Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@lauritka Ved toto.. a najdi v tom logiku. Nehovoriac o spravodlivosti. 🙊
@vanda12345 No dobre. Uz som sa ukludnila 😀😀 Treba verit. A ja viem, ze su pary, co sa snazia roky rokuce, mam aj kolegu, kt si berie zenu co uz teraz vie, ze babo nikdy nebude. Ja sama uz jedno zdrave krasne mudre dieta mam. Za to som vdacna najvdacnejsia. Ale ked uz konecne po roku otehotniem, tesim sa planujem a bac.. potrat. Ako kazda, aj ja som prekvapena, lebo ved mne sa nic take nemoze stat. No moze. Potom komplikacie a okrem kyretu stravim dalsie tyzdne v nemocnici na kortikosteroidoch (pravdepodobne reakcia na odumrety plod). Priberem 20 kg, vyzeram ako svina, nemam chut ani dychat, nie to este sexovat. Pol roka sa z toho zbieram, motivujem, nahanam si sebavedomie, aby som sa pred mojim dokazala vyzliect, prekonam tu fobiu sama zo samej seba, nakupim testy, testujem o dusu spasenu a ked nastane ta spravna chvila, pripravena na vsetko aj vsetko spravim.. no zjavne som sa premotivovala.. lebo som si fakt myslela, ze teraz to vyjde. Evidentne som sa este neukludnila 😀
@myskahryzka o moja zlata ako som si to tak precitala tak o to viac chapem tvoje sklamanie a frustraciu to pochopi len ta co to ptrezila a som nazoru ze to zahoji len dalsie tehu aj ked clovek nezabudne no to co si mimo toho prezila ma mrzi a tie kila moc moc viem ake sme my baby na to ako vyzerame haklive a hlavne ked sa sami necitime fajn a v poho tak to co hovori okolie je sum a fuk aj ked si pisala ze tvoj muz to tak tragicky nevidi hlavne byt tehu a vsetko ok a hned aj tie kg pojdu bokom moc moc ti drzim prsty ako nam vsetkym tu🙂 a ja o to viac chapem ako sa citis ja teraz vkladam vsetko do toho a verim ze to tak bude🙏
@vanda12345 Si zlata 😇 Dakujem. Mas pravdu.
@myskahryzka nz moja a ja verim ze vsetko je tak ako ma byt aj ked je to obcas tazke a nepochopitelne Boh nam nadeli len tolko kolko unesieme ale tiez verim ze len to naj naj ma pre nas pripravene a ked je nasa tuzba byt este matkami tak nase prosby a modlidby vyslisi ❤❤
@vanda12345 ahoj vandi, takze snazilkujete ? Ja som u lekara dostala zelenu ,vravel ,ze netreba cakat. Po 2ms ideme na to 😍
@violet1609 moj sa po kontrole tvaril ze treba cas a tak ale ja som nazoru ze ked sa na to citim a 2ms prisla uz v mojom stararom rezime teda vratil sa mi moj 24dc tak uz telo je fit a pripravene takze ano po 2ms aj my snazilkujeme tak uvidime snad o chvilu same //a do uspesneho konca🙂
Baby dnes by mala byt ovu podbrusko len slabo citim hlien uz skoro ziadny ach jaj mala s te s tym niektora skusenosti??
@vanda12345 Ahoj moja. No ja verim, ze babatka este budu, len ja som nedockava a ten vek ma tlaci... no ved vies co myslim. 🙂
@popilka vsetko bude dobre, drzim palceky 🙂
@popilka super, krasa, gratulujem 😍
Pocuj, ty si mala tie potraty predtym, ze? Nechcela si si dat preventivne anopyrin na riedenie krvi?
@vanda12345 neboj a skusaj ...... ja mam niekedy tak,ze rano nic a skor poobede alebo vecer
@myskahryzka ano viem vsetko bude tak ako ma byt no nie?🙂
@violet1609 ved sme nad ranom sjusali a zajtra zas a verim ze to pride ale nezvyk uz si davkujem grepovy dzus😉
@vanda12345 ahojky.vidis tam nieco 😂😂skoro ale skusam
@senselinka Hej, mala som. Mne prave dr kazala brat Duphaston. Ale trochu sa toho bojim. Pri prvej som nebrala vobec nic a v pohode. Odvtedy uz toho bolo sice viac, ale stale si myslim, ze len blba nahoda.
@kotatko1232 mne sa tam nieco mari 😉 ukaz original.
@popilka pozri, ak mas nizky progesteron, duphaston ti neuskodi, iba pomoze... ja by som to neriskovala. A asi by som dala aspon 50 g anopyrinu. Proste vsetko pre uspesne tehu 😉
@renimac original tu ciarku neviem dobre zachytit lebo mam blby telefon..slabe to je a mne nechce zaostit 😀 NA NERVY..ked budem kupovat novy telefon tak hned budem pozerat aky je tam fotak 😀 😀
@popilka Duphaston ti neuskodi neboj..pomoze ti aby si babenko vynosila 😀
@popilka aj ja sa pridavam ku gratulacii obaja drzte sa 🙂
@kotatko1232 skus aj tak 😉
@kotatko1232 ahoj no neviem kde ju presne hladat ale mari sa mi vosi daj original ktory dpo si?
@vanda12345 10-11DPO. tak by som mala byt.ale tak ked beriem teraz tie lieky niesom si ista ci na 100ˇ% som mala ovulku v tedy
@senselinka Ked som chvilu uzivala HAK, tak som mavala hrozne migreny. Ako PMS ma vzdy boli hlava a teraz tiez uz skoro tyzden ma poobede rozboli. Aj preto sa bojim ten Duphaston, aby sa to este nezhorsilo.
@vanda12345 Dakujem 😉
@renimac
@violet1609 dala som je tam slabucky duch...

@myskahryzka asi tak netreba prehanaj ako ja si dam kavicku no dnes si este aj zapalim a to uz potom radsej ee ale moja maka fajcila a som tu a neplanovane je to fakt tazko povedat co a ako urobit no hlavne treba verit ze to pride a budeme opat pozehnane tym najvacsim stastim byt matkami🙏❤