Rozhádzaný menštruačný cyklus a snaha o dieťa
Ahojte,
chcem sa opýtať, či má niekto podobnú skúsenosť alebo radu. Keď sme sa s mužom začali snažiť o dcérku mala som 26 rokov a do dvoch mesiacov sa mi podarilo otehotnieť. Tehotenstvo bolo bez problémov, prenáša som dva týždne, rodila som nakoniec sekciou. Ani po 3 dňoch vyvolavania som sa dostatočne neotvorila.
Šestonedelie fajn, potom prišiel menzes úplne normálne a pravidelne cely rok. Po roku od porodu cca trošku neskôr sme sa začali snažiť znova o babatko a stále nič. Je to už pol roka. Mne sa rozhádzal totálne cyklus. Mávala som 33 dni uz to bolo aj 42. Tento mesiac prišiel opäť normálne na 33 den. Nikdy som nebrala ziadnu antikoncepciu, nemala som žiadne zdravotné problémy ani nič možné či nemožné. Je to mesiac čo beriem vitamíny kde je aj dávka kyseliny listovej.
Tento mesiac som bola na prehliadke u gynekologa, vsetko vyzerá v poriadku, krasne zahojene, bez najmenšieho náznaku, ze by niečo nebolo v poriadku. Ale vzal mi krv, že dá urobiť hormonálny obraz a štítnu žľazu a podobne... tak 12teho idem znova.
Chcem sa len opýtať či to mal niekto podobne? Mam 28, necítim sa stará a velmi by som ešte chcela jedno bábätko.
@verwonika97 som na tom podobne. Odkedy som začala užívať vitaminy na otehotnenie tak sa mi cykly strasne natiahli. Teraz som povedala ze to vysadim a uvidim precp sa to mohlo stat. Mávala som tak do 30 dni. Minulý mesiac 39, dneska som 39DC a stále nic..
@verwonika97 musíte počkať na výsledky, tam bud nájde sa niečo, alebo treba len skúšať ďalej. Telo sa mení, ak máte ovuláciu v poriadku, treba hľadať problém inde. Možno endokrinológia, sliznica, progesteron, vajcovody ci sú priechodné, hocičo môže byť... Aj ja som mávala cykli od 28 do 36 dní ale ovulku som vždy mala hneď som ostala tehotná vždy... Veľa šťastia 🤞🤞🤞

@verwonika97 nikde sa nepíše že keď máš uz jedno a za krátku dobu sa vám podarilo že tak bude stále.... Moja sestra hneď na prvý pokus otehotnela a potom sa jej už nepodarilo otehotnieť prirodzene a tak po 4 rokoch to vzdali a riešili umelé. Moja teta jedno hneď druhé sa im uz nikdy nepodarilo. Takže sa nato nespoliehaj