icon

Šanca na otehotnenie

kacenkablazniva
4. aug 2016

Podla vas je normalne ked po styku zo zeny "to'" vytece von?Aka sanca potom ostane na otehotnenie?

obsadenemeno
4. aug 2016

@mima283 mozno ano, mozno nie.... napisala aj, aj.... mozno aby nestratila tvar.... 😎

kacenkablazniva
autor
4. aug 2016

@glorikarebeka K tomu biologiu nepotrebujes 😉

obsadenemeno
4. aug 2016

@kacenkablazniva ale keby si studovala, nemusis sa po "tom" pytat..... 😠

veronikaszabova
4. aug 2016

@obsadenemeno no ako je mozne, ze "to" z nej vylezie??? 😁😁😁😁

obsadenemeno
4. aug 2016

@veronikaszabova no ja ti neviem, zeby "to" malo nohy? 😀

marisola
4. aug 2016

nohy hore opret o stenu a hádam to nevytece vsetko, pri chlapovom vystreku sa ti to proste dostane tak daleko az do maternice..normálka..nevyteče to vsetko..:D joj ha..

cervikpepik
4. aug 2016

@evittam pockaj,pockaj...snad si nemyslis,ze som to s tym stuplom myslela vazne....to bola debilna odpoved na debilnu otazku. 🙂..IQ vypkutej zuvacky nastastie nemam 😉

catusca
4. aug 2016

Kolko mudrych biologov tu je.☺ Mozno je to snazilka a ked sa dlhsie nedari, cloveka uz napadne cokolvek.
@veronikaszabova radsej si nastuduj ako sa spravne "vyka".😉

cervikpepik
4. aug 2016

@cervikpepik boze,co to dnes pisem za kraviny...vyplutej ....tam malo byt
😉

veronikaszabova
4. aug 2016

@catusca ???

kacenkablazniva
autor
4. aug 2016

@catusca Mna niekedy napadnu take blbe otazky.

glorikarebeka
4. aug 2016

@catusca snazilka,nesnazilka toto su otazky ktore moze davat detom,ako ked sa ma moja dcerka 5r opyta mama co je to klitoris tak jej odpovedm z najvacsim kludom a tak aby tomu porozumela a viac sa ma na to nepyta

salome51
4. aug 2016

Ja som raz tak dávnejšie pre zmenu čítala diskusiu kde sa dievčina pýtala či nezníži šancu otehotnieť keď si po sexe dá tampón lebo jej pripadalo hnusnē keď jej spermie vytekali 😀

priora
4. aug 2016

@salome51 to nemyslis bazne, ze? 😂

rebeka7501
4. aug 2016

ale keď to zhltneš, nevytečie 😀

kacenkablazniva
autor
4. aug 2016

@rebeka7501 To by som nikdy nespravila.

rebeka7501
4. aug 2016

@kacenkablazniva ale nemala by si dilemu prečo ejakulát vyteká z pošvy

sara07
4. aug 2016

baúúúúúúú

puklica13
4. aug 2016

Tema pre nas... @mawka

marianna_peskova
5. aug 2016

Zabila. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

danulicek
5. aug 2016

aj mňa pobavila otázka, ale niektoré vaše reakcie sú desné... bez ohľadu na to, či to bolo myslené zo srandy alebo aj nie. myslím, že veľa začiatočníčok (vo všeobecnosti, nie konkrétne tento príspevok) pri prvom "po tom" - ako napísala autorka príspevku - ani nenapadne premýšľať nad gravitáciou a sú z toho vyklepané, čo sa deje, keď z nich zrazu tečie 🙂 😅 😀 len na to sa rokmi praxe zabúda, však? 🙂

katkabg
5. aug 2016

@kacenkablazniva a chces aby to vytekalo alebo nie?Teraz neviem ci sa snazis otehotniet alebo?No a normalne ze to vytecie z teba,to je tak ked pijes vodu,aj ta raz musi odniekal von.Nech nedavam ine priklady.

katkabg
5. aug 2016

@puklica13 neoznacuj lebo vas zoreru zaziva 😀

sara07
5. aug 2016

@danulicek dobre a čo tak trocha logiky alebo zapojiť šedú mozgovú kôru pokial je to vážna otázka téééda .......chceš povedať akože teba takáto otázka napadla ? si naštudujem niečo o SVOJOM tele sú knihy, net , knižnice a potom zaručene nedáš tento typ otázky sem
ja neviem v živote ma takéto niečo nenapadlo , to isté večné otázky môžem byť ti tehotná ..............otázku jej odpovie správne len gyn, možno test , aký je ako citlivý kupit stači zadat do vyhladávača, lenže nie , tak stále rozmášlam je to blbost, lenivost, pohodlnosť aj tak jej tu nik tú otázku nezodpovie správne aj tak dedukuje aj tak

elise
5. aug 2016

Lahnem na chrbat pod zadok vankus, nohy vylozit a cakat tak 30 minut. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

obsadenemeno
5. aug 2016

@danulicek no ja ti neviem, nepamatam, zeby som bola "vyklepana" z toho, ze zo mna tecie po prvom sexe..... hm, ale ja som vedela, ze chlap ejakuluje, a kedze som na hodinach biologie davala pozor( to este nebol ani internet, cize informacie neboli tak lahko dostupne ako dnes) tak mi bolo jasne ze co to zo mna aj vytecie.... (aj ked pri tom "prvom" raze my sme pouzivali kondom).
Mozno sa ti zdaju reakcie niektorych neprimerane, ale to fakt vyzeralo, ze uzivatelka je 13 rocne decko co sa bavi....stava sa to tu bezne.
A ak je 2x taka stara(ako pise) je to trosku aj na smiech aj na plac. Tak sa reakciam necuduj.
A pre @kacenkablazniva ved si urcite pocula aj o tych zenach, co otehotneli, aj ked to chlap nedal dnu, ale vystriekal sa von. Tak ako je toto potom mozne, heh?

obsadenemeno
5. aug 2016

@elise a po 30 minutach sa postavis a ooooops, stale z teba cosi tecie.... 😵

elise
5. aug 2016

@obsadenemeno mne zabralo, na otehotnenie stacilo co zostalo dnu 😀 😎

puklica13
5. aug 2016

@katkabg ved to mi je jasne 😀

kacenkablazniva
autor
5. aug 2016