Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 viem, ze na gyndu sa chodi pravidelne 🙂 len neviem kto mi to uz hovoril, ze pred porodom uz sa chodi do nemocnice.. ale tak mozno to bola kamoska, co rodila v rakusku a tam je to ine, neviem 😀 nevadi 😀
@michaella86 no je to mozne ja ked som bola pred 13r 🤰nerobil moj gyn ctg tak som bola v nemocnici vies zalezi aj od vybavenia a tak joj zas mi je tak vselijak a u nas aj hnusne von aj hlavu citim no nic pojdem sa asi trocha zamestnat 😉postielnu blielizen ty pracujes??ja mam svoj modry pondelok aj ked som sa nedavno vratila od zubara bola som z dcerou chuda vrtali jej 2zuby😝
@vanda12345 nie je dolezite pracovat, ale informovat druhych o tom, ze pracujeme 😀 v praci som, ale zatial som takmer nic neurobila, mam tazke rozbehy v pondelok 😀 ja sa vzdy az tak poobede rozbehnem...
no neviem veru, mozno sa mi len prisnilo aj, ale tak ona ma celkovo divneho dr. prvu fotku mala az nedavno, ved zaciatkom maja jej len predbezny termin povedal, doteraz vedela iba ze ma rodit v maji 😀
@michaella86
@vanda12345 do nemocnice na poradnu sa chodi od 36 tt kazdy tyzden, idealne k Dr., u ktoreho chces rodit. Aj na monitor sa vtedy chodi zakazdym
@senselinka dakujem, vedela som, ze sa nieco take robi 😀
@michaella86 esne tak ved od roboty aj kone dochnu😀 takze ak sa da preco by si sa mala pretrhnut😉ty jo fakt??tak ,ale ak jej taky lekar vyhovuje mne hned podla sona aj poslednej ms dal termin 6-7.10 takze tak aj ked ked som bola6 a este nebilo srdiecko bol taky , ze mozno to bude dobre mozno nie ako lekari to beu inak ale 7 ked krasne bilo aj som mu vravela , ze trocha empatie by bolo fajn no vravel ,ze nie vzdy to tak dobre dopadne ako u nas preto nechcel falosnu nadej
@senselinka fakt vidis ja som davno rodila a nikdy som nemala ani porodnika brala som to tak ,ze ako to pride isto tam bude ten spravny mudr , ale je to mozne uz je to 13r takze vela veci sa zmenilo🙂
@vanda12345 to je pravda, kamaratov znamy.. manzelka 9 mesiacov v pohode, v utorok bola na kontrole, vsetko bolo v poriadku, stvrtok rodila uz mrtve babo ☹
@michaella86 to myslis vazne???panecky ty kks akoze nemam slov
@lily1983 ale napis ako moze ale nemusí to tak byt 😉
@vanda12345 no zial myslim ☹ mna by porazilo, keby cely cas je vsetko v poriadku a nakoniec viem, ze rodim mrtve babatko ☹ este ju nechali ho vraj normalne tlacit, ziadny cisarsky
@michaella86 to ani ja ja ty blaho suca na psychiatriu vie sa ten zivot obcas s nami pekne kruto zahrat😒
@vanda12345 to ano... mne ked to kamarat hovoril, mna az mrazilo ☹
@michaella86 neviem nechcem si to predstavit ,ale zmenme temu toto je je fakt hrozne a verim , ze ziadnej z nas tu sa nic podobne nestane
@michaella86
@vanda12345 do poradne do nemocnice kde budeš rodiť začínaš chodiť cca týždne pred plánovaným TP. chodíš tam na tzv. pásy a sono . ešte to mám v živej pamati ako to bolo pred rokmi 🙂
nejak my to nevzalo čísla 🙂 takže cca 4 týždne pred TP, a pametám lebo sú tomu presne 2 roky 🙂
@bevab
@vanda12345
Dnes od rána žalúdok na vode, ako včera..prsia ma bolia pri bradavkách obe a stále si ich chytám, či sa mi to nezdá..je možné, že mi šibe, to nevylučujem 😅 Káva mi veľmi neberie..a kríže ma bolia..a celkovo je mi na vracanie,takú guču v krku...bleee
Mám 6 dní do menzesu, zvyknú ma bolieť prsia ale nie asi až takto..a v piatok som skoro vyhodlila čerstvé mäso, čo som varila našim, lebo ja sa teraz inak stravujem..som myslela že sa povraciam..keď som ho hodila na cibuľu posmažiť, tak to bol hnusný smrad..ale nič mu nebolo..tak takto zatiaľ..uvidíme zajtra..😉
@vanda12345 pravda, budme len pozitivne 🙂
@modrykoniar vidis, zas som o kus mudrejsia 😀 dakujem
Baby takéto strašlivosti ani nepíšte 😢
@modrykoniar fakt neviem neviem ,ale isto sa dozviem som rada ze vam tento vikend tak pekne vychadzal a ze ste sa mohli jeden druhemu venovat a tuj tuj tuj😉
tak tak baby nam sa nic take zle nemoze stat no nie??ja stale tvrdim ,ze ked sa modlim alebo tak obcas ci je vsetko ok hned sa to snazim zahnat ,ze sme po ochranou Najvyssieho nic zle sa nam nestane 🙏takze uz len a len pozitivne babule😉
@vanda12345 no ja pevne verím že to bude v poriadku a tak ako má byť 🙂 piatok sobota ma hrozne bolelo podbruško a v nedelu ako keby uťal 🙂 minulý mesiac ma bolelo s prestávkami 5 dní ale nič nebolo a tento mesiac len 3 dni 🙂 tak si nahováram 🙂 zajtra máš kedy poradňu? nezabudni fotočku pýtať nech sa aj my potešíme 🙂 ty jo to si už 12tt?
@modrykoniar ano o 9 tak sa tesim ,ze nemusim dlho cakat
presne ako pises vsetko bude len tak ako ma byt a krasne super joj sa tesim teda s tebou a tiez vkladam do teba nadej😉takze kedy tu mrchane necakas??budes aj skor testovat ci vydrzis??
@lily1983 uz nepiseme, ale zial, aj to prinasa zivot ☹
@vanda12345 treba si spievat co sa mi moze stat... ? 😀 ale inak som ja celkom pozitivny clovek, v kope hnoja hladam ponika 😀 😂
@vanda12345 takže potom ked od neho pôjdeš tak hned infošky nezabudni dať 🙂 tak ja nečakám 3.4. ale to je ešte daleeeeeeeko. a čo ti ja viem či vydržím netestovať, ja som ti strašne netrpezlivý človek 🙂
@michaella86 🙂 🙂 🙂 čo by tam ten poník robil ? 🙂

@lily1983 ja nie u mna take prve podozrenie par dni pred necakanou ms bolest hlavy a 4dni pred mi bol hnusny vanilkovy krem ,ale brala som to zak ,ze je to mliecny vyrobok mozno ozaj pokazeny ,ale ee aj mi som len tak skusila a toiste akokeby skysnuty 🙂inak ziadne predtym je to asi skor psychika ,ale drzim prsty