Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@petra1804 no bolesti boli normálne kontrakcie, najprv tak po polhodke denne a potom jeden den 2 apol hod v kuse, no nebolo mi všetko jedno. vtedy to aj vyšlo. potom už len ako klasika mrša len bola dlhšia. ano aj ja verím, že sa to rýchlo podarí, ved už aj môj vek nie je najnižší. preto sa mi páči ked napr. ty už riešiš babatenko, v dnešnej dobe naozaj niet na čo čakať. ked je s kým tak treba isť na to. ostatné sa sprechodní za jazdy. 🙂
@modrykoniar boze to musi byt hrozne to zazit......no vies ja som s priatelom uz 7 apol roka tak babatko uz chceme......ja som vzdy chcela do 30 stihnut dve tak dufam ze sa to podari
@petra1804 krasne 🙂 tak veľmi vám držím palce, budete mladí rodičia, detičky si užijete a ked odrastu ešte stále budete vo forme plniť si dalšie sny. 🙂 aj ja som to takto nejako chcela. do 30tky mať odrodené, chcela som štyri deti 🙂 no nevyšlo, nevadí. zatial mám jedného chrústa a dúfam, že ešte jedno sa podarí. možno budú dvojičky 🙂
@vanda12345 supeeeeeer

@myskahryzka
@vanda12345 dobré takže aj nedostanem ani dnes aký mám ďalej zvoliť postup?🙊🙊
@alilka Zajtra by som si urobila test, ale rano. Na to sa uz isto mozes spolahnut. Aj keby bola ovu posunuta o den dva, uz bude aspon slaba ciarka. Pockaj este do pondelka a zavolaj lekarovi, nech ti da vyvolavacku. Tak by som to ja urobila.
@myskahryzka zajtra budem po nočnej takže test z ranného moču mi nehrozí 😊😊 a po nočnej správam 3,4 hodinky..Bude stačiť?
@alilka Ja si myslim, ze ked nebudes stale pred spankom chodit na wc.. A v noci, ked si v praci, casto chodis na wc? ze by si aj pred spankom testla. ked tak, tak ako vravis, po tom spanku sprav
@myskahryzka tak to závisí od toho koľko vody pijem tak uvidím 😉😊
@myskahryzka vies co este mam test tak v piatok aby som ho vyuzila
@alilka No tak skus menej pit v noci a cim neskor ho rano urob. Alebo pockaj este do dalsieho rana.. ale to uz asi nevydrzis 🙂
@kotatko1232 ti poviem je to skvele ozaj😉
@vanda12345 HMMM..Zavidim trosku....
Ale som rada ze sa zase podarilo...
@alilka jednoznacne zajtra testuj uz ako uznaz za vhodne hlavne 2h nepi pred tym a isto bude spolahlivy😉
@kotatko1232 neboj uz som tu posielala tehu bacili takze isto aj ty budes 🤰
@myskahryzka práveže vydržím bez problému lebo proste viem ze niesom tehu..Len neviem kde tá mrcha zablúdila 😊 hlavne som chcela vedieť či ísť k doki alebo nie..Ona mi minulý týždeň povedala že ak chcem mám prísť tento týždeň na krv
@vanda12345 dakujem...no dufam ze som ich dostatocne dostala 🙂
@alilka Tak potom nevahaj a chod na krv.. tam to uz bude, ak to je.
@myskahryzka asi to aj tak urobím ..Zajtra pozajtra mám voľno tak nech mi potom buď pichne vyvolávacku alebo čo..Neviem..
@alilka No zajtra ked ti zobere krv, snad v piatok uz bude vysledok..ci? Ja neviem ako to funguje.
@myskahryzka nie ja do 2hodiny si idem do labaku po výsledky 😊 u nás to tak funguje
@alilka no super. Tak to zajtra teda chod. Nevahaj, ak mas tu moznost.
@myskahryzka tak keď nedorazí pôjdem..Síce mám zajtra toho veľa,ale snáď to stihnem 😊😊
@kotatko1232 tak snad som poslala az az az aby doslo na kazdu😉
baby mna nejak riadne nafuklo ty jo ved o chvilu nic nezapnem😲
@vanda12345 krasne dve ciarocky.....jupiiii tesim s tebou. Len tak dalej. Mas aj nejake tehu priznaky?
Dievcata konecne mi dnes dorazila 2.mrcha od kyretu. Ale uz od piatka som mala len jemne spinenie. Kedy by ste zacali ratat 1DC ? Piatok alebo dnes?
Po tejto mrche sa uz chceme zacat snazit a neviem co zapisat do apky......

@modrykoniar ahaaaa 😅tak to osm ta ja nepochopila prepac😇
no ja som musela ist na cistenie za kazdym.....ale aj tak asi nic neni lepsie musela si mat asi bolesti nie?????ja po cisteniach tiez vsetko v pohode menzes pekne na 4ty tyzden prisiel a potom pravidelny aj ovulku citim takze z tohoto hladiska som velmi spokojna🙂
drzim ti palceky aby si bola cim skor 🤰 a aby vsetko dobre dopadlo