icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

vanda12345
12. jan 2017

kotatko1232 tak snad to preslo a to bolo len take jednorazove a uz sa to nebude opakovat jej tak to mas super dieta ja mam uz sice skoro pubertiakov ale ty uz aj cajik alebo tak tiez su zlaty🙂

vanda12345
12. jan 2017

kotatko1232 potrela som len tak tvoj profil a tvoja dcera sa narodila 27.6 a moja 28.6 jej tak to naraz oslavuju takze tiez mas doma racicu😉

kotatko1232
12. jan 2017

@vanda12345 jeeej isto?? no mam mam teraz je v skolke..uff ale je to riadna Racica.
Niekedy mi da Zabrat 😀 😀

kotatko1232
12. jan 2017

@vanda12345 Nervy mam lebo ti neviem poriadne odfotit test ktory som si robila teraz a aj tam je // slabucka ako dusik ale silnejsia ako pred 2 dnami.😠

vanda12345
12. jan 2017

kotatko tak to teda ta moja ako anjelik sice obcas puberta zamava ale mila zlata no ale ako sa vravi nie kazdy den je nedela a aj ona ma svoje dni😉joj a ja ze sa s tebou potesim a

kotatko1232
12. jan 2017

@vanda12345no tak moja ma len 3,6rokov cize to je rozdiel 😀 ale uz teraz sa bojim co to bude neskor...ked bude pomne tak sa uz teraz zacinam modlit 😀 😀

vanda12345
12. jan 2017

kotatko1232 no ti poviem moja bude mat 14 to rozdiel jaj pekny kvietok si bola??mile sze si to uvedomujes ale radsej nech je ziva ako zimny gris haha priebojnym patri

vanda12345
12. jan 2017

modrykoniar ahoj moja no ako?? Snazilkujete? My este aj dnes a potom necakam mrchanu 24

popilka
12. jan 2017

@monilik Dakujem moja 😉 Velmi sa tesim, ale aj bojim. Vsetko dokopy. Verim, ze to bude ok. 23.1. idem k dr. Dufam, ze uz bude bit srdiecko. Potom uz budem kludnejsia. A ty ako? Uz sa ti to blizi 👶 Kedy mas termin?

lululka22
12. jan 2017

Holky

lululka22
12. jan 2017

Ahojte myslite si podla tohoto grafu ze ovu nebola???? 23.12 som bola na posledny odber na HP volala som o visledky a doktor ze ovu neprebehla. Tak nechapem ze mavam taketo grafi. Teraz mam closlylbegit na 2mesiace a ze potom mam ist na sono a uvidime. A terajsi graf je takyto. Myslite ze nebola tiez ovu??? Dakujem.

alilka
12. jan 2017

@lululka22 podľa mňa ovu mohla byť..Ovu testy si nerobila?

myskahryzka
12. jan 2017

@alilka A ty si robila to, co si mala vcera robit? 😉 😀

alilka
12. jan 2017

@myskahryzka že pochybujes 😁😁

myskahryzka
12. jan 2017

@alilka tak dufam, ze vysledok budu 👶👶 🙂 Ja som si vcera objednala ten lubrikant, co slubuje otehotnenie. 😀 Je mi jasne, ze to nieje ziaden zazrak, ale je to nespermicidny lubrikant, co u inych neviem vycitat nikde, takze minimalne by nemal zabijat spermie. Sice trosku predrazeny, ale aj na ine debiliny som peniaze vyhodila, tak nech to cert bere 😀 😀 😀

modrykoniar
12. jan 2017

@vanda12345 ahoj moja, to čo je s konom nejde mi označovať :( no mne práve končí mrcha, ano dobre píšem mala som ju 12 dni, ach jaj ale ako si mám počítať teraz plodné dni mi je záhadou. môj dr mi hovoril, že máme skúšať ale ked chcem vedieť presne tak ovu testy. ale čo ja viem, dajak sa mi do toho nechce. takže my sa začneme snažiť asi od zajtra a nečakám mrchu ani neviem kedy 🙂 ale tebe držím všetky palčeky nech to príde čím skôr, ved ja ťa snád rýchlo dobehnem 🙂

alilka
12. jan 2017

@myskahryzka ja som o ňom tiež čítala ale tak predstaviť si že do tej "potopu" čo tam neraz mám dávať ešte lubrikant 😅😅😂😂😂😂 mňa zasa boli ten pravý vajecnik a akoby mi dačo ťahalo v maternici abo neviem..Veď aj keby to je ešte skoro žeby som dačo vôbec cítila..Že?..

vanda12345
12. jan 2017

Mmodrykoniar ano blbne to tu no ty jo pekne sa ti to pretiahlo ale bola normal ci len taka akoze??no kedze mne ta druha prisla presne ako pidla stareho cyklu myslim ze vsertjo ako ma byt preto snazilkujeme a verim ze to dame ai mila dik jasan kazdy druhy den ak budete tak isto trafite😉

myskahryzka
12. jan 2017

@alilka Ked ta taha vajecnik, moze to byt ovulacia. Je dost mozne, ze ju mas az dnes. No mne lubrikant zase neuskodi 😀 😀

modrykoniar
12. jan 2017

@vanda12345 no mala som práveže silnú tak 7 dní a teraz 5 dní také slabšie. ale vraj je to o.k. telo si trošku poblbne a bude dobre. hlavne že sa to vyčistilo pekne samo. a môj dr mi hovorí, že v marci vás čakám najneskôr s pozitivnym testom. no bodaj by mal pravdu. lebo teraz je to čisté tipos bingos.

monilik
12. jan 2017

@popilka ja uz 33tt zajtra poradna.naposledy mala 1697g 🙂 termin mam 7.3. tak uvidime... 21. mi zacina materska.Drobulka sa stale vrti bud je priecne alebo KP tak len dufam ze sa nakoniec otoci dolu hlavkou... budem na teba mysliet nech krasne rastiete.drzim palceky 😘

alilka
12. jan 2017

@myskahryzka aj ja si myslím že ťa ovu je dnes..Tak dúfam že chlapci urobia čo majú 😛😛😛

myskahryzka
12. jan 2017

@alilka No moja drzim palce. Bodaj by sa to tu konecne niekomu podarilo 🙂 A ty mas po tych liekoch velku sancu. Este dnes znasilni draheho, nech ides na istotu. 😀😉

vanda12345
12. jan 2017

modrykoniar no tak tak ale ved aj skor ak sa budete usilovne snazilkovat isto sa trafite a budeme pekne tehulkovat a uzivat si to krasne ocakavanie 🙏

lululka22
12. jan 2017

@alilka. Ovu test som mala najtmavsi na 13dc a potom dalsi den uz teplota stupla a kedze som myslela ze ovu bola netestovala som dalej. A ako som volala o vysledky doktor skonstatoval ze ovu nebola tak uvidime ako to bude teraz s clostylbegit...

alilka
12. jan 2017

@myskahryzka znasilnim ho znasilnim nech naplní čo má a môže spac 😂😂😂😅😅😅 len sa vraj neodporúča každý deň,že vraj lepšie obden ale tak neviem doki mi tiež neraz povie že 2dni za sebou sa snažiť 😛😛 a lieky myslíš clostylbegit?

myskahryzka
12. jan 2017

@alilka Zrovna vcera som niekde citala, ze to je blbost,..to s tym obnovovanim spermii. Clovek uz nevie, co si o tom mysliet. No ja som toho nazoru, ze lepsie aspon nieco, ako nic. Takze ja by som to na tvojom mieste skusila aj dnes. Ano, myslim ten clostyl. 🙂

alilka
12. jan 2017

@myskahryzka áno to som dávnejšie čítala aj ja že spermie idú iba tie ktoré sú vyvinute..😁 určite budeme aj dnes skúšať..No clostylbegit som brala aj minulý mesiac a nrzadarilo sa 😊 ale tak verím že teraz to vyjde..Vtedy sme sa nesnažili na ovu..Ach tá moja práca 😂😂

myskahryzka
12. jan 2017

@alilka Chcela som byt sprosta, ale som si radsej zahryzla do jazyka 😀 No ja ta mam ako svetly priklad. Nech sa ti to laskavo s tym clostilom podari a ja ho nasadim potom tiez 😀

alilka
12. jan 2017

@myskahryzka kľudne môžeš napísať aj niečo sprosté,mne to nevadí 😁 len aby sa nad nami potom nepohorsovali iné,že sme vulgarne 😊😀😀 tak dúfam že budem ten svetlý príklad a ty ma budeš hneď nasledovať 😁😁 nech si moje vajko Rači otvoriť bránu pre hosťa 😂😂😂