Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@sylvine dik si mila ja beriemlen tu +E ale to dnesnym dnom vysadzam kedze ich beriem vecir dik som rada za nazor🙂
@vanda12345 vitamin E vysad 😉 ...prajem Ti, aby to tentokrat bolo do uspesneho konca
@sylvine dakujm si zlata a vazim si to aj ja tomu verim ze to bude vsetko ako ma 🙂🙏
Baby zo mňa si kŕčok asi robí "prdel" 😁😁 včera ďaleko v zadu na celý palec..A dnes pol palca blízko tvrdý..😊😊 ja som salena zo svojho tela..Zajtra má dôjsť milostiva 😂😂
@alilka Aaale nedojde 😛
@myskahryzka dojst dôjde veď veštica vieš čo povedala a už mám objednané ovu testy a vitamíny pre polku 😛😛
@alilka Prosim ta, ty sa rozumies tym teplotam... je normalne, ze mam od ovulacie po menzes vzdy vecer zvysenu teplotu? Bezne mam 35.5 a teraz 37.
@myskahryzka ale telesnú?
@alilka Ano. Normalne to vecer citim, ze mi stupne teplota. Je mi zima... atd. A rano ju zase nemam
@myskahryzka ja to mávam tiež..😁 zvýšená telesná teplota a hlavne som strašne zmrznutá po ovu..Stále zima 😊 aj teraz mi je kosa ale neviem čím to je spôsobené 😊
@alilka Ok. Takze bud je to normalny jav, alebo sme nenormalne uz dve 🙂
@alilka kamoske bola zima a bola tehu 😉
Prepacte som sa Vam tu vtrela 😀
@violet1609 noo to by bolo fajn, ale ja mam dnes este len ovulaciu a je mi zima 😀 To by boli turbo spermie. Ale matne si spominam, ze aj mne bolo zima, ked som otehotnela, ale to som vtedy uz aj mala pozit test
@myskahryzka to by bolo naozaj mega rychle 😉
Myslim,ze aj kamoska uz bola v takom 5tt minimalne.
Tak ale Vam praje,aby boli kolajnicky co najskor 🙂
@myskahryzka buď alebo si vyber 😁 ja sa pripojim 😂😂😛😛
Babule ja ešte mrcha nikde 😁 dnes má doraziť som zvedavá či príde v čas..😁 ale ukrutne má už bolia prsia 😊
@vanda12345 ahoj moja, ako sa cítiš ? všetko o.k. ?
@modrykoniar ahoj nedalo spravila som dalsi test presne rovnaky ako vcera tak kedze stupo kazdy 2ci 3 den tak myslim ze ok a mrcha neprisla a to mi chodi rano takze tak nespim je mi tazko hlava a prrsia pobolievaju ale inak fajn 🙂
@alilka zeby vcerajsi test zavadzal??niektorym ukaze az po meskani ja som vcera bola tiez dost milo prekvapena😀
@vanda12345 neviem..Nechápem..Ja som včera test robila na obed predtým som necikala asi 3hodky 😁😁 ja už sama zo seba neviem vyst..Ms mám pravidelnú..Minulý mesiac mi došla dokonca o jeden deň skôr..Aj BT sa drží..Som 13dpo..Tak neviem čo si myslieť..😁 kuk môj graf..Salena som už 😊
@alilka moja zlata ako nechcem povedat ze som pako ale ja tej teplote som sa nikdy nevenovala takze nie som znalec ale ved ked ju nemas tak je to dobre ako som pisala niektore testy ukazu neskor moj dnesny taky isty ako vcera tak skusim az vo stvrtok a to som si vcera kupila 25kovy drzim prsty
@vanda12345 jasné chápem 😁ja sa tomu venujem druhý mesiac..Od kedy Sme sa začali snažiť..Ale tak podstivo len tento mesiac 😁 dnes som mala aj také akoby pichanie v maternici..Ale len párkrát s dosť 😁 tak som zvedavá..
@alilka joj moja zlata mala si testovat a teraz nas tu nechavas na vazkach a teda aj samu seba tak uz nepi a skus teda ak mas este test a ked ta pichalo je to dobry signal😉😀
@vanda12345 ja dnes makám do 18tej takže test neprichádza do úvahy 😂😂😂
@alilka Servus.
A brucho citis? Mas nafuknute? Priznaky ms okrem toho, ze ta bolia kozy? 🙄🙄
@alilka A inak, som sa docitala, ze pokles teploty v ten jeden den (22) mohlo byt uhniezdovanie.
O kolkej to vstavas do prace?????
@alilka cez obed na wc aka romantika mne pred xz rokmi nedalo a spravila som si v meste na verejnych zachodoch😲

@vanda12345 ahoj... mne lekar kazal po potvrdeni tehu vysadit vsetky vitaminy a dalej uzivat iba kyselinu listovu, beriem ju dodnes aj ked uz pomaly zacinam 3. trimester 😉