Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 v ktorom si uz tt??A uz si nieco pribrala ?? 😉
@senselinka je mi to strasne luto 😢 😢 😢
@kotatko1232 no neviem 5+5 mi pise apoka takze +- nejak tak nemam to presne myslim ze nieco ano ale mozno vaha tak nesla hore ale vecer som taka nafuknuta ale ja som pri oboch pribrala cez 20kg
@vanda12345 jaj ale zase pri tomto nemusis az tolko pribrat 🙂
ja mam MS dostat az 21.2
@kotatko1232 ja idem v tedy k mudr
@vanda12345 Iha to bude den v ocakavani 🙂
@kotatko1232 no to ano ale na stastie som na 9 objednana aj ked stale je to +- ale snad nebudem dlho cakat
@vanda12345 to by si uz mala byt aj 7tt ...
pre istotu som si nedala ten caj ak nahodou sa zadarilo...co mam take divne pocity ze asi ano 🙂
@kotatko1232 no to by malo byt 7+3 podla apky takze uz isto bude pekne velka bambulka s biucim srdieckom ano radsej si nedavaj naco riskovat😉
@vanda12345 ty si mala nejake priznaky na zaciatku uplne??
ja mam len strasne silny biely vytok...a boli ma podbrusko a aj tie krize...
@kotatko1232 no tak celkom skoro ani nie ale prar dni pred ma zacala boliet hlava co ma nezvykne a prestal mi chutit moj oblubeny vanilkovy krem a podbrusko krize
@vanda12345 ahaaa.
@senselinka je mi to tak luto....... ja som verila,ze teraz to uz bude az do konca. 😢
@senselinka Ahoj Senselinka. Sledujem Tvoj príbeh už nejaký čas, sama som prišla o dve bábenká. Si pre mňa ako vzor silnej ženy, verila som že tentokrát to vyjde, fakt som Ti veľmi držala palce. Je až zvláštne ako nešťastie dokáže spájať úplne cudzích ľudí. Je mi veľmi-preveľmi ľúto že to zasa nevyšlo. Držím Ti palce a posielam silu a spolupatričnosť.
@violet1609
@matchgame vdaka, baby, co uz, posmutime, prezijeme, postavime sa a bojujeme dalej 🙏
@senselinka áno, presne tak. Je to slovo do boja. Ide sa nato.
😢
@senselinka co to citam???je mi to velmi luto.toto uz nie je mozne
@kotatko1232 ano moc skoro myslim ze aby si mohla nieco citit skor len taky zmysel ci intuicia
Ahojte. Pridala som sa k vam, pretoze aj ja dufam, ze pre mna bude tento rok uspesny v snazilkovani. V minulom roku som aj ja o svoje babenko prisla tak si verim ze tento rok to konecne vyjde ;) Baby, nech sa na tom podari 😉
@senselinka ach nie opat ☹ ...kazdy den som si na Teba spomenula a myslela na to, ze teraz to zvladnete..ako napisala @matchgame, si neuveritelne silna zena...musis byt, aby si tieto situacie zvladala...takto na dialku a virtualne Ti posielam obrovske mnozstvo energie a sil ❤
@blanch12 dakujem, zlaticko. Nemyslim si, ze som silna... Len velmi tuzim po este jednom dietatku a akosi to nedokazem vzdat. Vdaka muzovi a Eliske som sa zatial nezosypala... a aj ked este pridu velmi tazke chvile, verim, ze to proste dame, ze to druhe dietatko k nam skratka pride 💗
@senselinka strasne ma to mrzi 😢, poznam tvoj pribeh, aj ked sa zapajam malo a kazdy krat ked sa ti podarilo otehotniet som dufala ze uz to vyjde.. ze uz musi! Mam toho uz za sebou tiez dost a chcem aby su vedela, ze si pre mna velkym povzbudenim, ze sa nevzdavas! Modlim sa aby bola tvoja trpezlivost stedro odmenena! 😘
@131313 dakujem, velmi 💖
😢😢😢 Zuzi toto je veľmi zle,ani vo sne mi nenapadlo,že sa to skonci,verila som,že teraz to isto dotiahnete. Áno sila tuzby po dietatku je obrovská,iba ta dokaze dat človeku opat silu do toho ísť a mas pravdu,kym sa da,treba skusat opat a opat,Elisku mate doma,ide to,aj ked vela vela ran si preto musela zniest. Si úžasná,úžasná!
@tamarka9 dakujem, srdiecko, snad sme v tom onedlho spolu 😍
@slniecko26 ahoj no ako si dopadla ved sa pochval 😉
@vanda12345 ahoj videli sme 11mm gestacny vak. Zatial je vsetko v poriadku. Lekarka mi dala duphaston. 27.2. mam dalsi kontrolu uz by malo byt vidiet plod aj srdiecko. Dufam ze bude vsetko v poriadku 🙏
@slniecko26 tak to som rada tesim sa s tebou tak sa nacakame ja cakam do 21.2 no snad to rychle ubehne a uvidim bambulku aj z bijucim ❤ verim ze obom nam to dopadne naj naj

@kotatko1232 neviem ti na to odpoveda skus vygooglit ano nie je to az tak naj hlavne ked tak budem jest budem sa o chvilu gulat presne dame to uz do konca 🙏🙂