Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 no ja som tiez zvedava..nechame sa prekvapit..
@kotatko1232 drzim teda velmi velmi prsty a inak ako sa citis
@vanda12345 bielo vytok som mala dnes celi den a sem tam ma pichne vo vajecnikoch.cize neviem ci nedojde skor ovulka...
Idem sa sem vyzalovat. Zaciatkom februara by som mala termin porodu a mna z toho chytaju neskutocne depky. Dnes som bola synovi kupovat v Tescu ponozky a ked som prechadzala cez babatkovske oddelenie, zacala som revat ako v sudny den. Ani za svet som ten plac nevedela zastavit. Tak som tam niekde medzi plienkami a dupackami stala a plakala manzelovi na pleci... 😢
@myskahryzka je dobre ze si si poplakala a všetko čo bolo v tebe vyšlo von.je to nespravodlivé čo sa teraz robí,ale nech sa snažíme akokoľvek neovplyvnime to.ale vieš čo ma na tvojom príspevku upútalo,že si sa vyplakala na manželovom pleci.je naozaj pekne keď pri tebe stojí vo všetkých chvíľach.... a s takým.mužom a synom ktorého doma máš,sa podľa mna dajú ťažkosti zvládnuť ľahšie.len si to treba uvedomiť.tu bolesť čo máš,musí nahradiť radosť a dúfam ze všetko sa podarí...
😲 to az tak.. mna to az tak neberie, ja skor nad tymi vecičkami rozplyvam
😢 😢 😢
Prajem vela pozitivnej energie . Bude dobre ........ maly anjelicek Vas strazi z nebicka.
@lauritka Vies co, praveze som to brala velmi pragmaticky. Nezobralo ma to, ked sa to stalo.. niesom nejaka citlivka. No dnes.. ja ti neviem.. Tak som si obzerala tie vecicky ako som isla okolo.. a spustila som. 😕
@smejko18 Dakujem. Krasne si to napisala. Ano, mam uzasneho chlapa a zdraveho syna. Za toto som vdacna prevdacna. A dufam, ze mi bude dopriate porodit este jedno zdrave dieta. 💕
@violet1609 Dakujem.. ❤
@myskahryzka viem ako ti je, ja som taky z nicoho nic plac spustila v praci 3 dni po biochemickom..bola som ok, vsak v jeden den stastna // ciarky a vecer krvacanie..tak ze ok..este ani srdiecko nebolo..vlastne som to este ani nespracovala, ale potom prisla k nam do hotela rodinka s mesacnym babom..hodinku ok a zrazu neskutocny plac..este ze bol drahy pri mne a ukludnil ma..
@kotatko1232 tak to teda zistis co a ako ved uz mas po ms tak mozte snazilkovat a isto sa podari😉
@myskahryzka moja zlata chapem aj ked sa snazime byt silne ist dalej a verime ze uz to bude dobre a budeme tehulkovat ale sme ludia sme to neznejsie a citlivejsie kazda z nas si isto poplakala polutovala aj pozlostila s tym sa neda nezmierit odisiel kusok z nas no ja verim ze Boh co robi dobre robi my to nechapeme ale je to tak Boh dopusti ale neopusti a tiez verim ze kazdej jednej z nas pozehna ten najvacsi dar aky moze zene dat😇 a je fakt skvele ze mas tak uzasnu rodinu🙂
Ahojte tento mesiac skúšam 1x ovu.test ale som trochu sklamaná lebo keď som bola minule tehu tak sq to podarilo na ccq 12-13 deň ale po potrate neviem ako to mam nakoľko nemám moc hlienu tento mesiac pijem aj grep. Džús plus ocu.test. Moja otázka znie mohla včera prebehnúť ovulácia lebo dnes test zbledol a aj včera bol sex tak či to aj dačo s tým nemá ak máte skúsenosti tie čo testujete viac 🙂 ďakujem
@eliss19 aké mávaš dlhé cykly? Kľudne Sa ti môže ovu posunúť pri krátkych cykloch treba začať ovu testy robiť skôr..Ja mávam ovu uz na 10dc niekedy hneď po ms ale mala som aj neskôr..Teraz sa mi upravil cyklus pekne ako som mávala..Este testuj len niekedy treba použiť 2testy za deň lebo zo slabej čiarky môže byt večer pozitívny test..Držím palčeky 😊
Ináč babule sorry,že som Vám vstúpila do diskusie čítam vás a teším sa z každej co sa podarí otehu,tiež čakám na // na tehu tak verím že sa nám to tento rok všetkým podarí 😉😊 a budeme pekne tehulkovat..pekný deň
@eliss19 určite sa posnazte každý druhý deň ci každý a strafit by ste sa mali tak ci tak..Ja mávam 26dc cykly a ovu pozitívny som minuly mesiac ltt vystihla na 10dc večer o 19:00 pozitívny ráno tiež poobede uz slaba čiarka.Takze tebe cykly po potrate skáču hore dole? Skus alchemilku ale len do ovu je dobrá vraj a na úpravu cyklu mne pomohli až tabletky na prírodnej báze vraj agnucaston a sú dobre aj na ovulaciu..niečo ti sadne z toho uvidis..Len este testuj len ti treba viac testikov aby si to nepresvihla
@eliss19 aha kukni moje..mne sa z jednoho dna na druhy zjavili silne kolajnice,uz ked som ani nedufala,ze tento mesiac ovula pride..odrazu slaba testovacia ciarka bola silnejsia nez ta kontrolna..a uz dnes mam slabsiu..tu nemam este odfotenu..cize mne ukazovalo 2 dni silne // (18 a 19DC) z nicoho nic..a to mam 28dnovy cyklus..teda naposledy neviem preco bol 30dnovy..
@amelie2017
@vanda12345
Dakujem dievcata za mile slova a pochopenie. Verim aj ja, ze sa nam to coskoro podari a najma .. do uspesneho konca. 💞
@myskahryzka uvidis ze to tak bude moja ved tento rok je nas😉

@myskahryzka no byva mi tazko prsia poboluju ano unava a v noci spim horsie a krize este ale v globale sa to da no nie hlavne ze som 🤰 a ze moja bambulka je ok😀 tak drzim prsty a dufam ze o tych 10dni budu //