Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@sofia288 tak to znie zaujimavo a co tam robis co je tam ine ako u nas alebo tak ved sa pochval 🙂
@sylvine Blahoželám, to je super 🙂 viem, že vek nie je až taký problém, skôr tie iné manželove výsledky, neviem, či sa to podarí 😒
@vbb21 ja pijem 3 krát denne, ráno v pohode na lacno, cez obed miesto kávy a večer po jedle a úplne v pohode, žiadne bolesti, nevoľnosti.
@dilaila999 tak asi som sa len zle vyspala 🙂 skusim aj zajtra rano co to spravi. a to som ho dnes vypila len pol salky a hned mi od zaludka nevolno prislo
@vbb21 ja pijem 3x dodna a nie na lacno normalne k ranajkam poobede a na veceru..
baby a pijete po pol litra??ja asi 3dcl na jeden sacok tiez 3x a nie na lacno
@vbb21 skús si ho dať normálne k ranajkam 🙂
No tak sa pridávam kočky ku Vám. Už deprimujúco tretia termínová skupinka, ale ja to dám 😀 A zatiaľ sa aspoň teším z postupných úspechov Vás ostatných a naberám silu z spolubojovníčok 😉 A dali ste super termín, že celý rok, aspoň nemusím stresovať 😀
@vanda12345 nie pol litra, normálne šálku cca 2,5 dcl. Aj na krabicke je tak uvedené. zase všetkého veľa škodí a netreba to zbytočne preháňať 🙂
@dilaila999 no ja mam na krabicke 0,5 ale ja si tiez myslim ako na wc aj tak dost chodim takze tych cca 9dcl caju + ine mi bohate staci len nech hoji a robi co ma 😉
ahojte babenky!ak mozem pridam sa aj ja 🙂.mi sme sa snazili roky(22 presne)a a nic az tento rok v januari sme zistili ze nam to vyslo a ani nevieme ako ale zial nasa radost trvala len 6 tyzdnov bolo to mimomaternicove tak sme o nasu fazulku prisli ☹ bolo to strasne cele dni som len revala ☹ ale dost mi pomohol modry konik a tieto diskusie a tu som si uvedomila ze su tu babenky co xkrat potratili a stale sa nevzdavaju.Ja uz mam po 40 tak o to to je tazsie ale dali mi v nemocnici nadej tak uvidime ci to este dame 😉.Vsetkym vam tu budem drzat palceky a tesit sa z kazdeho vaseho uspechu.co sa tyka tej alchemilky mne ju zakazali tak teraz pijem Gynastan-zensky caj je super 🙂
@0975 tak to ti moc moc moc drzim prsty za ten cas si si presla isto roznymi vecami a ano mk je fajn vela bab vela skusenosti a este viac podpori 😉 a urcite to tento rok vsetky tu dame a budeme tehulkovat a hlavne do uspesneho konca 😀
preco nemozes alchemilku??
Vraj ked sa pije dlhodobo posobi opacny efekt nepomaha ale skodi ☹ a gynastan pijem dvakrat denne nesladeny a citim sa super 🙂
@0975 jaj to fakt neviem ja po kyrete tak preto som si ho nasadila a mne ho ani nic neodporucala ale ked ma take dobre ucinky na zenske organy a regeneraciu tak som si naordinovala 🙂 tak teraz neviem
@vanda12345 uvidis casom ci ti pomaha.ja som ho pila roky a ked som bola u bylinkarky tak ta mi ho hned zakazala pit.
@0975 ja akoze neviem fakt sa nevyznam ja len mozno teraz dopijem co mam a zas az ked bude ms a z do ovu ako sa ma je mozne ze vsetkeho vela skodi dik za nove info
@vbb21 alchemilka nesadne kazdemu, na tvojom mieste by som ju nepila nalacno, ale az po jedle a ak ti bude zas zle, vymen za caj gynastan
Vsetky bylinky,ktore sa uzivaju intenzivnejsie by sa nemali uzivat dlhodobo.Preto sa aj odporuca bud tri mesiace v kuse a potom 2 mesiace pauza,alebo do ovulky a potom pauza. 🙂 Take kury. Napríklad po kyrete kludne intenzivnejsie a potom vysadit.
pre všetky, ktoré rozmýšľajú či čakať : http://najmama.aktuality.sk/clanok/225413/je-na...
@dilaila999 vidis, my sa snazime, pol roka preslo, aj viac a nic... zmenena zivotosprava, cvicim jogu, beriem rozne vitaminy, bla bla... a dieta stale vo "vesmire"
@senselinka je mi to ľúto. ja som ten článok dala preto, že niektorí lekári odporúčajú po potrate čakať pol roka so snažením a v článku je práve uvedené, že netreba zbytočne čakať dlho. neboj zadarí sa aj vám 🙂
dievčatá môžem si od svojej doktorky opýtať výmenný lístok na endokrinológiu? som po kyrete (DIAGNÓZA ANEMBRYOMOLA), podarilo sa nám otehotnieť cca po viac ako roku snaženia, mám nepravidelnú mrchu (najkratší cyklus tento rok 19 dní, najdlhší 40 dní). chcela by som absolvovať vyšetrenie pre vlastný pokoj, nech viem, že je všetko v poriadku.
@dilaila999 Nevidím dôvod prečo nie.... mne čo nechce vypísať gynekológ idem za obvodným a ten mi vypíše akékoľvek vyšetrenie o ktoré si požiadam...a na nič sa nepýta-vie, že to nerobím len tak z nudy 🙂
Babenky idem sa aj ja pridať uz to nestihneme tento rok pre komplikacie po potrate tak hádam sa zadari budúci s dobrým koncom
Áhojte babule, aj ja sa pomaly pridavam k vam....už to asi tento rok nestihnem...nevadi, ideme dalej....
@dilaila999 jasne, ona ti da vymenny list

@vanda12345 ano uz som vo svajciarsku