icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

smejko18
28. feb 2017

Keď som videla toľko pozitívnych testov na modrom koníkov,neodolala som a skúsila ci náhodou 3dní pred ms nebudem mať šťastie aj aj a...... nie☹ och najhoršie na všetkom je,že už aj manžel ma depku ze sa nedarí....a ja sa bojím ako to v našom manželstve zvládneme.nechápe prečo rodine nepovieme ze sa nám nedarí,že sa na to hnevam,ale ja nepotrebujem aby sa niekto tešil z môjho nešťastia.... Však po takej dlhej dobe si to aj domyslia ale nemusia mať istotu....

131313
28. feb 2017

@smejko18 preco by ste im to mali hovorit? Hlavne, ak sa nikto nepyta...

alilka
28. feb 2017

@vanda12345 zlato ahoj..Ako sa máš,ako tehulkujes?,😁

smejko18
28. feb 2017

@131313 veď to môj manžel.....Tak pýtajú sa,asi im to všetkým robí dobré,ale ja ich odbijem tým,že stavame domček a končím debatu.to sa pýtajú ti,ktoré.hneď otehotneli...

131313
28. feb 2017

@smejko18 nemusite nikomu nic vysvetlovat, ak ti to nie je prijemne, je to vasa sukromna vec.. mozno ma muz potrebu sa o tom s niekym porozpravat, mozno ho to trapi, hm?

smejko18
28. feb 2017

@131313 však to,že on by sa o tom rozprával so svojou rodinou ale nie so mnou:(vodky keď k tomu prišla debata,povedal ze mi nemá na to čo povedať.že už druhý rok dúfa a vidí nič z toho,ale nevie čo mi.má na to povedať.mne je ľúto,že o takých súkromných veciach chce hovoriť s inými....

131313
28. feb 2017

@smejko18 chapem ta uplne ... mozno skusit kompromis... nech sa o tom rozprava s najlepsim kamaratom alebo proste s niekym, s kym sa ty velmi nestretavas... ale zas ak to chce povedat rodine, to mu nemozes mat za zle, ak su si blizki... ti by hadam skodoradostni neboli, ci?

131313
28. feb 2017

@smejko18 a k tomu ze sa o tom nerozprava s tebou.. na tom treba popracovat, verim ze to moze byt prenho tazka tema, hlavne ak ju nevie vyriesit... mozno o tom skusit hovorit inak ako doteraz, nie len s pesimizmom.. mozno si spolocne spravit nejaky plan, na ake vysetrenia by ste mohli ist, resp. sa zamerat na ine veci, ktore vas spajaju, celkovo budovat vztah aj na inych veciach, ktore nesmu prestar byt dolezite

ria294
28. feb 2017

@smejko18 niekedy je ťažké rozprávať sa s niekym o probleme, ktorý sa ťa týka...chlap ťažšie znáša problémy , je bezmocný , keď nevie pomôcť. Človek , ktorý ťa miluje ťa chce ušetriť od pohladu na jeho utrápenú tvár, lebo vie, že rozprávať sa s tebov by bolo pre neho bolestivé. Tak veľmi mu záleží , aby bolo všetko v poriadku, aby sa problém vyriešil , má pocit , že zlyhal a preto hľadá únik, aby ti viac neublížil a neublížil ani tebe. Vtedy je pre neho vykúpením, rozprávať sa o tom s niekym iným, lebo on sa potrebuje vyrozprávať a povzbudiť. Možno v tom momente nechce nič riešiť , chce len na chvíľu ujsť...Neber to prosím vzlom, my ženy sme v tomto silnejšie, my o tom dokážeme hovoriť...

smejko18
28. feb 2017

@ria294 @131313 mne by nevadilo keby sa porozprával s kamarátom,ale nie s jeho rodinou.že im sa dokáže vyžadovat a mne nie..dnes mi dokonca povedal ze nevie ci somnou bude ak nebudeme mať dieťa.k tomu už nemám co dodať 😢

vanda12345
1. mar 2017

@alilka ahoj no popravde su dni a dni v pondelok napr bol den blbec viac na wc a strasne vetry aj k tomu dnes som uz 2x nola no nadtastie nejde vsetko von len asi prebytok😝ale da sa to nejak a ty ako??

lala1501
1. mar 2017

@smejko18 tak to podla mna je ozaj bohovsky pristup ak ti nieco take povie asi by si si mala aj ty zvazit ci s nim budes ty.ved mate pri sebe stat b dobrom aj zlom a nie ked je nejaky problem tak to zabalit

alilka
1. mar 2017

@vanda12345 ooo tak to máš teda "veselo" 😁😁 ja v pohodke 😊 v piatok idem zasa na krv tak som zvedavá či to bude dobré tak ako má..😊 ale verím že hej..Hoc mám pocit že mi slabo tmavnu testy..Pozri..V pondelok som mala HCG 35..Spodný je dnešný ,ten nad ním včera a nad ním predvčerom 😊

maleslniecko
1. mar 2017

Ahojte,je tu nejaka snazilka ci maminka co kombinovala Clomiphen(clomid,clostil) s inofolic?

vanda12345
1. mar 2017

@alilka moja po dni ozaj slabo ja ked som chcela bned o den tak som poobede bolo lepsie bidno ak mas testy skus tak moc drzim prsty a ked 5 to si nejak skoro sla k mudr ja som v utorok nedosla v piatok som bola skoro 370 tak tuj tuj tuj

alilka
1. mar 2017

@vanda12345 nerozumiem presne čo si mi napísala že dačo keď 5..Či čo?😛😛

vanda12345
1. mar 2017

@alilka tak pisat cez fon a neprecitat po sebe😝ze ak si mala hcg35 to nejak skoro si bola pri lekarovi a ozaj skus test poobede a ked bude tmavsia ako včerajšia a dnesna tak to bude dobre drzim prsty lebo kazdy den to slaby rozdiel ale hlavne aby predsa bol ale ten obednajsi napovie viac😀

alilka
1. mar 2017

@vanda12345 tak nemám ani pri sebe test a som v robote. Ale 2dni do zadu keď som robila poobede bol slabý..Tak neviem čo si o tom celom už myslieť 😷😷

vanda12345
1. mar 2017

@alilka no tak ale este je aj podstatne kedy nemala dojst ale hlavne odkial vies ze mas hcg 35

vanda12345
1. mar 2017

@alilka niekde udavaju ze stapa kazde 2az3dni hcg

alilka
1. mar 2017

@vanda12345 tak som bola na odber od gynekologicky preto viem 😁😁

alilka
1. mar 2017

@vanda12345 jaaaj a 23.2 som mala dostať..😊

vanda12345
1. mar 2017

@alilka o tak to uz mali byt kolajnice je to skoro tyzden no moc moc moc drzim prsty aby to dopadlo ako ma 🙏

alilka
1. mar 2017

@vanda12345 tak možno hej ale mne ešte 1den meškania neukazalo na teste nič..Možno som mala neskôr ovu..No neviem..

vanda12345
1. mar 2017

@alilka no ved preto drzim prsty aby testy pekne tmavli bolo ako ma byt lebo nik nevie kedy prebehla ovu budem na teba mysliet a inak ako sa citis ja unavena zo zaciatku prsia hlava toe sa mi od vcera zas pripomenuli hlava skoro kazdy den boli tak id 6tt sa pridruzilo vracanie ale to vsetko zvladneme no nie my zeny pre nase poklafiky vydrzime az az len nech pekne rastu v plnom zdravi do krasy 🙂

alilka
1. mar 2017

@vanda12345 ja zatiaľ Okey.mtrocha únava a neznesiteľne prsia má bolia,mám ich akoby horúce,zilnate 😲😲 a občas podbrusko ako na mrchu potom občas nejaké pichnutie,a na striedačku vaječníky 😊

vanda12345
1. mar 2017

@alilka tak to ano vajecniky sa aj mne sem tam ozvu to sa maternica roztahuje no to vsetko patri k tomu len vydrzat a tesit sa 🙏aby bolo vsetko ako ma

vanda12345
2. mar 2017

@alilka ahoj no ako testovali si??stmavol??dufam ,ze ano a o chvilu pojdes k lekarovi a bude pekne ❤bit ako zvon

alilka
2. mar 2017

@vanda12345 ahoj.ale kdeže stále rovnako..Neviem čo to má byť. 😱

vanda12345
2. mar 2017

@alilka no tehu si to je jasne ale nejak pomaly ti radtie hcg zajtra u lekara sa snad dozvies len a len dobre spravy