Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 ale nie ze vhodne pre tehu. Vhodne pre tehu su vsetky, okrem tych nevhodnych 😀 Ja myslim take, ktore napr obsahuju vela kyseliny listovej.. teda listova zelenina, paradajky, pecienka, strukoviny.. a tak. Zrovna tu kyselinu listovu by som asi jedla v prvych tyzdnoch. No v druhom tretom trimestri by som ziadne vitaminy nebrala. Ale to neznamena, ze ty sa tym mas riadit. To by som robila ja, pretoze ja sama som mala vysoku porodnu vahu, v rodine mame cukrovku a prve dieta som mala velke, preto si myslim, ze aj dalsie by bolo vacsie.
@crazy_girl1 dik pozriem si to si zlata😉
@myskahryzka ano ano aj ked vsede vela ovocia zeleniny ale je to az tak zdrave??ale nie ja take mozem tak si doprajem
inak baby potvrdilo sa co bolo v piatok uz moj oblubeny vanilkovy krem dracik nemozem jest sak to take hnusne 😲
@myskahryzka no pozri na tú belobu 😁😁 uzi veríš?😛😛
@vanda12345 No tak tie supermarketove ... to nieje ziadna vyhra.
@alilka Nie. to je zly test 😀 Aky to mas? Rapiclear? 😀
@myskahryzka 😂😂 ach nevzdávas sa 😁 noo musíš sa zmieriť že fakt z teba veštica nebude 😛😛 niee to je pepino..10tkovy 😁
Jaj baby, tak mne sa dnes vyhodila afta, sice som ju uz roky nemala, ale v mladosti to signalizovalo u mna prichod choroby. Tak to ma vobec netesi. Dnes 8DPO a choroba je posledne co potrebujem 😢
@myskahryzka ved to ano ale snad nie je total zla
@snehuuulienka mne ho spomenula moja Dr, a odporučila mi ho aj bylinkarka. Vitamín E ma latky, ktoré vraj obsahujú antioxidačné účinky, obnova buniek.Vitamín E sa spomina aj v súvislosti so sterilitou a bolo objavené, že ženám, ktoré majú problém donosiť plod, pomôžu veľké dávky vitamínu E. Že vraj je to vitamín plodnosti a jeho nedostatok znižuje plodnosť mužov aj žien. A ešte, že hypofýza funguje dobre, ak má dostatok vitamínu E. Tato látka totiž transportuje kyslík k pohlavným orgánom.
@vanda12345 no moja hlavne teraz jedz všetko čo si telo žiada. ono ti povie čo mu chýba. však to potom dáš dolu. a kolko si vlastne schudla? ja teraz dosť cvičím, super sa cítim, len rozmýšľam že či to nemôže poškodiť ak by sa zadarilo. ale to len taká úvaha, zatial pokračujem.
@modrykoniar no ja som len stravy mmu zmenila nebrala som to tak vazne lebo sko mi o ine a to 🤰ta nejake 4kg sli dole ano budem jest s tym problem nemam ale zas ani prehanat nechcem😉
@vanda12345 jA SOM brala femibion a moja mala ked som ju rodila mala 3kg a urcite nebola ako slon 😀 😀 😀
@kotatko1232 asi fakt tazko povedat neviem sama co robit
@alilka No uverim, az ked budes 1dc. 😀 Ako ty beries ten clostyl? od 5dc dalsich 5 dni?
@vanda12345 Asi najlepsie pockat na lekara a poradit sa s nim. Tu mas velmi vela radcov a keby robis, to co ti vsetky hovorime,... 😀 No to by dopadlo 🙂
@vanda12345 nic by sa zle nestalo keby ich zacnes brat...su to len vitaminy ....ale tak pockaj co ti povie doktor 🙂
@myskahryzka no od 4dc ale 1dc pocitam až keď poriadne začnem krvácať..Nie spinenie .Čiže to akoby bol 2dc,a vychádza potom clostylbegit na 5dc 😁😁 a ano 5 dní..
@alilka lebo rozmyslam, ze kym sa moj dr vrati z lyzovacky, tak ja uz budem mat ms. A tusim takto mi to kazal.. od 5dc 5dni. Pri kratsom cykle od 3dc. No ja mam 28, to je asi normalny.
@myskahryzka
@kotatko1232 no myslim ze neuskodi to je fakt ale zas ani napchaat sa nejak zvladt asi si necham poradit aj v lekarni 😉
@myskahryzka tak takto to ber ja mám tiež 28dnovy cyklus..A ovu mávam s clostylbegitom na 16dc 😁 máš brať 2x1 tabletu?
@alilka Nie. Mam brat len jednu denne. A ak by to nepomohlo prve dva mesiace, ze potom zvysime dalsie dva davku. A ak ani to nie, tak potom inseminacia.
@myskahryzka Ahoj, zapojim sa, mne dnes povedal lekar, aby som brala od 3. do 7. dc a to mam 28 dc
@vanda12345 juuuj gratulujem, podla mna ziadny dusik, normalne je ruzova, moc ti to prajem a hlavne nech je vsetko v poriadku a do konca, drz sa, tesim sa s tebou 🙂
@alexwarring Dakujem,. tak teraz som v pomykove 😀 asi tam zavolam, mozno sestricka mi poradi 🙂 A ak sa smiem spytat, preco ti ho predpisal? Nemavas ovulaciu? Alebo sa len dlhsie snazite a nedari sa?
@myskahryzka ahaaa ja som brala 2x1 😁 zato furt 2folikuly 😂😂😂
@myskahryzka snazime sa asi rok a nedari sa, boli sme dnes v CAR a bud. mesiac ideme prvykrat na IUI, tak preto som ho dostala a tiež mi kázal brat 2x1
@chmeluska dakujem si mila ano sama potom prisla ns to ze to nie je dusik a presne je to ruzove dakujem moc moc pekne a tiez verim ze to bude vsetko ajo ma byt🙂
@alexwarring Ak to nieje tajne, kolko platite?
@myskahryzka nie je to az tak vela, cakala som viac... mali by sme 100 za zakrok, vacsina CAR ma cennik zverejnený

@vanda12345 tu je zopár tipov. 😉 Raz za čas prehrešok neuškodí, ale veľa zeleniny a ovocia kvôli vitamínkom treba.
http://najmama.aktuality.sk/clanok/241837/10-po...