icon

Šanca na otehotnenie

kacenkablazniva
4. aug 2016

Podla vas je normalne ked po styku zo zeny "to'" vytece von?Aka sanca potom ostane na otehotnenie?

katkakovac
5. aug 2016

Ja som mala dost na predporodnej priprave na kramaroch. Zeny po 30 a take slehy tam davali. Nakoniec to zabila jedna vysokoskolska profesorka, ktora si pomylila estrogen a ejakulat. Samozrejme sme zo segrou boli za najvacsie hovada, lebo sme sa cely cas skerili jak slniecka na hnoji. Po podlednej otazke sme sa na seba ani kuknut nemohli, lebo by sme sa rozosmiali na celu nemocnicu. Ja uz sa necudujem. Ejakulat je "to" sex je tutu-mutu, deti kakuskaju....😀

gastanka32
5. aug 2016

@petruska1212 je to smutne, neviem cim to je ze takychto otazok je tu coraz viac. Mozu za to prazdniny alebo neznalost zien?

dominika6
5. aug 2016

@kacenkablazniva
musíš ochutnať a vraj je to dobré na pleť 😀

mawka
5. aug 2016

@puklica13 na teda ved...
@dominika6 mnam 😀

dominika6
5. aug 2016

@mawka
jasné..hlavne ked mal na večeru pikantné 😀...hmmm...celá huba štípe 😀

mawka
5. aug 2016

@dominika6 no to neviem, pretoze zase az tak rychle sa sperma neobnovuje 😀 ze naji sa a po pol hodine je to citit 😀

dominika6
5. aug 2016

@mawka
v najhoršom prípade bude cítiť večeru zo včera 😀...
a ak je po opici tak môže aj ona nafúkať 😀..

natalym
5. aug 2016

Ja z Vás umrem. 😀

mawka
5. aug 2016

@dominika6 nerob 😀 😀 😀 😀 sak nas vykopu stadeto 😀

mawka
5. aug 2016

@katkakovac tak to je masaker 😀

dominika6
5. aug 2016

@mawka
admin určite niede šunky váľa pri mori 😀...a možno sa tiež rehoce 😀

mawka
5. aug 2016

@dominika6 mne skor pripada, ze aj admini to tu beru strasne vazne. staci ak niekto nieco nahlasi a uz blokuju, maju a neviem co. pritom o co ide? ze pomenujeme veci spravnym menom? skor by som sa na mieste admina hanbila ake zeny s akym kvocientom konik uzivaju 😀 😀 😀 to skor im robia blbu reklamu temy ako dnesna a podobne. a nie my drzky obecne 😀 😀

dominika6
5. aug 2016

@mawka
tiež si myslím,že ,,pravda sa dnes nenosí ,,
všade v TV nahotiny na poludnie,pomaly aj v rozprávkach a tu sa načo ideme hrať?

mima283
5. aug 2016

@mawka mne ked zacne niekto rozpravat ze "ved bolo tam no...to...no...ved kakusenko", tak mam chut si pichnut inzulin...😒

puklica13
5. aug 2016

@mawka chvilu tu nie som a uz taketo zvrhle reci tu vediete😀 plamene pekelne..nevies ze ani psi si to neoblizuju 😀

puklica13
5. aug 2016

@mawka babatko neprislo len dobropis? Mozog to ako znasa? 😀

mawka
5. aug 2016

@puklica13 zatial nic, aj dobropis dva krat poslali chybny, na treti uz opraveny cely sa caka, rovnako sa caka na cislo zasielky, lebo stale nic nedorazilo. mozog ma infarktove stavy, aj sa smeje na tom, aj ma nervy, no emocie jak hovado. babatko nikde. az to trha srdce.... 🙄 😠 😀

mawka
5. aug 2016

@puklica13 viem, ze si "to" neoblizuju a ani si "ho" do papule nepchaju. ale ja keby som mohla, ze dociahnem, aj si "to" obliznem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nech mi nikto nehovori, ze by "to" nerobil, keby "to" mohol robit! 😀 😀 😀

glorikarebeka
5. aug 2016

@mawka no uz len na gymnastiku sa dat 😀 😀 😀

mawka
5. aug 2016

@glorikarebeka no, obavam sa, ze by som musela mat 40 kg a nie raz tolko 😀 😀 momentalne cvicim jogu, dociahnem s nou vselikam, ale pooblizovat sa este neviem teda 😀 😀 😀

natalym
5. aug 2016

@glorikarebeka A ukazovať ľudom. Zarobené.

mawka
5. aug 2016

@natalym mne aj keby vyoperovali cely hrudny kos, tak cez kozy a brucho po dvoch detoch sa neobliznem. ale mozno zozadu by to slo. sice nie, mam velku rit 😀 😀 😀 tak nic, budem si hladat iny pracu popri praci 😀 😀

glorikarebeka
5. aug 2016

tak baby cvicit,cvicit,mam co robit aby som si tam dociahla,budem to potrebovat manzel odchadza po dlhom case zase von makat,tak tiez 10kg dole alebo si kupim noveho Robertka?

natalym
5. aug 2016

😀 😀 😀 😀

mawka
5. aug 2016

@glorikarebeka to akoze robiho chces kupit na workouty a chudnut s nim, ci? 😀 😀 😀
kup si ten solarny. lebo skrachujes na baterkach 😀

katkakovac
5. aug 2016

@mawka vraj je na svete niekolko chlapov ktoru to dokazu. Marylin Manson sa tym chvalil, ci je to pravda, to nikto nevie😀

glorikarebeka
5. aug 2016

@mawka moj chodi na vikendy domov,naco vsak musim aj jemu dat 😀 😀 😀

mawka
5. aug 2016

@katkakovac tak u nich to mozne je a manson je taky vychudnuty, ze preco nie. niektori si davaju rebra kvoli tomu odstranit. ale u nich je to lahsie, im trci, my by sme museli ako hlboko sa ohnut 😀 😀

glorikarebeka
5. aug 2016

baby,ale bocime od temy 😀 😀 😀 😀

mawka
5. aug 2016

@glorikarebeka chces sa bavit o semene? 😀 😀 😀 😀