Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@tamarka9 dakujem si moj mila a vazim si tvoj nazor nie nemam teraz sa nic nemoze stat ja len neviem aka je bezna prax ano a hlavne je ruzova takze dusik to ani mne nepripada
baby vy ste take uzasne mam vas rada a neraz som napisala sme tu ako jedna rodina a na jednej lodi moc moc vam dakujem za kazdy nazor ci postreh este raz ti dakujem
@alilka No je hore, lebo som v noci carovala 😀
@senselinka velmi pekne ti dakujem oki tak dnes si uz nedam len tu kyselinu listovu
vsetkym vam tu prajem aby ste sa coskoro pridali ku mne aby tento rok bol ozaj nas a boli sme naj maminami na svete🙂
aaaaaa ja som taka stastna🤰
@vanda12345 zlatko, ako dlho ste sa snažili????
@crazy_girl1 no 4.11 som mala kyret na prvu ms som cakala 33dni ta dalsia prisla presne podla stareho cyklu 24dc tak som si povedala ze som fit tak teraz sme sli po te druhej na plno a vyslo to🙂
@myskahryzka 😂😂😂😂 ona už z toho asi osalela tá moja bt 😂😂 chce prísť a nemôže lebo carujes 😁😁
@vanda12345 skvelé, to sa veľmi teším!!! 😍🙏 Už len do úspešného konca. Tento rok začal skutočne úžasne, samé tehu pozitívne testíky. Len tak ďalej.
@crazy_girl1 ano aj ja si to tak predstavujem prijemne a uplne pohodove 🤰 a potom sa budem len tesit z toho najvacsieho daru a stastia🙂aj ja sa modlim🙏a nepochybujem😀
🙂 Dobre to bude,aj my tebe ďakujeme,veľmi to doda chut do snazenia ked vidíme pozitívne výsledky ☺
@alilka Chce prist a nemoze, lebo sa uhniezduje vajicko 🙂 Ja tvojej maternici evidentne verim viac, ako ty. 😀
Veľmi dúfam, že sa to tento rok podarí aj nám. Nic viac si neprajem 👶
@tamarka9 presne ako pises aj ja verim ze je a bude vsetko na paradu😉a my svetky co sme tu to dame
@vanda12345 ahoj,gratulujem🙂chcem sa opytat na ten vitaminE,ako dlho si ho uzivala pred tehu,kto Ti ho odporucil a naco je dobry??vdaka
@tamarka9 tie inteligentné telefóny poznám ,píšu co chcú 😁😁 práveže ju čakám,mrchu jednu mrchovitu 😁😁 už aj predmrchovy hlien sa ukazuje dnes 😊
@myskahryzka ja jej verím tiež,len ja s ňou žijem tak ja ju znaaam 😂😂😂
@snehuuulienka ahoj vies co ani neviem zabudla som😝 brala som ho pred min tehotenstvom a po potrate som zacala opat aj s kys listovou
senselinka ta by skor o tom vedela tak isto napise ak to zbada😉 a inak moc dakujem
@alilka Ach jaj.. tu sa uz clovek nemoze na nic spolahnut. 😀 Ani na tvoju maternicu 😀
@vanda12345
@snehuuulienka ja som napr brala vitamin E, ked som mala obrovsku cistu na vajecniku.
@myskahryzka čo ti poviem 😁😁 človek sa už nemôže ani sám na seba spoliehať nieto ešte na svoju maternicu 😂😂😂
@alilka a nie to este na cudziu 😀 😀 😀 😀 😀
@myskahryzka noo a nieto ešte tak 😁😁😁 spraviť test aby si verila že jej nemôžeš veriť ?😂😂😂
@alilka ty ci spravit? 😀 No veru spravit. Lepsie budem spat. 👍
@vanda12345
@myskahryzka dievcata ja som si preventivne a intuitivne nasadila vitam.E.......Nikto mi ho nekazal brat,len mi napiste kvoli comu ho vyuzivate
@snehuuulienka ja ako som pisala raz som asi tu na mk citala ze je dobry tak som si ho tiez tak sama nasadila ale dnesnym dnom ho vysadzam ozaj neviem skus na nete nieco najst alebo ti tu napise niekto kto vie o tom viac🙂
@vanda12345 waaaaaaaaaw.tiško gratulujeeeem a nech už konečne sa babenko držii a postupne rastie v Tvojim Brušku tak ako maaa až do uplneho konca 🙂
Aka som moc rada 😀 😀 😀 😀

@vanda12345 super, tak sa s tebou tesim..uz len nech silnie a nech to tentokrat vyhde..kazde rano otvaram, ci si sa uz odhodlala ocikat ci nie..☺ my si teraz davame pozor..v aprili udeme na Kubu a nerada by som nejako ohrozila bejby, kedze sa nejdeme len valat na plazi..
@myskahryzka no dobre ale koľko mocovinu držať v sebe aby to bolo fér play?😁😁

@vanda12345 gratulujem moc 💖
Vit E uz vysad 😉