Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345
@modrykoniar nejako som ostala ''vyplasena''... bola som cikat a po ovulacnom vytoku ani stopy, vzdy som ho mala tak deň, dva 😕
@michaella86 počuj nestresuj😉 skočte na to dnes každopádne, potom v nedelu a v utorok a bude všetko ako má byť 🙂
@modrykoniar to skocime urcite 🙂 aj keby co bolo 😉 uz sa prilis sledujem, mala by som dostat panvicou po hlave 😀
😅 čosi to by si bola K.O. a večer by nič nebolo. grepiky papaš? tak neboj bude dobre 🙂
@modrykoniar grepy nie, ale pijem 100% grepovu stavu, musim si dnes kupit, vcera som vypla posledny a od nedele prechadzam na ''asanas'' 😉
@michaella86 no plán je dobrý 🙂 kolko dnové máš cykly, viem že som sa ťa to už pýtala, ale nechce sa mi to hladať a už nepametám 🙂
@modrykoniar v pohode, nehladaj 🙂 26 - 28 dnovy
@bevab ovu test ? To by znamenalo ze mas dve ovu za mesiac? Alebo ako?? No ja tak..zvlaštne..tiež to pripisujem všeličomu inemu ale ktovie? Dnes mi bolo zle na vracanie..to by bolo trochu skoro asi.. Pripisujem to tomu ze som si farbila vlasy a nadychala som sa farby..a bolia ma tiez prsia pri bradavkach..uz je tyzden pred mnzsom tak to moze byt aj preto..a obedovala som..ale teraz brucho na vode stale..😕
@lily1983 drzim ti palce. Aj mna parkrat naplo, ale mame stresy lebo sa prave stahujeme. Tak to pripisujem nervom....Predchadzajuci mesiac ma napinalo takmer kazde rano, boleli prsia a nic. Nerozumiem tym.ovu testom... uz som nechcela testovat, ale skusila som. Vcera sme znova poistili keksikom, lebo manzel si mysli, ze aj inokedy mimo ovu treba skusat 🙂 . Jaj a jedna vec este boli ma chrbat a krize . To je take ine este. Tak uvidime co bude. V sobotu rano k nam pridu stahovaci tak som zvedava ako veci pojdu. Drzim ti palceeee nech to vyjde 🙂
Ahojte baby, no co, ako sa mate po vikende? 🙂
@modrykoniar zarobene? 🙂
@vanda12345 nevolnosti pretrvavaju?
@michaella86 ahoj 🙂 tak všetko šlo podľa plánu 🙂 ešte dnes chceme poistiť 🙂 v piatok a v sobotu ma neuveritelne bolelo podbruško, normalne ako by som mala dostať mrsu. a od nedele utalo a je mi fajn. takže dúúúúúúúúúúfam a veríííííííím 🙂 a ty ako?
@michaella86 vies co u mna je to tak ako na hojdacke raz lepsie raz horsie ,ale zvladam to a co ty vsetko islo podla planu??😉
@modrykoniar my sme v piatok a vcera, uvidime co z toho bude 🙂 v sobotu som sa trosku malo odviazala... inak ma tiez v nepravidelnych intervaloch stale pobolieva podbrusko a striedavo lavy aj pravy vajecnik.. v sobotu nam draheho babka povedala, ze uz by sme aj my mohli mat, tak ma to aj tak potesilo, lebo len moja cast rodiny vie, ze sa snazime a nedari sa nam... a teraz uz len netrpezlivo cakat 🙈 😅 kazdopadne, pocnuc dnesnym dnom, to este budeme pre istotu poistovat 😀
@vanda12345 vsetko islo lepsie, ako podla planu 🙂 ja som v sobotu vypla, dokonca som sa vedela so svagrinou rozpravat 😀 uz len teda dufat, ako som pisala teraz vyssie 🙂
@vanda12345 ty mas zajtra tu kontrolu, vsak?
@michaella86 tak tak, treba si stále robiť radosť, lebo vieš ako to je ak to víde tak aj chuť ťa môže prejsť na prvé mesiace, tak nech si to chlapci ešte užijú a aj my no nie 🙂
@modrykoniar nestras 😀 ale mas pravdu, ja viem... no dufam, ze budem vediet a hlavne moct velmi dlho.. co najdlhsie 😀 aj ked si to uplne s takym brusiskom pred sebou neviem predstavit, urcite to vyspekulujeme potom 😂
@michaella86 ano zajtra mam kontrolu cize poradnu som moc zvedava joj ze uzivat ked budete unavene ako pes a nebude vam naj ani vas take nenapadne😅ale uz sa to zlepsuje pomaly 🙂
@vanda12345 ale prestan 😀 alebo zeby sa porcelanovy kamos stal potom na cas tym najlepsim? 😀
nech je ako bude, hlavne aby uz bolo vsetko ako ma byt 🙂
kedy sa vlastne zacina chodit na poradnu do nemocnice? lebo som sa v sobotu pytala svagrinej a ta na mna pozerala ze o com hovorim 😀 ci to ja mam zas nejake blbe informacie a do nemocnice sa nechodi? 😀
@michaella86 o aj to je moznost ved kde je vola tam je cesta 😉 no ako nahle mas potvrdene tehu tak sa kazdy mesiac ides ukazat a to je poradna ,ale fakt ani ja neviem preco by si mala chodit do nemocnice ale aj to je mozne 😉
Čaute baby...cítili sme už prejavy tehotenstva po týždni od možného oplodnenia?

@modrykoniar nemozem skor, by som zakrikla alebo co 😀