Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@tamarka9 ak neviem nesla som cez profil skusim este a tak uz aj 6tt by malo byt vidno ale ked sa citis fajn tak staci aj ten 8tt aako sa citis mne napr v 6 zacali nevolnosti tak ale kludne ta to moze obist zaobides sa isto aj bez nich 😉
@daisylucky jasne ze ano pisavali sme sa sanka mi padla ze tak dlho si sa neozvala a teraz toto super jej jej tesim sa s teba ja som v 10tt v utorok idem do poradne a potom si tiez uz total vychychnem aaaaa tesim tesim a inak ako sa mas a citis??
@daisylucky asi som pako neviem kde v profile to zadat 😝
@vanda12345 dobre sa citim, teda tak zdravo tehotne: obcas mi pride blbo, byvam unavena, podrazdena, trochu pobolieva v podbrusku. Ale toto je fajn na rozdiel od tych oktobrovonovembrovych pocitov, vtedy mi byvalo strasne zle, akoby moj organizmus s tym tehotenstvom od zaciatku bojoval. Ale ja krava som vrtedy v case snazenia nebrala kyselinu listovu... Tak teraz sa napchavam tehotenskymi vitaminikmi a myslim pozitivne 🙂 Vcera mi potvrdili tehotenstvu uz aj z krvi a na ultrazvuk a vypisanie tehotenskej knizky som objednana 7.4.
Ty si uz bola na nejakom ultrazvuku?
Inak skus viac sledovat najnovsie temy fora na uvodnej stranke konika, tam sa tie oktobrovky celkom casto objavuju.
@daisylucky super ze to mas pekne potvrdene tak ja som v 5tt po wc nasla krv uz som bola nestastna ale dostala som lieky o tyzden sa to zopakovalo ale na stastie preslo a tak som sla 6tt a este nebilo srdiecko ze dame tomu tyzden a tak v tom 7tt krasne bilo aj knizku som dostala teraz v utorok mam dalsiu poradnu moc sa tesim ze uvidim bambulku inak som ako vagon strasne nieco som zvedava co mi na to povedia oki sem tam teda kuk co sa tam deje
@vanda12345 áno mohlo by byt,ale nebudem sa trepať zbytočne,mam 2r dcérku,nemám ju kde nechať. Ja som pri každom tehu mala nevolnosti,posledné úspešne som prevracala do 20tt,teraz mi občas uz začne byt blbo,tak čakám kym sa to rozbehne. Bývam veľmi unavená,taha ma v slabinach a občas sa mi zakruti hlava. Take bezne veci,zatiaľ zvladnutelne ☺
@vanda12345 myslim, ze som ta pridala do dakych oktobroviek...
@tamarka9 no pekne pekne ano take normal to mas tak si to uzivaj ja dnes + teda tt a konecne trocha ustupuje ta unava a to s tym zle je to akokedy ale hlavne aby bambulka rastla a bola zdrava a toto my vsetko my zvladneme no nie sme predsa nejake zeny😉
@daisylucky dik si zlata a mila
@vanda12345 rado sa stalo, keby nieco, rada poradim 😀 😀 😀 tiez si poviem, ze nezjem celu cokoladu naraz, rozdelim si ju na dve casti.. zjem jednu a za chvilu druhu 😀
@modrykoniar ahoj, no co, ako? u mna to vyzera, ze by to uz aj dnes mohlo byt 🙂
@michaella86 no ale uzatvaraju tu skupinu robia sukromnu a ja asi som pako jedna mi poslala pozvanku a ze ked chcem vstupit mam stlacit zelene tlacidlo ci co a ja tam take nevidim co ti poviem pako 😅ano asi si zoberiem priklad s tym sladkym
@vanda12345 co, aka skupina? stracam sa, alebo je moc skoro rano? 😀
@michaella86 aha aha pozrime sa ide vikend plodenia takze tuj tuj tuj grepy je fajn ze si chcela zaradit a potom uz len //🙂
@michaella86 ze tie oktobrovky uz nenavstevuju asi sukromnu skupinu si spravili
@vanda12345 no vcera som nabehla do obchodu, ze kupim 100% stavu, no ani jednu, vsetci plodit idu, ci co? 😀 u mna to dnes vyzera velmi nadejne, rano zacalo s vytokom, tento mesiac to uz vyjde, musi 🙂
ahaaa, chapem.. tak vytvor novu, alebo nech ta tam pridaju ony, to sa neda?
@michaella86 isto tento mes je tvoj drzim prsty ano poslala mi jedna pozvanku ale to kde mam kliknut nevidim😨 takze pekne pekne uzivajuci vikend
@modrykoniar no ale aj ty moja ked pride muzicek tak pekne do toho skocit aby vysledok bol // tuj tuj tuj🙂
@vanda12345 vcera som padla unavena do postele a nebola som schopna nicoho, takze dnes treba vynahradit, to je jasne 😀
@michaella86 no to ano moja treba aj ked rychlovecku ale treba😂 xadok na vankus nohy hore a mozes tak chvilu relaxovat😉
@vanda12345 mal trenersku schodzu vecer, prisiel domov, este musel nieco spravit na pc a kym ho vypol som bola tuha 😀 nevadi, ved ono netreba kazdyden, vraj je dobre kazdy druhy a to splname 😀
@michaella86 tak tak aj ked ja som v case plodnych dni jeden den rano druhy vecer tak zas vecer aby sozreli biciky 😀
@vanda12345 rano mozme cez vikend 😀
a ty ako dnes? 🙂
@michaella86 praveze dost tazko tak akokeby mala som ist na wc ale aj nie takze dumem zjest nieco je to z hladu alebo naopak nejest vyber si ale zvladmen to nejak😉tak tak nozte zajtra rano a v nedelu vecer poistit nikdy nevies kedy ovu presne prebehne
@vanda12345 no mas tazke rozhodovanie, skus si nieco male dat, uvidis ako to zaposobi 🙂
jasne, ved preto skusame cely cas ako sa da, odkedy menzes skonci az kym zas nezacne 😀
@michaella86 tak tak treba lebo jeden nikdy nevie ano dala som si trocha buchty a opat ale uz viem ze som hladna ty jo ja fakt budem ako vagon len ma budu doma gulat no co uz ale nastala aj ina zmena vcera prvy den kedy som nedriemala poobede a vydrzala som do pol 10 wow😉
@vanda12345 😀 postupne budes posuvat hranice az jedneho dna zas nebudes spat vobec 😀 teda, co pocuvam od kamaratiek 😀
kolko ste sa inak snazili?
@michaella86 no dik teda az tak to zas nemusi byt 😀u nas to mebolo dlhe v juli som si dala vybrat mirenu a v septembri posledna ms no zaciatok novembra som o babo prisla a tak som si povedala nebudem cakat ani 3 a ani 6ms po druhej mrche ideme na to a zadarilo sa 🙂

@vanda12345 su aj oktobrovky, videla som na fore. Uz su aj novembrovky, do ktorych by som sa aj pridala, len este som len v siedmom tyzdni, tak mam respekt. Len sa bojim, ze ich uz nebudem vediet najst. Neviem, ci sa na mna pamatas, ale boli sme spolu najprv Do Vianoc budeme tehulky a potom v junovkach, ale obom nam to nevyslo...