Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
Trocha mozno na pobavenie snad nikoho sa to nedotkne ale noj muz ze aky je kanec😂ze ak by mal niekto zaujem nech posle foto ze mozno pomoze co Vam poviem cisti vtipalek 😅
@vanda12345 to ste mali v podstate dost rychle 🙂 skoda toho prveho, ale zrejme to tak malo byt, mozno by nebolo zdrave, hlavne ze uz teraz malicke rastie a dava o sebe patricne vediet 🙂
@michaella86 aj ja si to tak vravim ajked vies ze to bolo tazke no ako aj v prirode preziju len silnejsi a radsej takto ako sa trapit cely zivot co Pan Boh robi dobre robi aj ked my často nechapeme 🙏treba ale verit modlit sa a ono to pride ano sme obaja asi dost plodny😂
@vanda12345 bud zas rada, ze teda nerodis kazdym rokom ako jablon 😂
@michaella86 ved preto som mala mirenu moja lebo toho som sa obavala😀
@vanda12345 ale vies kolko davok by si dostavala na deti? 😀 (to je myslene ako vtip 🙂 )
No aj mňa bolel chrbát včera večer ako som si ľahla do postele..ale to asi z toho, že som sa celý deň ani nepohla a sedela v práci na riti čo boli v kuse ludia 😒 ktovie, ktovie 😀 No sťahovanie to je pecka, my sme sa sťahovali pred rokom a bolo to na dlho ale nebolo to také strašné.. a koľko máš rokov? si si bola istá, že si staršia ako ja..mne to niekde ukazuje?
@michaella86 ahoj aj ja to tak vidím že dnes je asi ten správny dník. mužíček je na ceste domov takže sa má na čo tešiť 🙂 len neviem čo urobím s malým 🙂
@vanda12345 ahoj zlatko tak, tak dnes ideme na to. snad nebude mm unavený z cesty 🙂 a čo sa týka tej skupiny, ked sa zadarí tento mesiac tak vytvorím novú skupinku a nevadí, že tam budeš aj ty 🙂 čo ty na to?
@modrykoniar jak co urobis s malym? ved vecer, ked uz bude vsetko spat, okrem teba a muza na to vhupnite... my na to tiez ideme vecer pekne, lebo najskor trenuje decka, potom ma svoj trening, este msime ist vecernieco vybavit a pride sa domov a hura na najkrajsiu cinnost dna 😀
Budem drzat palce, dufam, ze uz dalsi cyklus nenabehne ani u jednej z nas 🙂
@michaella86 hahaha ano vies co nikdy nehovor nikdy adi sa nad tym zamyslim😂
@michaella86 no my musíme stihnúť teraz ked sa vráti, lebo večer musí ísť na jednu akciu a kým sa vráti to ja už budem mrtva. preto špekulujem ako zabaviť 2ročné dieťa 🙂
@modrykoniar aky unaveny co unaveny solni si manzelske povinnosti a moze spat oddychovat😉ved co ho nezabije to ho posilni tak ja isto do nej najuknem ved kamosky😉
@vanda12345 treba zvysovat porodnost na slovensku, mas to v rukach 😂
@modrykoniar ahaa, no tak potom neviem... babka ziadna nie je po ruke? 😀
@vanda12345 a nazov skupinky by mohol byť mamičkami do Vianoc 🙂
@michaella86 vidis to inak si mi dala aju dolezity funkciu ved mi naprsi do nosa😅
@modrykoniar to by slo joj uz aby som tu videla vase //
@modrykoniar a co ak porodis 25.12.? 😀
@michaella86 to su ešte Vianoce 🙂
@vanda12345 skus nosit siltovku, ta by mohla pomoct 😀
no kiezby uz tie dve ciary boli coskoro na testoch
@modrykoniar ja mam vianoce 24.12. a koniec 😀
@vanda12345 musíš veľa na nás myslieť tento víkend začínajúc dneškom, my dve to dáme, musíme 😉 michaella86
@modrykoniar tiez to hovorim 🙂 ak to vyjde, tak ti nieco prezradim, skor nemozem.. pre istotu 🙂
@michaella86 čosi také krátke 🙂 ja ešte aj 26.12 mám vianoce.
@michaella86 dobre som zvedavá už teraz 🙂
@modrykoniar to mas mate jasne ze budem na vas mysliet a moc moc drzat prsty aby teraz bol ten spravny cas a to cakanie a vsetko bolo za vami a uz len krasne spokojne 🤰 vsetkym prajem inak ked po tom😉 bude maly nieco chciet posli muzicka ty chvilu pockaj aby sa dostalo to co ma tam kde ma😀

@michaella86 ale od toho jula do sept myslim ze som stihla 4mrchy pri mojich kratkych 24dc😝