Šanca na ďalšie tehotenstvo po kyrete
Baby po akej dobe sa vám podarilo znova a po potrate v, 17tt
Poznam veľa báb kt už vôbec neotehotneli ☹️
Ahoj... Ja som do 4mes. Od čistenia znova otehotnela...A mala už bude mať rok 😊 Práveže tým ze si teraz zdola vyčistena tak by to malo ísť ľahšie... A samozrejme ak ti to povolil lekár
Ja po roku ale skor sme neskusali, toto bolo na prvy pokus a uz ma skoro 11 mesiacov😄. Takze nemaj obavy zbytocne, to ze by sa kyretom nieco pokazilo a nemohla si uz otehotniet sa stava zriedkavo. Drzim palce😉
Ja som otehotnela do 3mesiacou po potrate a kyrete v 12 tt.Kyret 22 oktobra a tehu som bola uz v january.Bolo to necakane .Potesilo no zaroven som sa bala ked este nepresli ani 3 cele mesiace od zakroku.Vsetko dopadlo dobre narodila sa zdrava dcerka uplne donosena
Po pôrode v 23 TT a ci steny som otehotnela po 3 mesiacoch hneď na prvý pokus a potom druhy MA v 11 TT a po kyrete som otehotnela zas po 3 mesiacoch ale na prvý pokus. Ak si otehotnela predtým bez problémov pôjde to aj teraz neboj.
@aniatko tiez sa nam podario po potrate v 12 tt po 3 cykloch a mala ma uz skoro 2 roky. Bala som sa o nu cele tehotenstvo, to je tiez pravda, ale nevzdavaj sa. Treba skusat a nestracat nadej. Drzim palce!
Ja som potratila taktiež v 17tt. 20.8.2014. ostali my tam nejaké zrazeniny, tak ma v septembri čistili. A v januári som ostala tehu. Teraz mám doma krásnu dcérku
Aj ja sa pridávam . Kyret v 12tt. Potom po pol roku hneď nasupu som otehotnela a už 3m máme doma krásne ružové klbko🙂 držím palce
Ja som potratila v 11tt a po 6 mesiacoch som opäť bola tehotná a dokonca som aj prenasala čo nik nečakal ani Dr keďže dva pôrody pred tým som mala predčasné
@petrapod ruzove klbko 🙂 pekne napisane.. 🙂 ja by som tiez chcela aspon este raz zazit to "ruzove klbko". Z nasej je uz mala bosorka. 😉 ale lubime ju nadovsetko.
@snehulienka82 stačí sa snažiť a ľúbiť🙂 veľa šťastia🙂
Tak ja som mala kyret v july 2017 a tehotna stale nie som...ani napriek urputnej snahe.Tym ta nechcem odradit,len aj toto je zial realita,treba ratat aj s tym,ze na prvykrat to nemusi byt.Bola som tehotna 3x...vsetky tehotenstva boli na supu...neriesili sme nic,ani plodne dni,ani bazalku,ani hlien...a tentokrat ratam a meriam a sledujem...zatial neuspesne...no nadej zomiera posledna...a ja by som dala cokolvek za to este raz zazit ten pocit nosit pod srdcom dietatko...verim,ze sa tak stane a tebe rovnako tak drzim palce...

Ahoj ničoho sa neboj aj ja som po potrate v 12 týždni a teraz som zatiaľ v 6tt a podarilo sa to po roku ale to nebolo plánované ☺️pozri nemyslí na to a mysli že všetko dobre dopadne ... Aj zistili príčinu ?