Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
😍🙏😘
@vanda12345 predtym ako som si ho nasadila tenn vit E som si o nom nastudovala co to...ale....mna zaujima naco konkretne sa odporuca zenam po potrate,pred tehuuu.atd...skratka aj ine zdovodnenia,ktore mame my zienky,snad som tonapisala polopatisticky a pochopila si ma😉
baby, viem ze tu uz bola skupina o kyseline listovej infolic? chcem sa opytat ci aktualne ju niekto berie? ja zacinam 🙂
@kotatko1232 dakujem moc moc moc si zlata a ano isto to tak bude a bude pekne rast a ja sa budem tesit a ras s nim hahaha
@snehuuulienka ja som ta pochopila ale uz som zabudla precitala som si ze je dobre ale uz neviem naco tak som si ho aj ja sama narordinovala proste nik mi ho ani pred tehu ani po potrate nekazal ale ved je to vit tak som si povedala nemoze uskodit tak preco nie??su tu zbehlejsie baby v tom isto ti nejaka odpise😉
@snehuuulienka ejuska je teraz na od vianoc do leta ta vie o E viac skus sa jej opytat
@fiorela1988 ahoj, ja beriem inofolic - teda skôr inositol teraz 2. cyklus - 2x2g (tak ako v inofolicu), tento cyklus som kúpila aj inofolic, ktorý som brala ráno a večer teda ten inositol.
@myskahryzka 😂😂😂 pridem domov spravím nech máš dušičku na mieste a kľudný spánok 😂😂😂😃
@alilka Jeeezis.. to sa este nacakam. Ved si zacnem aj nechty ohryzat 😀 Kedy dojdes domov? 😀 😀
👍
@vanda12345 jeeeej velmi sa tesim !!!!! Je tam druha ciarocka to je jasne 😀
Mne povedal lekar ,ze mi nasadi duphaston hned od zaciatku,tak uvidis co ti povie. Drzim palceky. Vsetko bude dobreeee 🙂
@kotatko1232 dakujem za link,no opat len take vseob info,to vsetko mam davno nacitane z netu.....
-mna zaujima nazor zien tu z fora,brala som ho preto ,lebo bla bla...
-Dr mi ho odporucil brat lebo....je dobry na to a na to ...
@snehuuulienka ahaa.tak cakaj mozno sa niektora ozve a napise viac
@myskahryzka nebuď nervna z toho 😁 aj tak výsledok poznáme 😊 musím ísť niečo povybavovat a robím 😁😁
@snehuuulienka No mne ho dal na tu cystu spolu s Tiaminom, aby sa mi zmensovala. A ona sa nie ze zmensila, ale zmizla uplne. Ale ako presne by to malo ucinkovat v mojom organizme, to som sa nepytala.
@alilka 😀 😀 😀
@violet1609 dakujem dakujem si mila preto mu budem volat ale to v stredu joj som tak stastna aj ked asi budem viac spokojna v stredu po dalsom teste🙂
Ahojte tak sa pripájam k vám a verím že rok 2017 bude šťastný pre všetky ženy čo túžia po bábätku ako ja 🙂 tak vam držím všetkým palce ❤ 😍
inak baby co ste brali ked ste boli 🤰??
@vanda12345 myslis vitaminy? Ja len kys.listovu.
@violet1609 no ano presne vit tak tu beriem uz dlho ja len ci staci alebo aj nieco ine😉
@vanda12345 ja ostanem len pri tom....zatial.....
Zevraj vela vit.tiez nie je dobre brat...... ,ze sa potom rodia velke bambuchy,ale co je na tom pravdy neviem 🙂
@violet1609 ako ani ja neviem ci budem vela kombinovat tu beriem a budem brat
@violet1609
@vanda12345 presne toto iste aj mne vravel lekar, ze vitaminy ziadne nebrat, lebo bude velke dieta. Syn mal aj bez vitaminov cez 4kg. Keby nejake beriem, asi porodim slona 😀
@myskahryzka to fakt???a takze ziadne nebrala femibion??ja neviem myslim ze v tedy som brala nieco ako ty jo neviem ako sa to volalo ale too mi lekar v tedy odporucil teraz neviem
@vanda12345 Ja si myslim, ze uplne staci zdrava vyvazena strava. Dat si pozor na to, aby si jedla potraviny, ktore obsahuju vitaminy, ktore potrebuje tehotna zena a to uplne staci. 🙂 Jedine teda v pripade, ze lekar odporuci z nejakej priciny zvyseny prisun.
@myskahryzka jaj aha aha a co su napr tie potraviny vhodne pre tehu nejak neviem joj ale mi je tazko asi nieco zjem aj ked to mi aj po jedle😀

@alilka Ja myslim, ze ked mas zajtra dostat, uz by to tam mohlo byt vidno aj z obednajsieho mocu..aspon ducha. A u teba pocitame s dvojickami, takze by hcg mohlo byt silnejsie. 😉