Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
ahojte baby, pripajam sa k vam. dufam, ze aj nam to uz tento rok vyjde. minuly rok som povedala, ze ak do decembra neostanem tehotna, idem to riesit. a dobre ze som sla hned teraz v januari, prislo sa na to, ze ovu neprebieha. Dr. mi dala zatial inofolic combi. tak drzte palce aby pomohol ;)
@modrykoniar no uz od tamteho tehu ju beriem konci mi 800 a teraz som si kupila 400 az doma som si vsimla nevies staci ci davat 2 no vcera ns veceru do rozteka som si dala ladovy salat jej to je mile si ozaj zlaticko😉
@alilka no stalo by ma to vela sebazaprenia. Ja mam z ihiel paniku.
@petra1804 ahoj aj ja mám za sebou MA a teraz sa opať snažíme. No spomínali tu baby, malo by to byť na lepšie udržanie plodu. a podla mna forma potratu tam nie je podstatná. mne ked sa znovu podarí tiež sa budem nanho pýtať. 🙂
@myskahryzka ja som kedysi chcela robiť na RZPcke také veci ma bavili..Takže ihly sú pre mňa najmenej 😁 aj som to začala študovať ale nakoniec iec som to nechala..
@alilka Tak to je nieco ine v tom pripade, ked mas na pichanie vlohy 😀
@myskahryzka noo rada picham 😂😂😂 bez najmenšieho problému 😊😊😂😂😂
@modrykoniar ahaa no ja mam za sebou dva MA.....teraz cakam na vysledky z hematologie....opytam sa aj ja ale citala som ze on zhustuje krv tak ked budem mat problem s krvou tak asi mi to nedaju aby to nebolo este horsie......
@petra1804 a kedy budeš mať výsledky? už sa snažíte ? kedy si mala MA? prepáč tolko otázok 🙂
@modrykoniar mne nevadi ze sa pytas😉vysledky teraz niekedy uz uz cakam lebo na vysetreni som bola 14.12. a povedala mi ze do dvoch mesiacov budu vysledky.....tento tyzden je to uz 6-ty tak dufam ze do konca januara by mohli byt.......este sa nesnazime lebo som povedala ze kym nebudem mat vysledky tak nebudem riskovat treti krat to uz nechcem zazit tak aj dufam ze nieco najdu a bude dobre potom........potratila som minuly rok prvy krat v 12tt v aprili a potom v auguste v 7tt......tiez sme sa zacali snazit asi po tretom menzese a hned na prvu supu som ostala tehotnaa
@petra1804 no tak to ti verím, že nechceš riskovať. držím palce nech na niečo prídu a dočkáš sa vonaveho zazraku. 🙂 ale tak tie dva týždne to nie je také hrozné, ja ked vidím baby čo čakajú chudatenka aj pol roka. ale tak samozrejme neviem aké výsledky čakajú. no každopádne sa pozitívne nalad. si ešte mladučká, život je pred tebou. ešte môžeš mať aj štyri deti. 🙂 🙂 🙂
@alilka Tak to je zaklad 😀
@petra1804 duphaston je na udrzanie plodu,dava sa aj aj skratka po potratoch
@modrykoniar dakujem ti moc pekne si mila🙂ale neviem ake dva tyzdne myslis😀ja som cakala dva mesiace kym som dostala termin a potom dalsie dva mesiace na vysledky........ja verim ze teraz uz bude dobre zacnem pichat fraxik alebo nieco ine a pekne bdem mat malinke babatko❤
aj tebe drzim palceky aby si si nasla cim skor dve //😍
ty si mala nejake vystrenia po MA??
@petra1804 ano mne gynekologička nasadila už ter fraxik lebo ja som vždy potratila v začiatkoch..Tak aby som tomu predišla. Nie ja som chodila kade tade po lekároch a nevedelii mi zistiť chybu..Nakoniec v Košiciach mi to zistili..Potom som nič neriešila lebo s bývalým som sa rozišla..A teraz s terajším sa snažíme..Na hematologiu mám ísť hneď ako zistim že som tehu..Tam sa bude nastavovať ďalšia liečba..
@myskahryzka kedy mam začať brať že mi ms mešká?Koľko dpo?😇
@lala1501
@alilka jaaajjj no dobre babule dakujem vam za vsetko 🙂😉 mne povedala ze do dvoch mesiacov min pridu vysledky bud postou alebo mi zavolaju.......tak som zvedava uz sa neviem dockat.....v auguste uz mame zajednanu dovolenku tak uvidime ze kedy sa zaceme snazit este sme sa nebavili otom.......vam dievcence drzim palceky aby ste si cim skor nasli vytuzene //
@alilka Ja to beriem tak, ze napr cyklus mam 28 dnovy. Potom ma byt prvy den cyklu a ked nepride, ten beriem ako meskanie. Takze ty mas podla mna meskanie 2. den. No moja aplikacia by mi pisala 1den meskanie. kaslat na nu 😀
@myskahryzka no aj moja aplikácia píše jeden deň..Ale reálne je akoby dnes už druhý..Ale nemá sa to počítať aj od ovu?
@alilka
@myskahryzka baby vy ste masky a nie je to tak mal byt prvy den cyklu nebol tak dnes je 1den meskania?? Neviem ale aj tak by to mohlo byt
@alilka No ved tak ako vravim. Realne je druhy, ale appka pise prvy. Neviem o co jej ide 😀
@vanda12345 Ano, to je to , co riesime. Ja si to pocitam ako uz druhy den. Ved vcera je tiez den.. to je prvy.. a dnes je den.. druhy.
@myskahryzka no moja an jedno aj druhe ma svojim sposobom logiku ale ked vravis 2 tak 2😀
@vanda12345 Niee..ved to nieje nejake vseobecne pravidlo. ja vravim, ako to ja beriem. 🙂 A tebe dnes meska druhy, ci treti den? 😀
@myskahryzka mne teda 1 ako vcera nedosla tak mi aj ako vam pise apka🙂
@vanda12345 Este budes aj testovat, ci uz kasles na to?
@petra1804 no ja som myslela teraz že ešte počkáš 2 týždne na výsledky. ale tak si sa načakala aj ty teda, to som netušila. ja som mala MA v novembri, nemala som kyret, odišlo to samo. nebol to síce med lízať, ale na prehliadke sa to pekne vyčistilo, sliznica je pekná. mala som potom aj prvú mrchu a dostali sme zelenú, od môjho dr. tak sa snažíme. MA bolo v 8tt, ale veľkosť plodu tak 7tt, prestalo rásť. žiadne vyšetrenia som nemala.

@snehuuulienka niesom anenicka práveže. Ale ja mám nejaké mutácie krvy a trimbofilny stav.4x som v minulosti potratila z tohto dôvodu. Kým vôbec zistili kde je chyba..