icon

Šanca na otehotnenie

kacenkablazniva
4. aug 2016

Podla vas je normalne ked po styku zo zeny "to'" vytece von?Aka sanca potom ostane na otehotnenie?

Strana
z7
cervikpepik
4. aug 2016

@kacenkablazniva hmmmm...poondiata gravitacia,co?ak nezastuplujes,tak mas nulive sance na otehotnenie

🙂 🙂 🙂

cervikpepik
4. aug 2016

@kacenkablazniva nulove tam malo byt 😉

hennyinnsbruck
4. aug 2016

😂😂😂😂😂😂áno je to normálne...hovorí ti niečo slovo gravitácia?😂
Alebo co si si myslela ze sa ti to zbiera do dutiny brušnej a vstrebe sa to?😂😂😂😂

evittam
4. aug 2016

@cervikpepik No, ja som si nikdy žiadny "štupel" nedávala a normálne a bez problémov som otehotnela.....Veď to z teba určite nevytečie všetko a hneď..... 😀 😀 😀

veronikaszabova
4. aug 2016

😀 kokos... nechapem ako sa moze toto opytat normalna zena 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jana_eyre
4. aug 2016

Jedno vajicko a jedna spermia.. Co tie ostatne milióny a milióny spermii? Kam sa majú ulozit? 😂😂 tak radšej vytecu.. Zjednodusene povedané.. 😂

glorikarebeka
4. aug 2016

@kacenkablazniva moja, lebo keby ti to tam vsetko zostalo a nevytieklo by ti to von tak by ti to muselo ist hore krkom 😀

evittam
4. aug 2016

@veronikaszabova No veď toto a ešte lepšie - že sa musíš zaštupľovať aby si vôbec otehotnela - to je tiež ďalšia pekná volovina - to by potom vlastne tá "gravitácia" bola spoľahlivou antikoncepciou.... 😉 😀 😀 😀

veronikaszabova
4. aug 2016

@evittam neberme antinu, nepouzivajme kondom... ved gravitacia nas zachrani ☺☺☺☺☺

cerez
4. aug 2016

😀 😀 😀
Čo tak "po tom" zostať ležmo v postieľke a vyložiť si nohy? Pol hodinka bude stačiť! Zas treba myslieť na nôžky, aby ti krv z nich nezliezla! 😉 😀

moni244
4. aug 2016

@kacenkablazniva 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak toto je dnes konečná 😀 vidíš to? a predsa ľudstvo ešte nevymrelo

moonka1
4. aug 2016

este len som prisla ale vidim, ze dnes zase sa tu deju zvlastne veci a objavuju sa tu zvlastne zienky 😀 radsej idem dat kupel a citat si knihu. Lebo toto ma raz zabije 😀 😀

glorikarebeka
4. aug 2016

@evittam alebo tampon vrazit 😀 😀 😀 😀

mysga
4. aug 2016

Bol by to problém, len ak z chlapa vylezie jedna obria spermia a potom vypadne. Ak je tvoj chlap bežný, tak ich do teba dá milióny, ale tu na MK je možné všetko, takže... Ešte toto ma napadlo - nepoznáš také to: Stačí kapka - budeš taťka? 🙂

glorikarebeka
4. aug 2016

ako chora som je mi nahovno,ale toto toto je uz moooc,som sa pobavila

mima283
4. aug 2016

Tak toto je masaker uz som oficialne videla vsetko 😄😅

sardinka335
4. aug 2016

@veronikaszabova ja nechapem ako sa toto moze mnoziť... 😀

kacenkablazniva
autor
4. aug 2016

Je vela takychto blbych otazok,no a su to len otazky.A bola som zvedava na odpovede.A ked to niekoho zabavilo,aspon ste sa zasmiali 🙂

glorikarebeka
4. aug 2016

@sardinka335 toto ani steelova daniella nevymysli

glorikarebeka
4. aug 2016

@kacenkablazniva tak ja som sa zasmiala,SI ZABILA,dik

veronikaszabova
4. aug 2016

@kacenkablazniva ja mam len dotaz... myslela ste otazku ozaj vazne? ☺☺☺ lebo ja som sa tak zasmiala, ako uz dlho nie ☺☺

jamika27
4. aug 2016

aj ja som sa čudovala, prečo som ostala tehotná keď to zo mňa vytekalo .... 😖

kacenkablazniva
autor
4. aug 2016

@veronikaszabova Odpoved je aj aj.

obsadenemeno
4. aug 2016

@kacenkablazniva ale ved ju dievcinku nechajte....v 13 take otazky napadaju.... 🙄

kacenkablazniva
autor
4. aug 2016

@obsadenemeno Ach jaj keby som mala tolko rokov kolko si pisala 🙂

obsadenemeno
4. aug 2016

@kacenkablazniva tak sa pochval, kolko mas?

kacenkablazniva
autor
4. aug 2016

@obsadenemeno Vyse dvojnasobok.

obsadenemeno
4. aug 2016

@kacenkablazniva tak potom sup sup, trosku si dostudovat anatomiu a ako to vlastne prebieha.... inak by tu vela deti asi nepobehovalo po svete, ak by tvoja "teoria" bola spravna..... 😝

mima283
4. aug 2016

@obsadenemeno vsak napisala ze to bol zart 😄

glorikarebeka
4. aug 2016

@kacenkablazniva tak biologia ti nic nehovori,hlavna vec,ze vies trtkat 😀 😀 😀

Strana
z7