Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@tamarka9 zvladne, neboj 😉 Deti su flexibilne 💗
@sofia288 19??to nejak nesedi ked uz teraz sa crta + ale drzim prsty
@michaella86 Tak to neviem ked si mala menzes to asi nesi.si myslim
Podla seba teda.ale ja stale nemam kramy ani test mozno mi manzel zajtra kupi ked bude v meste. Ale aj tak ved sa neboj skusajte dalej.ved sa podari.a co sa tyka jedenia tak zerem jak besna hihi
@vanda12345 ale vidis ho tam aj ty?
@sofia288 ano take nenapadne ale crta sa tam
@vanda12345 ty sa mas ako zlatko? 😘 🤰
@sofia288 no miestami uzasne len tazko mi je grcam dnes aj v noci brucho ako balon ale inak je to fajn 🙂 hlavne nech bambulka rastie v plnom zdravý a co u teba sa to doma zmenilo??
@vanda12345 napisem ti postu ale ano zmenilo...este na to vsetko nezabudnem tak skoro ale je to stale lepsie a ja som vela veci pochopila a zacala sa konecne pozerat aj na seba!
@tamarka9 dakujem 😊
@tonjadabik2 ono aj kamaratka mala pocas tehotenstva tri mesiace, takze ani netusila, ze je tehotna 🙂 my po vzajomnej dohode mame posledny mesiac, potom si davame prestavku a budeme si davat zas pozor aspon pol roka 🙂 ty testuj co najskor... ja mam tri testy v skrini, posuniem? 😀
@michaella86 ahaa ja pri synovi ked som bola tehotna tak som mala myslim len dva alebo tri dni kramy..a bolo mi to divne a potom som na dalsi mesiac uz nedostala.. my sme si davali pozor tri roky a teraz neako ked uz meska tak sa aj manzel tesi ze mohlo by byt--hihi sak budem ked sa dostanem k lekarni. noo mozes posunut ked nepotrebujes hehe
@tonjadabik2 my sme si pozor vlastne ani nikdy nedavali 🙂
@michaella86 my hej sak nemozem stale len rodit.. to uz by som mala 20 deti..hehe len teraz ked nam uz meska..tak sme si prestali davat
@tonjadabik2 my vlastne nemame ziadne 😏
@michaella86 nemate ziadne babetko este? vobec?
@sofia288 ak si 10 - 11 dpo a mas dostat az 19, to jest o 10 dni, to mas nejaku dlhu LF, nie? Ved max je 14-16, aj to je uz vynimocne, pri lf nad 18 dni sa uz rata s tehotenstvom, ale zeby mal niekto lf 20 dni, to som este nepocula 😨
Nieco tu nesedi... Bud si mala ovu neskor, tym padom nie si 10 dpo, alebo ma prist MS o tri dni...
@senselinka je možne že ja to neviem rátať :D v každom prípade test budem opakovať o pár dni :D stalo sa to hneď po ms a tak som počala aj moje druhé bábätko no žiaľ to nedopadlo dobre...
@tonjadabik2 svoje vlastne nie... mame dve krsniatka - 5 rocnu a polrocnu slecnu a moj bude mat v maji dalsie krsna - chlapca
@michaella86 noo super.sak budws mat aj svoje neboj len treba akusat stale
@tonjadabik2 baby milujem, no s matkou maleho nie sme zrovna kamosky, je to svagrina a nejako sa nemusime, sama pretvarka, tak si celkom dobre neviem predstavit vztah s malym, aj ked dieta za matku nemoze, ja viem, len myslim aj ako to bude z jej strany... ale to je o inom tema uz 😏🙂
Dnes mi uz je zle vracala som no neviem asi testnem ked manzel kupi
@tonjadabik2 ktory tyzden si ak si??mne vracanie zacalo v 6tt
@vanda12345 neviem..vobec ci som alebo niesom ale pro synovi preft to bol aso 7-9tt ale teraz neviem nerobila som test aozno len kramy idu..brusko citim dole aj chrbat prsia..svrbia neviem radsej sa netesim

@senselinka ďakujem,určite to budem potrebovať. A ja vám detto 😉 akurát ma vcelku chytila panika. Termín porodu by bol v novembri, v marci ma Nikol nastúpiť do škôlky a este sa aj sťahujeme 🤔no bude to zaujímavé,hlvne ako Nikol zvadne tieto veľké zmeny tak naraz....