icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 tak tak presne uz len uvidis ano aj ja mam miestami akokeby riedke a v strede ruste tak este mu pre istotu zavolaj aby nezabudol ano presne preto tu chodim na mk lebo sme tu ako jedna rodina inak kolko mas r??si este na materskej?

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 hej take ako spinenie ale uplne len ako suche flaky..neciem no..hej zavola mu neboj sa.aj ja tu rada chodim a pozeram testiky.a radim mamickam ked viem a citam a pisem a tak..ked je cas. Hehe ja mam 34 a som na materskej momentalne. Maly bude mat 3 roky v auguste.

michaella86
13. mar 2017

Ahojte baby, ako sa mate po vikende? co mate nove? 🙂

senselinka
13. mar 2017

@michaella86 mna akurat chyta depka ako svet... Dala som dcerku do sukromnej skolky, lebo som bola tehotna, tak nech si zvykne, ked pojde normalne do skolky a bude babo, aby to nebrala osobne, ze je odlozena... Lenze o babo sme prisli, tak som sa chystala do roboty. Neprijali ma. A tak sedim doma, bez dcery, ktora mi strasne chyba (uz ju nechcem mylit, ked raz do skolky zacala chodit), bez roboty, bez baba v brusku... a revem. A este asi aj hormony pracuju, lebo sa mi spusta MS, prva po potrate, tak som zvedava na ten masaker

rula
13. mar 2017

@senselinka juuuj mojaaa, najradsej by som Ťa objala a bola pri Tebe.
Neseď vonku, choď na slniečko , kúp niečo pekné malej aj sebe aj manželovi .
Ak chodíš do kostola, možno Ti pomôže spoveď, uľaví sa Ti. 😕😇

senselinka
13. mar 2017

@rula dakujem, moja, si poklad 💖 Aj za srdiecka 😍
Ja sa snazim nedepkovat doma, rano som si bola zabehat so psom, upratala som cely dom, zacvicila si... Ze ked uz nemam tehotenske brucho, nech nemam ziadne. Ale trt, chcem mat brucho, velke, obrovske a kludne aj 100 kil. Len nech sa v nom skryva maly zazrak...
A v kostole som bola vcera, kedze som evanjelicka, my nemame bohosluzby kazdy den, ani osobnu spoved... v kostole este aj fararka bola tehotna 😂
Co uz, vsetko prejde. Aj depka, aj cas doma, aj praca pride... Veci sa nedeju nahodou, na to dobre si treba pockat

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 tak to mas o rok viac deti podobne super takze do augusta si to este uzivaj a mozno si to aj pekne predlzis

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 no sak si uzivam pri detoch furt daco chcu..neoddychnem ale nevadi no.. Radaej nech si este uzijem..

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 tak tak kym sa da treba si uzivat no nie ved rychlo vyrastu vyletia z hniezda no nie??

rula
13. mar 2017

@senselinka no to už je čo za iróniu osudu , že aj farárka je tehu 😂😂😂 normalne si ma rozosmiala, chuda moje, este aj toto. Ale Ty silná ženisko a ja verím, že obe budeme naraz tehu a presunieme sa do mamičkovskej skupiny čoskoro. 🙏🙏💃💃🤰🤰

rula
13. mar 2017

kto sa pridá ??? 🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰

senselinka
13. mar 2017

@rula veru, uz by sa patrilo 😘

michaella86
13. mar 2017

@senselinka joooj, to mi je strasne luto ☹ viem co je to prist o babo, potratila som cca 9 rokov dozadu a odvtedy nie a nie otehotniet... drzim silno moc palce, aby co najskor toto preslo a splnil sa ti sen 😘
nedepkuj, malej je isto dobre, najde si kamaratov, tieto kamaratstva su najkrajsie a obcas , ked sa da vydrzia naveky 🙂 ako hovorila rula, bez na slniecko nacerpat trosku pozitivnej energie, kup si nieco a kludne aj vacsie, novu kabelku, topanky, alebo tak 😉 burky netrvaju vecne, po kazdej vychadza slniecko 🙂

senselinka
13. mar 2017

@michaella86 dakujem, ja som uz prisla o babo 6x, tak uz je to trochu o hubu 😢
A kedze je dva dni pred ooobrovskyyyym rodicakom 😂 nemam ani na cokoladu, nieze na topanky 😇 Ale ani nemam chut... A ani tu blbu cokoladu si nemozem dat, lebo mam 28 dnovy detox.
No celeeee zle 😂😂😂 A ja viem, vsetko prejde... To jedine ma drzi nad vodou, ze nic netrva večne

michaella86
13. mar 2017

@senselinka no dost ☹ teraz neviem co je horsie, ci sa chvilku tesit a potom o babo prist, alebo nedokazat vobec splodit ☹
ja si detox nemozem dovolit, by ma v robote alebo tesne po nej porazilo keby som nemala pravidelny prisun cukru 😀

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 ved aj hej ved mas pravdu. Len neviem ci chcem .. Bojim sa vysledku testu..asi by som este pockala..mozno neviem jooj uz nech to viem

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 ale no preco by si sa mala bat ak ste neplanovali bude to trocha sok ale isto sa zacnete tesit pozri kolko bab by co dali za tie tvoje ci nase deti takze neboj vsetko je tak ako ma byt😉

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 myslis? Ja neviem. Neako sa bojim ci to zvladnem. Asi esye.nechcem..cim viacej santo blizi tym viac sa bojim.ale hej vsetko je tak ako ma byt. Mas pravdu.

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 neboj mpja chapem tvoje obavy 5deti v dnesnej dobe nie je nic lahke ale isto to s manzelom zvladnete ja som bola vzdy nazoru radsej viac ako ani jedno a mas aj starsie deti pomozu isto su rozumne a bude to pekne len nestresuj nikomu a nicomu to neprospeje takze 🙂 klidek co Boh robi dobre robi

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 dakujem Ti si zlata tvoje slova mi pomahaju lebo sa velmi bojim co a ako bude ach..ale tak i e nemaju a chcu takzenbudem mysliet.na ostatne mamicky aj na teba samozrejme.. Len nech sa vam dari a o mne nech rozhodne ten hore

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 ak tak ako pises moja len klud a vsetko bude tak ako ma byt uvidis a bez to ako dar ak to je a neboj sa vsetko sa zvladne tak je rodinka zdrava manzel v poho a pomaha tak bude super dik dik si mila ze si tak prajes

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 joj moje ty si zlata osobka. Jasne ze nech sa tebe dari aj inym mamickam co tuzia po babetku. Ja sa pen bojim boli ma brusko aj chrbat a nic sa nedeje.neviem ci je.neaky problem alebo tehu alebo co.. Chcem vediet nacom som.

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 aj si si moc zlata tak snad muzicek o chvilu dorazi ako nemala by si cca 2h pit ale myslim ze ked ti to tolko meska tak ak je to tak tak ta druha /hned vybehne ano chapem ta neistota nic moc ved ja som tiez zvedava sa priznam

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 jaaj tichucko manzel je v lekarni sok mam normalne. Ach bojim sa brusko ma boli este viac.. Pomoooc o chvilu fotka.. No uvidimeee strasny strach

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 neboj neboj uvidis bude fajn

tonjadabik2
13. mar 2017

@vanda12345 urobim si test ach strasne sa bojim neviem co cakam a vo chcem.. Drz mi palce..pomooooc

vanda12345
13. mar 2017

@tonjadabik2 drzim drzim 👍

sofia288
13. mar 2017

@tonjadabik2 nooo akkoooo? 😊 drzime palce a cakame foto

tamarka9
13. mar 2017

@senselinka Zuzi prepáč ale mňa skoro vykotilo ked si napísala tehotná fararka,to je fakt že na pisraneho aj hajzel padne. Ako na druhej strane co je zle si aj zadepkovat,bolesť treba pustiť von,paru co tlači a uľaví sa človeku. Utapat sa nema zmysel,ale to ty v žiadnom prípade nerobis,takže občas mat čierny den je proste normálne. Mrcha nech sa riadne rozbehne,po nej totiz vždy pride ten radostný cas plodenia 😉

violet1609
13. mar 2017

@vanda12345 ajoj, tak nam sa minuly mesiac nezadarilo,aj ked snaha bola velka, tento mesiac skusame znova 😍........snad sa postasti. Tebe drzim palceky a verim,ze vsetko bude len a len dobre 🤰👶