Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
Ahojte potrebujem poradiť v utorok som si robila test bol tam duch dávala som tu aj foto no len aj v ten deň došla ms. Ja mávam tak 3 dní a potom 1-2 dní špinenie do hneda len tento mesiac je to iné. Začala som krvácať 3 dní potom na ďalší deň nič ani špinenie ale ďalšie ráno sa mi znova spustila ms aj krv.zrazenky do večera zasa nič no dnes ráno sa to znova opakuje ráno začnem znova krvácať do červená aj krv.zrazeninky neviem čo to znamená? Máte skúsenosti? Ja som doposiaľ takéto dačo ešte nemala tak ja viem či je to ok. Ďakujem za radu ak viete poradiť 🙂
@eliss19 neviem ti veľmi poradiť, ale môže to mať aj súvis s hormonami ....skús si prečítať tento článok, možno ti niečo napovie http://m.rodinka.sk/zdravie/zdravie/ako-ma-vyze...
@myskahryzka ahoj .nevies mi poradiť do kedy by mala nastúpiť mrcha po znížení BT?Ja ráno teplota poklesne a mrcha ešte nikde 😕
@eliss19 vies,noooo. Ono tam mohlo nieco byt,ked si mala ducha na teste.Mozno s tym tvoje telo este bojuje.Mozno tam nejake to embryjko bolo,ale sa neudrzalo a maternica zu Bola ale nachystana,ze sa uhniezdi a preto mala vyssiu sliznicu ako inokedy...,alebo tam este je a....su rozne moznosti.Ak prestanes krvac,sprav este jeden test.
@myskahryzka pri ovu určite hej a väčšinou aj pri Ms..😁
@myskahryzka ja si myslim,ze viac ako na ovulacne testy.
@alilka Ahaa. No dobre. Lebo ja neverim, ze niesi v tom. 😉 A krcok si si vysetrovala? 🤔
@myskahryzka ja som ti to vravela že niesom .😁 Neverila si 😛 dnes som ho skúšala a je tvrdý a v zadu ledva som ho dociahla..Skoro ako pri ovu..Len vtedy je mäkký 😁
@kakatulik Ale asi len v pripade, ze si uplne zdrava. Nie? No ja obdivujem kazdu jednu, co si meria bt. Ja nemam tolko sebadiscipliny. Rano z postele leziem na poslednu chvilu... a ako sa poznam, kazdy druhy den by som zabudla 😀
@alilka A kedy mas dostat?
@myskahryzka tak jasne ze to ovplyvnuju aj ine faktory,. Ale ak si zdrava a uz sa poznas,tak ani kazdy den merat nemusis. Ja kazdy den meriam iba pred a pcas a po ovulke a ked mam nocnu,tak ani to nie .
@myskahryzka mala som 24.1 ale asi dostanem skôr..Aj minulý mesiac som dostala o deň skôr..😃 dnes som zatiaľ 11dpo 😃 ty stále hľadáš nádej?😀😀
@kakatulik No ved to.. ze to je dlhodoba zalezitost. Ale bud cyklus s tym skusim zacat. Je problem, ak by som cez vikend merala o 2hod neskor?
@alilka Dva prasknute folikuly... to musis byt. Jedine, ze by si abstinovala 😀
@myskahryzka práveže neabstinovala 😁 ale proste nie vždy to "zaklapne" hneď prve mesiace 😊😊
@myskahryzka nooo neskor,ked uz budes vediet ake rozdiely mas o tieto dve hodiny neskor,tak nie je problem,ale na zaciatku by bolo fakt dobreeee keby si dodrzala tu hodinu.Ale ved sa mozno zobudis nahoodou,zmerias a budes spat dalej.POL Hodku by so neriesila.To nevadi.
@alilka Ja viem. Ale aj tak stale cakam 😉
@myskahryzka ale zlatá si 😁 neboj sa verím že nenechám ťa dlho čakať za mojim pozit tehu testom 😊😊

@alilka urcite ze ano ved tento rok je proste nas😉🙂