@kotatko1232 dakujem si ozaj mila a vazim si to 😉
Ahojte babuľky🙂 Tak my sme si tiež povedali s mužom že tento rok sa to už snáď podarí. Veríme tomu a budeme pokiaľ sa to nepodarí 🙂
@vanda12345 No ja uz len preckat ms a zase mozem ist na vec.
@senselinka
@renimac ved ja viem, ze mi nechcete zle. Naopak som vdacna za vaše rady. A je mi jasne, ze sa moze nejaka ta mutacia objavit aj neskor. Ved ja nad tym stále rozmyslam, ze ked uz sa to podarilo, tak nech to zas neskončí zle. Asi ten dufik teda radsej nasadim...😉
@alexwarring urcite sa ku mne coskoro pridáš. Verim v to 😉

Ahojte🙈ja sa ku vám pridám tiež. Tiež sa snažíme o babatko😘Tak držím palce každej jednej z vás🙂
Ahojte kedze nam to tiez do konca r.2016nevyslo pripajam sa aj ja k vam.Teraz som bola na preventivke.povedala som dokimu ze sa nejaky ten mesiac snazime no zatial bezuspesne ze ci budeme mat podobny problem ako pri prvom al.väcsi kedze po porode mam klesnutu maternicu.on mi len sucho povedal vajecniky ok maternica ok ak sa dokopy do 9mes.od prveho snazenia nepodari mam prist ze ufobi folikulometriu ze teraz naco je je to kratke snazenie no nemohol to ufobit hned nech viem na com som ked ma liecil uz pred prvym tehu aj Laparkou-polyc.ovaria ahormonmi?...pako taka som isla odtial nasr.....ze az som bola cervena co sa ma sestricka pytala ci mi je zle

@kotatko1232 ja vidim 😉