icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

crazy_girl1
23. jan 2017

@vanda12345 tu je zopár tipov. 😉 Raz za čas prehrešok neuškodí, ale veľa zeleniny a ovocia kvôli vitamínkom treba.
http://najmama.aktuality.sk/clanok/241837/10-po...

myskahryzka
23. jan 2017

@vanda12345 ale nie ze vhodne pre tehu. Vhodne pre tehu su vsetky, okrem tych nevhodnych 😀 Ja myslim take, ktore napr obsahuju vela kyseliny listovej.. teda listova zelenina, paradajky, pecienka, strukoviny.. a tak. Zrovna tu kyselinu listovu by som asi jedla v prvych tyzdnoch. No v druhom tretom trimestri by som ziadne vitaminy nebrala. Ale to neznamena, ze ty sa tym mas riadit. To by som robila ja, pretoze ja sama som mala vysoku porodnu vahu, v rodine mame cukrovku a prve dieta som mala velke, preto si myslim, ze aj dalsie by bolo vacsie.

vanda12345
23. jan 2017

@crazy_girl1 dik pozriem si to si zlata😉
@myskahryzka ano ano aj ked vsede vela ovocia zeleniny ale je to az tak zdrave??ale nie ja take mozem tak si doprajem
inak baby potvrdilo sa co bolo v piatok uz moj oblubeny vanilkovy krem dracik nemozem jest sak to take hnusne 😲

alilka
23. jan 2017

@myskahryzka no pozri na tú belobu 😁😁 uzi veríš?😛😛

myskahryzka
23. jan 2017

@vanda12345 No tak tie supermarketove ... to nieje ziadna vyhra.

myskahryzka
23. jan 2017

@alilka Nie. to je zly test 😀 Aky to mas? Rapiclear? 😀

alilka
23. jan 2017

@myskahryzka 😂😂 ach nevzdávas sa 😁 noo musíš sa zmieriť že fakt z teba veštica nebude 😛😛 niee to je pepino..10tkovy 😁

vilma30
23. jan 2017

Jaj baby, tak mne sa dnes vyhodila afta, sice som ju uz roky nemala, ale v mladosti to signalizovalo u mna prichod choroby. Tak to ma vobec netesi. Dnes 8DPO a choroba je posledne co potrebujem 😢

vanda12345
23. jan 2017

@myskahryzka ved to ano ale snad nie je total zla

ria294
23. jan 2017

@snehuuulienka mne ho spomenula moja Dr, a odporučila mi ho aj bylinkarka. Vitamín E ma latky, ktoré vraj obsahujú antioxidačné účinky, obnova buniek.Vitamín E sa spomina aj v súvislosti so sterilitou a bolo objavené, že ženám, ktoré majú problém donosiť plod, pomôžu veľké dávky vitamínu E. Že vraj je to vitamín plodnosti a jeho nedostatok znižuje plodnosť mužov aj žien. A ešte, že hypofýza funguje dobre, ak má dostatok vitamínu E. Tato látka totiž transportuje kyslík k pohlavným orgánom.

modrykoniar
23. jan 2017

@vanda12345 no moja hlavne teraz jedz všetko čo si telo žiada. ono ti povie čo mu chýba. však to potom dáš dolu. a kolko si vlastne schudla? ja teraz dosť cvičím, super sa cítim, len rozmýšľam že či to nemôže poškodiť ak by sa zadarilo. ale to len taká úvaha, zatial pokračujem.

vanda12345
23. jan 2017

@modrykoniar no ja som len stravy mmu zmenila nebrala som to tak vazne lebo sko mi o ine a to 🤰ta nejake 4kg sli dole ano budem jest s tym problem nemam ale zas ani prehanat nechcem😉

kotatko1232
23. jan 2017

@vanda12345 jA SOM brala femibion a moja mala ked som ju rodila mala 3kg a urcite nebola ako slon 😀 😀 😀

vanda12345
23. jan 2017

@kotatko1232 asi fakt tazko povedat neviem sama co robit

myskahryzka
23. jan 2017

@alilka No uverim, az ked budes 1dc. 😀 Ako ty beries ten clostyl? od 5dc dalsich 5 dni?

myskahryzka
23. jan 2017

@vanda12345 Asi najlepsie pockat na lekara a poradit sa s nim. Tu mas velmi vela radcov a keby robis, to co ti vsetky hovorime,... 😀 No to by dopadlo 🙂

kotatko1232
23. jan 2017

@vanda12345 nic by sa zle nestalo keby ich zacnes brat...su to len vitaminy ....ale tak pockaj co ti povie doktor 🙂

alilka
23. jan 2017

@myskahryzka no od 4dc ale 1dc pocitam až keď poriadne začnem krvácať..Nie spinenie .Čiže to akoby bol 2dc,a vychádza potom clostylbegit na 5dc 😁😁 a ano 5 dní..

myskahryzka
23. jan 2017

@alilka lebo rozmyslam, ze kym sa moj dr vrati z lyzovacky, tak ja uz budem mat ms. A tusim takto mi to kazal.. od 5dc 5dni. Pri kratsom cykle od 3dc. No ja mam 28, to je asi normalny.

vanda12345
23. jan 2017

@myskahryzka
@kotatko1232 no myslim ze neuskodi to je fakt ale zas ani napchaat sa nejak zvladt asi si necham poradit aj v lekarni 😉

alilka
23. jan 2017

@myskahryzka tak takto to ber ja mám tiež 28dnovy cyklus..A ovu mávam s clostylbegitom na 16dc 😁 máš brať 2x1 tabletu?

myskahryzka
23. jan 2017

@alilka Nie. Mam brat len jednu denne. A ak by to nepomohlo prve dva mesiace, ze potom zvysime dalsie dva davku. A ak ani to nie, tak potom inseminacia.

alexwarring
23. jan 2017

@myskahryzka Ahoj, zapojim sa, mne dnes povedal lekar, aby som brala od 3. do 7. dc a to mam 28 dc

chmeluska
23. jan 2017

@vanda12345 juuuj gratulujem, podla mna ziadny dusik, normalne je ruzova, moc ti to prajem a hlavne nech je vsetko v poriadku a do konca, drz sa, tesim sa s tebou 🙂

myskahryzka
23. jan 2017

@alexwarring Dakujem,. tak teraz som v pomykove 😀 asi tam zavolam, mozno sestricka mi poradi 🙂 A ak sa smiem spytat, preco ti ho predpisal? Nemavas ovulaciu? Alebo sa len dlhsie snazite a nedari sa?

alilka
23. jan 2017

@myskahryzka ahaaa ja som brala 2x1 😁 zato furt 2folikuly 😂😂😂

alexwarring
23. jan 2017

@myskahryzka snazime sa asi rok a nedari sa, boli sme dnes v CAR a bud. mesiac ideme prvykrat na IUI, tak preto som ho dostala a tiež mi kázal brat 2x1

vanda12345
23. jan 2017

@chmeluska dakujem si mila ano sama potom prisla ns to ze to nie je dusik a presne je to ruzove dakujem moc moc pekne a tiez verim ze to bude vsetko ajo ma byt🙂

myskahryzka
23. jan 2017

@alexwarring Ak to nieje tajne, kolko platite?

alexwarring
23. jan 2017

@myskahryzka nie je to az tak vela, cakala som viac... mali by sme 100 za zakrok, vacsina CAR ma cennik zverejnený