Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
Caute babulky, tak vcera odislo do nebicka nase sieste babatko... Mala som byt cca 10tt, ale vyvijalo sa pomalsie a nakoniec aj odislo... Kyret som odmietla, takze odvcera silno krvacam plus mega bolesti, ale na kyret som uz nemala silu. Dnes kontrola potvrdila, ze babo sa odlucilo, maternica je prazdna a kyret netreba, velmi sa tesim. Vraj sa mozme hned snazit, tak drzte palce 💗
Prajem vam krasny, slnecny tyzden 😍
@senselinka velmi drzim palce❤
@senselinka drz sa moja ❤
@senselinka prajem ti aby sa ti splnili tvoje sny a tužby a aby si si po nejakom čase mohla s kludom povedať, že to za to stálo. ani ja som nemala kyret ale krvácala som celých 6 týždnov, a jeden den som si zazila doma 3hodinové kontrakcie. ale dala som to. zeny su silné. velmi vela síl ti posielam
@senselinka Tak fajn že to už je za Tebou. Ja som na kyret čakala 3 týždne (doktori boli na pobyte v Karlových Varoch), psychicky ma to strašne ničilo. Aj som vedela že je koniec, aj som stále dúfala, aj som to už chcela skončiť a na druhej strane som to nechcela. Je to ťažké. Ale treba ísť ďalej.
@senselinka super! Aj ked to mozno znie tak divne,ale je dobre,ze sa s tym telo vysporiadalo same.Vsetko nas v zivote niekam posuva a asi je iba na nas,ktorym smero🙂
Aj tebe slnecny a pokojny dnik!😘
@kakatulik dakujem, Kati 😘
Ja to tak aj beriem, proste vzdy mame sancu sa rozhodnut, ako sa k veciam postavime a co si z toho vyberieme a je nam samym na skodu, ak upadneme do zbytocnej sebalutosti...
Minuly tyzden som si porevala jedno poobedie, zapalila sviecku za babo, pomodlila sa, zjedla celu nanukovu tortu 😂😇 a ideme dalej. Plakat nad fotkou z ultrazvuku nema zmysel, treba sa zamerat na to, aby ta fotka prisla coskoro znovu 💗
@lala1501
@martinaj
@modrykoniar
@matchgame vdaka, baby, ja verim, ze vsetko bude vporiadku a ze moje telo bude natolko zdrave a silne, ze babo sa don coskoro vrati 🙏💗👶
@senselinka presne ako pises. Uz tolko krat sa mi to v zivote potvrdilo a ja som si obrazne trieskala hlavu o stenu ...mozno budeme uz coskoro tehulovat spolu😍
@kakatulik tesim sa na to 💖
@senselinka aj ja
@slniecko26 no ja hlavne nusim nieco zjest lebo mi je tazko ako dnes som2x nie vela ale bola na wc teraz idem od lekaza plodik je tam ale akcia ❤este nie kontrola o tyzden verim modlim sa 🙏 vsetko bude isto dobre
Super ze je vsetko v poriadku! Mne je stale zle. Zjedla som este 4 BB keksy. Inak nic. Nechuti mi a je mi zle. Pijem vodu po troske.
@vanda12345 Ahoj moja. ❤ A preco si bola dnes? Nemala si ist o tyzden?
@slniecko26 no to aj mne ale hlavne ked som hladna inak sa da joj ja ked pridem fomov musim dohnat pitny rezim nepila som lebo stale na wc a kde v meste pojdem no verim a 🙏ze sa srdiecko rozbije a bude vsetko ok
@myskahryzka ano mala ale po tyzdni sa mi vratilo sponenie sla som nemala som ist nola by som mozno kludnejsiaale verim ze ❤o tyzden bide bit a vsetko bude ok🙏
@vanda12345 Mooooc budem na teba mysliet. Urcite je vsetko ok. Kolky si tt?
@myskahryzka dakujem si moc mila no od neho neviem nic ako som pisala on asi takto viac okolo toho az ked bije ❤ ale podla apky 6+2
@vanda12345 teraz som si merala horucku 37,7 ☹ vsetko ma aj boli ja neviem co to je

@slniecko26 mne zas zima neviem sa ohriat tak si daj caj ono to prejde
@senselinka si velmi statocna a silna. Verim,ze vsetko uz bude lem dobre a dockas sa zdraveho a vytuzeneho babatka. ❤
@vanda12345 opatruj sa moja, dobre ze si sla k lekarovi,nech si kludnejsia a spokojna.za chvilu uz bude aj ❤ bit 🙂
@violet1609 dakujem ano a nie kedze tyzden treba cakat ale moc moc verim ze uz bude❤a ty ako na tom
@vanda12345 Bude bude uvidis. Aj ked my,co sme si tym vsetkym presli sa uz mame na pozore.
My sme dosnazilkovali a teraz uz len cakat 😵 Aj tie plodne dni mam take rozhadzane,ze neviem ci mam teraz ratat,ze som 2DPO alebo som mozno aj 7DPO .
Mrcha ma prist 24.2 tak dufam ,ze nepride 😉
@violet1609 dikes si mile hlavne ze ste dost a casto snazilkovali a tu rchanu necakaj drzim prsty ano sme reda poznacene to je pravda
@vanda12345 dik moja 😘

@vanda12345 moja mne je dnes od 4:25 tak zle od zaludka ☹ fakt uplne zle. Myslela som ze budem aj zvracat ale zatial nic. Nic som ani nejedla iba 2 suchare. Co robis ked ti je takto blbo? Pri malej mi vobec nebyvalo zle.