Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 Pracujeme, pracujeme.. testujeme ovulaciu, pouzivame ten Conceive gel.. grepy uz nechcem ani vidiet 😀 Som 12 dc, tak podla minuleho mesiaca by mala byt ovu o 4 dni. No podla vcerajsieho testu bude skor.. A ty kedy necakas?
@myskahryzka no pekw pekne tak len makam nie flakam 😨 ja v utorok moc moc sim zvedava a vela do toho vkladam a dzime si vsetky prsty no nie??
@vanda12345 No jasne,. Ja dufam, ze tak lahko uz nedostanes. Drzim vsetky prsty, palce aj paste. 🙂
@vanda12345 nooo neviem..Na tehu sa necítim vôbec..Tak uvidíme či z toho niečo vôbec bude 😁😁
@myskahryzka minulý mesiac došla ešte o deň skôr mrcha jedna 😁😁 sa jej u mňa asi ľúbi 😂😂
@myskahryzka dakujem si moc mila a vazim si to ale to vsetky si drzime navzajom no nie??ved sme na jednej lodi😉
@alilka ja ani neviem nieco by som zjedla neviem co a tak ale nexhcem si nic nahovat ved snad tie dni prehdu rychlo a budeme v tom🙏
no dievčatá vidím to na perný začiatok budúceho týždňa 🙂 minimálne 3 horúce adeptky tu máme 🙂 a ja som nedočkavá aj za vás baby 🙂 nech je už utorok 🙂
@alilka Kozy ta bolia asi z tych liekov a boleli by ta, ci si alebo niesi tehotna. Takze toho sa nedrz. Som ti uz vcera povedala, ze si v tom, tak nespekuluj 😀
@vanda12345 APKA MI OVULKU UKAZOVALA ale to je len Apka 🙂
23.12 DO 29.12 NAJPLODNEJSI DEN BOL 28.12
Baby davam so moj oblubeny vanilkovy krem ale je hnusny
@vanda12345 no ty si jasná 🙂
@myskahryzka kozy ma bolia lebo mám 4dni pred mrchou 😁 v takom čase ma vždy začínajú bolieť 😛😛 nespekulujem kde že..Uvidí sa o 4 dní či som v tom ani nie 😁😁
@vanda12345 Mas pravdu. Dobre to padne popisat so spolubojovnickami.
@modrykoniar ale total kupila som si cerstvy rozok nacocila do kremu a dajaky hnusny pozriem datum ale ved to som vcera kupila teraz som rozpravala zo zakaznickou ma zdravotne prolblemy skoro som sa rozplakala no to by bolo wow vidis uz ma hniet sprieka robit test😲
@myskahryzka presne obcas si ja pripadam az otravna ale je to forum skoro ako pokec a ja som tu rada s vami baby ste super
@modrykoniar inak sranda v tom ked sme boli v junovkach kazda ste skoro zmenu chuti a take ja nic a dnes toto aaaaaaa 🙏
@vanda12345 no bude to dlhý víkend 🙂 ale vieš čo už nedela by to šlo nie? ja som pokušitel.
@vanda12345 jaaaaaj to boli krásne časy 🙂 stále ich sledujem kočeny ako sa tam majú, niekedy mi aj luto príde. ale však my sa dočkáme. a ak ti to teraz hned víde, dúfam, že ma budeš aj nadalej podporovať aby som ta rýchlo dobehla 🙂
@modrykoniar moja ja nas vas tu bzdy a svetky budem fakt sme su super partia aj ked sa nepozname ano to teda bude no asi nema vyznam skor skusat do nedele isto a potom sa uvidi ako ma budu palit prsty🙂
@kotatko1232 ale vy sa nesnazite o babo,ci ano? Si pisala, ze muz nechce... Ci ho vzdy nejako zadrzis v sebe?
Lebo kazdy mesiac riesis, ci nie si tehu, tak ci je to vobec realne 😇
A teraz beries sj duphaston, ci si ho uz vysadila?
@senselinka Kazdy mesiac urcite nie..
je to realne nebooj.....uricte by som neminala peniaze za testy keby som si len myslela ze mu mozno uslo...😀😀 Neberiem lieky brala som tym 10 dni a mala dorazit ms a do dnes nic nedoslo...
@senselinka
citala som ze po dobrati tabletiek MS moze dojst do 10 dni..
@kotatko1232 ano, ano, do 10 dni po vysadeni.
Tak drzim palce 😉
@modrykoniar
@lauritka holky tak nic s toho dnes teplota klesla na 36,6 a hlasim 1DC ani som nestihla testovat co uz. ☹ ideme dalej prvy cyklus s clostilbegyt nevyšiel,nevadi dalsi vide 😉 😉 aspon som mala LF 14dni a to je hadam dobre. Drzme si vsetky dalej palce.
baby vcera zacala a hned tak boli hlava no utesujem sa tym , ze prazdna hlava neboli😝 na obed mi nechutil vanilkovy krem olovrant a vecera v poho tak snad ten krem nebol ozaj pokazeny😲
nie hned ale dnes ani neviem co pisem
@vanda12345 ja by testovala 😝

@myskahryzka no co moja vy uz pracujete??dufam ze ano a coskoro vsetky uvidime vytuzene // a hlavne az do stastneho konca ty jo mna tak bolia krize no neviem ci z praci ci ako