Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
Ahojte dievcata... idem si k vam pre par povzbudzujicich slov, ktore nebudu len slova ako ''daj tomu cas'' alebo ''ked to budes najmenej cakat, tak sa to podari'' ci ''neries, netlac, vsetko je tak, ako ma byt'' a podobne... zvladam neuspech dlho, snazim sa nemysliet, no viete same, ze sa neda len tak vyhodit z hlavy tuzba stat sa matkou, hlavne ak to ma byt prvykrat.. no dnes na mna vsetko uz dolieha, najradsej by som utiekla niekam na opusteny ostrov... nevladzem uz ☹
@michaella86 ahoj 🙂 si na správnom mieste 🙂 tu sme všetky na jednej lodi, podporujeme sa ked nečakáme mrchu, dodávame si nádej pri hladaní duchov. a hlavne tešíme sa spolu ako aj smútime spolu 🙂 vitaj medzi nami 🙂
@modrykoniar Dakujem, ja som tu chvilu bola s vami, no trosku som sa odlucila, lebo som to vsetko v pohode zvladala, no dnes mam pocit ze nastal den, kedy mam chut kricat na cely svet, ake je nespravodlive, ze tie, co matkami byt este nechcu sa nimi stanu ani nevedia ako a ja, my vsetky mesiac co mesiac sklaname hlavu a so smutnymi ocami pozrame na negativne testy... ked sme pri nich... predvcerom som testla, lebo ved cca dva tyzdne ma pobolieva podbrusko, co mna pred menzesom nebolieva (v pondelok mam dostat), mam divne pocity, akoby sa mi aj vracat chcelo, ale zaludok to nie je... no neviem.. a test? biely, tak som ho hodila na pracku a na druhy den pozeram, slaba druha ciara a teraz neviem, ci si nahovaram, ci to bolo uz po a teda falosna nadej, ci co.. no som na nervy dnes uplne ☹
@michaella86 moja ak mas ten test hod ho sem a mozmo uvidime to co ty a budeme sa s tebou tesit drzim prsty🙂
@vanda12345 test mam odfoteny, len kedze som ho rozoberala, tak to chudak nezvladol 🙈 (Sipky som nan kreslila, lebo sestranica nevidela absolutne nic, tak som jej naznacovala) no fakt netusim, kedy tam ten naznak vybehol, ci do stanoveneho casu, alebo az po dlhsej dobe, kedze najskor ukazoval na bielo, som ho len hodila na pracku a nevsimala
@michaella86 ano crta sa tam nieco skoda ze si neskusala aj dnes isto by si videla lepsie a mohla by si sa po tichu tesit🙂
@vanda12345 coby neskusala... hned rano, aj sa po par sekundach nieco crtalo, alebo to bol len vyplod mojej fantazie, no rychlo sa nachystat do prace, hodila som test na postel a na test perinu a ked som si ho potom pozrela, tak test biely a kontrolna tiez slaba... no mozno znamenie, ze testy su zbytocne a v najblizsej dobe dostanem
@michaella86 ale no hlavu hore kym nie je mrcha stale je nadej moc moc drzim prsty aby to vyslo asi sa uz dlhsie snazite podla prispevku vyssie kolko??a do pondelka este dost casu a ozaj test nemusel zachytit
@vanda12345 intenzivne rok a pol, no dva a pol roka si celkovo nedavame pozor, tak ma to uz docela zacina nicit, mesiac co mesiac... teraz menim dr. takze cakam na termin prehliadky a co povie on, lebo moj ma len hormonami tlacil, nic nerobil a moj chlap ma dotlacil, nech zmenim teda, lebo sa mu to nepacilo... som bola jak casovana bomba 😏
@michaella86 tak ano hormony mozu pomoct ale obcas nestaci a ozaj zalezi vela od pristupu lekara a podpore starostlivosti je fajn ze mas takeho starostliveho partnera a isto sa podari 😉
@vanda12345 preto som sa odhodlala po 15tich rokoch zmenit a viem, ze tento bude mat iny pristup, je nieco ako tatov svagor, takze urcite sa bude snazit pomoct... momentalne ma dost aj zacalo podbrusko bolet, tak neviem, no... mam chut sa opit, no nemozem, lebo ved, co ak predsa? Je zo mna klbko nervov na pokraji zrutenia 😕
@michaella86 ale no moja hlavu hore ide vikend skus si ho nejak uzit ci sprijemnit vo dvojici a ver ze to vyslo ani stres a nervy neíe su dobre a nevedu k nicomu len ty sa citis este viac pod psa tak hlavu hore a ako sama pises tato zmena isto prinesie ovocie ak este bude treba🙂
@michaella86 pocuj ked to tak citam ani by som sa necudovala keby ti to prave teraz vyslo🙂
@vanda12345 ahoj ako sa mi mas? A som sa chcela opytat aky je ten dufik? To su hormony? Co baby pisali vraj sa z neho kus pribera. Ale tak aj ja ho urcite dostanem ked sa podari🙂
@vanda12345 vikend si teda "uzijem" 😀 ideme prerabat obyvacku, takze roboty jak na kostole s vypratavanim a pod. Takze o zabavu mame postarane na niekolko tyzdnov 😀 a ono ja mam len dnes stavy, viem, ze to zas prejde a bude dobre, len uz som to nedokazala v sebe drzat a rozpravat o tom niekomu, kto nema ani sajnu co prezivam je ako psa ucit erdzat, nikam to nevedie 🙂
@modrykoniar kiezby si pravdu mala 🙂
@modrykoniar no ano su to hormony ktore mas tak ci tak v sebe ale napomahuju k udrzaniu tehu preto sa davaju po takych pripadoch ako potrat na podporu a ci sa pribera u mna tazko povedat pribrala som ale ja som do teraz dost malo jedla teda davala som si pozor teraz ee takze aj ty je to mozne ale to dame dole moja hlavne nech anjelici su v poriadku a zdravy😉 inak ako tazko mi je momentalne asi opat pjdem na wc😨
@michaella86 ano moja preto to tu mam tak rada aj Vas vsetky lebo nik nevie ako sa clovek citi ak to sam nezazila preziva mozno podobne tak to verim zabava sz az az 😅nezavidim
@vanda12345 juj moja aj to ide vonku ci je ti len tazko? Joj drzim palce nech ta to dlho netrapi. Aj predtym ked si cakala starsie deti ti bolo bluvno?
@modrykoniar no pri dcere obcas ak nieco nesadlo pri synovi ani nem pamatam tak asi ee toto total ine no bola som ale to len kapanek nastastie aj ked vcera napr 3x ale nikdy nie vsetko mam pocit takze bambulka nehladuje😉 teraz mam to vesele nemozem byt hladna lebo je mi zle a ked sa najem tiez nie vzdy je naj 😨 tak snaz uz len mesiac a bude ok🙏 ale co ma este k tomu trapi skoro kazdy den ma boli hlavy a miestami dost brutal no co treba vydrzat ale vra aj to niekedy utichne po prvom trimestri tak snad
@vanda12345 ani ja sama sebe 😅 ale aspon sa budem potom tesit z novej krasnej obyvacky a to ma povzbudzuje 😀
Pozeram, ze tebe sa uz podarilo, gratulujem 😊
@michaella86 dakujem ano v novembry som prisla o babo a tak som si vravela pockam 2ms a idem na to a vyslo to takze poselam aj tebe bacili ak vobec treba😉
@vanda12345 no bodaj by sa dalo poslat 🙂 a kedy ti to teda vychadza? Tesim sa s tebou 🙂
@vanda12345 joj to som aj ja mala. Strasne migreny. Preslo to po stvrtom mesiaci. Ja som si dala paralen ked som uz nevedela vydrzat. A pomahala mi ladova voda na zapestia, na zily.
@michaella86 dakujem si mila 6-7.10 mam termin dnes zacinam 3mes 🙂
@modrykoniar ja som nic take nepoznala teraz to mam total ine ale co uz treba vydrzat no nie ale snad to prejde aspon tak ako tebe teda 9mes by bolo na mna vela😨
@vanda12345 Ahoj moja. No ja objímam misu ešte aj teraz, lebo rastúce bruško mi zhoršilo reflux. A včera som už mala takú bolesť hlavy, že som si musela dať jeden paralen, lebo som mala pocit, že radšej vyskočim z okna. Už mi bolo z toho na zvracanie. Takže u mňa nie je druhý trimester o nič lepší ako prvý. Ale hlavne aby bolo bábätko v poriadku, ja to prežijem 😉.
@renimac ahoj moja,no ako vkladam velke nadeje do toho druheho tremestra ,ale ked to nerestane ako pises hlavne nech anjelici ok my vydrzime ,ale je to dost unavne a da to zabrat moje prve tehotenstva oproti tomu boli prechadzka ruzovou zahradou🙂 no uvidime co prinesie cas hlavne v plnom zdravi pre vsetkych 🙏
@vanda12345 no ja si asi budem musieť počkať na druhé 😂. Ale stále si opakujem, že kým je drobec v poriadku, zvláda sa to ľahšie. Len potom som v praci úplne mimo. Zrejme to potiahnem len do apríla.
@renimac tak tak ako pises nic nie je dolezitejsie 🙂a ked uvidis a prvy krat budes mat v naruci ten vonavy uzlicek na vsetko sa zabudne ja neviem co a ako s pracou

@smejko18 a vy ste už na dakych vyšetreniach boli či ešte vôbec?
Som sem len nakukla a normálne mi ostalo smutno keď som si prečítala tvoju poslednú správu. Teraz by ste mali držať spolu ☹ veľmi ti držím palce!