Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@dilaila999 to je v pohode, my sa snazime uz dlhsie, ani cesta za prvym nebola lahka, ale nevzdavam to
Ahojte baby ja dnes hcg este 80 ci kolko mam volat v stredu primarovi ze co s tym nechapem je to 14den po kyrete to akoze ma zle vycistili ci ako??ved ultrazvuk min tyzden ze dobry a pytala som sa na protilatky este sestricky a ona ze co ste nevraveli a ja ze ja??a tak sla k doktorke a ze ktore tehotenstvo a zaskocena bola a ze niekedy sa to len pri prvom davalo ze telo uz ma protiladky a odkial to mam a ja ze mk sa usmiala ale ved ja len ze vaby po kyrete dostali a ze to by malo byt v poho
10den nie 14
@vanda12345 to je sila. Mne po kazdom potrate pichli, kedze som rh-....
@vanda12345 ja mam ešte teraz 20 či koľko...a kyret som mala 17.10... vraj mam počkať na ms a keď tam niečo ostalo sa odplaví ale ako mám dostať ms keď mam v tele HCG? som aj jaj sama zvedavá ako to celé dopadne. A na tie protilátky ma upozorňovali hneď.
@vanda12345 @sofia288 mne nikto ani krv na hcg neberie 😀 kocúrkovo toto naše zdravotníctvo.
Ani mne krv nebrali, nastastie uz MS dosla...
Ahojte pridavam sa k Vam 🙂 este mam pred sebou laparku do konca roka a od noveho roku sa uz snad podari 🙂
Ahojte dievcata, ak mozem, pridam sa k vam. V decembri bude rok aj stvrt, co sa snazime... minuly rok som mala cystu, tak sme predpokladali, ze ta brani v otehotneni, cysta casom zmizla a s nou zial aj ovulacia, takze cakam kym mi zacne novy cyklus, aby som do seba znovu zacala pchat druhu seriu hormonov a dufam, ze tentokrat uz prebehne aj ovulacia, lebo dnes mi doktor povedal, ze i ked som piatok, sobotu aj vcera mala pichanie v podbrusku a ruzove az krvavve spinenie, ktore teda moze pri ovulacii byt, u mna k nej znovu nedoslo... baby, ktore ich beriete tiez kvoli ovulacii, nemate po nich vedlajsie ucinky? a ak mozem otazocku, z akych casti Slovenska ste? 🙂
@martinaj proste co ti poviem ako ja mam na take upozornovat ja studujem mexicinu jednu vetu sa opytat a hned vedia ale vraj niekedy sa to len pri prvom ze telo uz ma vytvorene protiladku
@sofia288 no neviem budem volat v stredu co a ako fakt sila coste kocurkovo a proste total bordel
Ahojte dievcence, tak asi sa pridavam aj ja. Do konca roka sice este jeden cyklus mat budem, ale uz som asi vo faze hybernacie, lebo to uz tolko trva ze stracam vieru. Ale snad ten 2017 vrati chut a naladu <3
Tak dievcata pridavam sa k vam.niektore sme uz stare zname. Dufam ze v roku 2017 rodime😊
@modrykoniar moja ty si sa sama vycistila ci ako je to s tebou
@vanda12345 no ja sa este cistim, taka som rozpoltena dakedy plna energie ze o mesiac ideme na to a inokedy ani neviem, asi este hormony pracuju
@modrykoniar ale ty si bebola na kyrete ze??ty si zacala krvacat a uz si sa vycistla??
@vanda12345 nie ja som začala špiniť, tak som šla k dr kde mi potvrdil zamlčaný potrat a kedže to bolo také skoré štádium odporučil mi radšej nech sa vyčistím sama, aby mi nerobili kyret. takže som doma, mam špinenie, niekedy viac niekedy menej, čakam kedy sa to uplne rozbehne. potom idem na kontrolu o týžden ako som na tom, či vyšlo všetko.
Ahojte dievčatá,rada by som sa pridala k vám.1.10.som tiež mala kyrer..v 8.tt po úspešnom ivf.bola to rana ale davam sa dokopy..neviem sa dočkať kedy môžem podstúpiť ďalší vklad.ale veľmi ma trápi že mi este vobec neprišla ms.ak sa môžem opýtať vam kedy prišla?nikdy som ju viac nečakala...a mrcha nechodí.všetkým nám želám že rok 2017 bude ten šťastný👏❤.
@modrykoniar tak to mas fajn ze bez zasahu tak ja musim vakat a este v stredu volat primarovi ze co a ako
@vanda12345 no dufam ze sa to cim skor rozbehne a ak bude na kontrole vsetko ciste mozno sa hned snazit. Ale ja to vidim az po novom roku, nech som fit. Ty ako? Kedy si mala kyret?
baby poradte my prosim ci zmenit gynekologa....bola som tehotna krvacala som 3krat v 12tt som lezala v nemocnici a tam my odporucili podsitie lekarka cakala krcok bol 3cm v 12tt ..pytala som sa na podsitie natolko doma ma dcerku 5rokov a ta chcela chodit na prechadzky a trebalo my aj nieco uvarit...v pondelok som bola pri lekarke a povedala my az to tak neprezivam ze nie som prvy krat tehotna a potom som v piatok potratila v 20tt(august)...urobili my v nemocnici kyretaz..po mesiaci som dostala MS a potom nic bola cysta zmizla od 1,11 spinim lekarka my povedala ze tam nieco ostalo (vsimla si to po 6sonach)..kontrolu my dala o 4 mesiace ...nedala my vyvolavacku nic kazala my papat vitaminy a ze sa mozeme pomalicky snazit ....je my neprijemne chodit z intivkou a bojim sa aby to nemalo vplyv na dalsie tehotenstvo..poradte co robit
@sevcikovaanna tak ako neviem presne čo chcem počuť no ja by som ju menila hneď a ešte by som sa na ňu aj sťažovala. Ak tam "niečo" ostane tam nedám pacientke kontrolu o 4 mesiace! A za ďalšie viem že po bábätku túžiš ako ostatné v tejto skupine no neunáhli sa. Nájdi si iného lekára a keď budeš vedieť na 99,9 % že si v poriadku a maternica je čistá a pripravená na druhé bábätko tak až potom sa sanžilkujte. Veľmi ma to mrzí čo sa vám stalo. To je môj názor. Ja by som to urobil tak lebo by som už druhu stratu asi nezvládla.
Desza17 mne to tiez robilo mala som 6cm cystu na vajecniku no brala som vitamíny a do 2tt sa stratila...ono zevraj sa po potrate väčšinou urobi cysta
@sevcikovaanna urcite by som zmenila lekara.Ja som po dvoch potratoch a nedalo mi to,tak som zmenila dr a uz mi zistili pricinu.Ja som prisla naposledy o babo v 12tt a nie je dobre potom hned otehu.Trebe dat maternici oddych.Aby bola pripravena na dalsie tehu.Neviem ako ty,ale ja som aj cez mesiac citila stahy na maternici.Urcite aj alchemilka mi pomohla.Po kyrete ani mne nechodi mrcha,preto to treba liecit a ne cakat 4 mesiace

@vilma7 joooj pred nami je este dlha cesta 😀 ja som este len 16tt 😉