icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

vanda12345
10. mar 2017

@tonjadabik2 ak to uz vies ty kedy si mala poslednu mrchu a kedy cakas ci necakas teda nech ti to dopadne ako si prajes

tonjadabik2
10. mar 2017

@vanda12345 diki nepisala som si datumy..prave vtedy..ja neviem co si prajem.. A co ty?

vanda12345
11. mar 2017

@tonjadabik2 no ja si prajem to presne co je 🤰 takze je fajn ale vcera mi zle nebolo moc tak trocha stresujem ale verim a 🙏 sa aby bolo vsetko ok

tonjadabik2
11. mar 2017

@vanda12345 takze cakas ci si alevo niesi? Ahaa ja som vcera vracala cely den dnes.mi je uz lepsie.pijem kavu dacam sa dokopy. A co ty testovala si uz? Dbes 15 den meskania

vanda12345
11. mar 2017

@tonjadabik2 moja ja dnes som 10tt takze som a uz nic necakam uz len sa 🙏aby bolo vsetko ako a bambulka zdrava kludne si daj aj kavu vsetko naco mas chut aj ja pijem kavu a casto jem lebo som stale hladna o chvilu budem ako sudale co uz to dam lennech je bambulka ok🙂

vanda12345
11. mar 2017

@tonjadabik2 inakakritolko meska a nebyva to zvykom u teba tak sapriklanam k moznosti 🤰

tonjadabik2
11. mar 2017

@vanda12345 ty si tehotna???? Ja dnes sme boli von s detmi a jake vytoky huste biele..ty vole..akoo dobreee.. Hej aj ja si myslim ze asi tu bude ta moznost..ja to citim ze asi som.. Ale az cas ukaze v pondelok testujeeem. A ty si natom ako? Lebo ani neviem..

tonjadabik2
11. mar 2017

@vanda12345 az teraz citam ze 10tt si.. Som si nevsimla..chi..ja neviem este ale vraciam,jem,vsetky pachy mi vadia vsetko mi smrdi..taze si myslim ze som..ale uvidime no..az v pondelok zial budem testovat az vecer..zial ked pride manzel z prace..ach nevydrzim.. Tu mame lekaren cez vikend zavretu.. Pomoooc

tonjadabik2
11. mar 2017

@vanda12345 meska 16 den..

vanda12345
11. mar 2017

@tonjadabik2 ano ano 10tt takze ja takto pokracujem verim ze az do uspesneho konca ako mne specialne pchy nic extra nerobia to som nemala ani pri jednom tehu ale jem a priberam a tak no hlavne nech bambulka prospieva teda dzrim prsty ja by som nevydrzala aj tak si uz dlho odolavala😉

tonjadabik2
12. mar 2017

@vanda12345 ale hej neboj vsetko bude dobre.len oddychuj davaj na sea pozor a nenos nic tazke.a bacha na krvacania.ja som mala pri dvoch krvacanie taze tak no..tak tak vela papaj. Noo ta mne meskala ms aj minuly rok dva mesiace taze a nebola som tehotna taze vobec neviem na com som..uvidime..mozno vobec nesom..neviem netusim.hej odolavam ale zajtra mi kupi test lebo chcem vediet.

vanda12345
12. mar 2017

@tonjadabik2 aha takze nie je to pravidlo ale uz sa ti nieco podobne stalo tak to uvidis zajtra myslim alebo aspon mam pocit ze asi ani nechces byt ci??kolko mas deti vies ja trocha stresujem v novembry som prisla o babo a aj som krvacala no chvala Bohu to preslo a tak verim 🙏 aby teraz to dopadlo dobre tak som zvedava na zajtrajsok s tebou

smejko18
12. mar 2017

@threetail Ďakujem.ja som bola na podrobnom rozbore krvi u gynekol a v ľubochni mi robili hp.moja gyn mi urobila len čiastočný.Tak ma obci dňa poslala tam,keďže som mala mierne zvýšené hodnoty štítnej.ale všetko bolo ok.teraz ma ísť manžel na spermiogram a potom ja na laparoskopiu.ale po tomto všetkom už nemám chuť sa vôbec do niečoho púšťať... a ty sa máš ako?pozerám ze o chvíľu už bude z teba mamina 😉

violet1609
12. mar 2017

@vanda12345 ahoj vandi. Citam,ze sa citis pekne tehulkovo a tesim sa Tebou ,ze je vsetko v poriadku a bambulka sa drzi. 🙂

tonjadabik2
12. mar 2017

@vanda12345 tak neviem no..uz mame deticky hej a hej ako sama neviem ci chcem ale keby prislo ta asi hej. Ale neboj podari sa vam babetko len v klude a v laske drzim ti velmi palce. Zajtra ked mi kupi starky test tak si spravim vecer zial.. Dam foto.. Necham to na Boha on vie ci ano alebo nie a preco.. Nechodim fo kostola kazdu nedelu haha obcas dls detmi. Ale pravda je ze iba ten hore vie ze nic sa nedeje len tak..

vanda12345
12. mar 2017

@violet1609 no dnes prvy x bez vracania je to fajn ale aj chrobacik ci vsetko ok ale verim ze ano lebo je mi zas obcas tazko jem a jem takze sa 🙏a moc moc verim ze bude ok a ty ako

vanda12345
12. mar 2017

@tonjadabik2 tak tak ako pises vsetko je v Bozich rukach ja zas chodim a modlim sa preto verim verim ze bude vsetko ako ma s neho pomocou

tonjadabik2
12. mar 2017

@vanda12345 ja si velmi prajem aby sa vam podarilo otehotniet aby si bola stastna.a ja verim a preto vravim ze sa ti to podari.a moje tusaky sa plnia. Doma vzdy.. Takto..my sme traja surodenci..a mali sme byt piati.. Takze vravim zazraky sa deju. Takze nildy nestracaj nadej..a preco??? Mojej mame povedali ze nikdy nebude mat deti..a sme traja..z jedneho vajecnika..podotykam. Takze treba verit . a preto sa za vas zacnem modlit lebo my uz mame 4 deticky..takze myslim na vas vsetky maminy.

threetail
12. mar 2017

@smejko18 prestanete riešiť, podarí sa ani nebudete vedieť ako 🙂
Ja vynikajúco, behám stále ako veverička. Myslela som, že budem, takto už pomaly na konci, viac funiet. Ale cítim sa riadne dobre, malá počúva 🙂 kiežby aj "von" keď bude taká bola

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 diky si moc zlata ja uz tehotna som no v novembry som o babo prisla preto miestami take stavy aby bolo vsetko v poriadku moc moc tomu verim a 🙏 sa 🙂 jej vy mate 4 to je pekne toto bude nase 3 doma mam uz skoro pubertiakov tak sa tesime bude to riadna zmena 😉

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 ty si tehotna? V kolkom tt? Vidis ani neviem.pisala si ze sa snazite a ze si prisla o babetko ta som nevedela.

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 aj ja mam pomaly pubertiakov babay maj 14 a 10 a tie su uz samostatne.a chlapci maju 7 a 3 taze to sa da.. Pubeetu poznam velmi dobre haha ale vies co? My si auper rozumieme nasmejeme sa spolu lazdy den taze nilujem byt s nimi.mame super vztah

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 nevadi 10+2dnes takze ukonceny 10tt ano v novemrby som prisla o babo v 6tt takze teraz som trocha viac uskoprsa a ustrachanejsia ale snazim sa nic zle nepripustat vlozila som to do Bozich ruk a verim mu ze pri nas stoji a ochranuje 🙏 ty ake stare deti mas??moji skoro 14 a 12r

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 tak to je super aj my sme partaci syn jemladsi ale obaja pomahaju ked sa dlho motam v kuchyni alebo tak povie chod si uz sadnut oddychnut a tak su uzasny a milujem ich dcera vo stvrtok som mala narodeninz upiecka mi mufinny dali 4 na tanierik male sviecky imitacia torny krasne to bolo 😉

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 noo tak to mame super celke deti to sa da.aj moje aa uz ucia varit vo vsetkom mi pomahaju ja som spokojna. Ja neviem ci som ja tehotna alebo nie ale uz asi treti den ma boli hlava a brysko dnes.. Ci ja kramy abo ne neviem je mi zase zle.. Strasne tieto stavy moje.. A test si si robila ci si bola u dr???

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 tak ja som vsetko vkladala do toho januara cez plodne dni som mala postelny maraton😉proste moc moc som tuzila tu dieru a prazdno po tej strate zaplnit aj ked sa to neda no tak ja som den pred neocakavanou mrchou spravila test a bola tam tenka ciarka a tak uz som sa potichy tesiala a tak par x este testovala pre istotu a aj u lekara som bola trocha som aj krvacala takze aj pohotovost lekar mi v 6tt daval 50na50 ze take hranicne ze srdiecko uz mohlo byt ale o tyzden ked som sla pekne bilo uzasny pocit aj knizku mi hned daal mne uz par dni bolela hlava dokonca vanilkovy krem mi prestal chutit a uz som mala podozrenie ale ziadne extra chute nechute a ani pachy mi nevadia ale hlava hocikedy boli ale to vraj patri k tomu tesim sa vecer ako dopadne tvoje testovanie

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 tu ti prikladam moje testovanie🙂

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 kraaasne jeeej bude babetkooo Huraaaa som velmi stastnaaa s tebooou. Juchuuuu. Mna boli hlava asi 3 den..a dnes aj brusko fest. Neviem co to..cinkramy dojdu alebo nedojdu alebo co.. Je to divne.. Vytoky mas?????

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 ak hlavne nech to dopadne ako sa prajes 🙂dakujem ze sa tesis somnou si mila 😉 no ano ano hlava miestami podbruska ked sa roztahuje maternica ano mam husty biely miestami akokeby s nadychom do zlta ale to isto v poho

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 jasne ze sa s tebou tesim ved od toho su kamosky nie? Neviem co si prajem uvidime ked mi starky test kupi ak nezabudne uz ho zarezem ked mi nedonesie. Ja som mala vzdy vytoky.aj vcera take ako spinenie ale riedke neviem nemam momentalne ziadne..uvidime co bude..