Šanca na otehotnenie
Podla vas je normalne ked po styku zo zeny "to'" vytece von?Aka sanca potom ostane na otehotnenie?
@petruska1212 je to smutne, neviem cim to je ze takychto otazok je tu coraz viac. Mozu za to prazdniny alebo neznalost zien?
@kacenkablazniva
musíš ochutnať a vraj je to dobré na pleť 😀
Ja z Vás umrem. 😀
@katkakovac tak to je masaker 😀
@dominika6 mne skor pripada, ze aj admini to tu beru strasne vazne. staci ak niekto nieco nahlasi a uz blokuju, maju a neviem co. pritom o co ide? ze pomenujeme veci spravnym menom? skor by som sa na mieste admina hanbila ake zeny s akym kvocientom konik uzivaju 😀 😀 😀 to skor im robia blbu reklamu temy ako dnesna a podobne. a nie my drzky obecne 😀 😀
@mawka no uz len na gymnastiku sa dat 😀 😀 😀
@glorikarebeka no, obavam sa, ze by som musela mat 40 kg a nie raz tolko 😀 😀 momentalne cvicim jogu, dociahnem s nou vselikam, ale pooblizovat sa este neviem teda 😀 😀 😀
@glorikarebeka A ukazovať ľudom. Zarobené.
tak baby cvicit,cvicit,mam co robit aby som si tam dociahla,budem to potrebovat manzel odchadza po dlhom case zase von makat,tak tiez 10kg dole alebo si kupim noveho Robertka?
😀 😀 😀 😀
@glorikarebeka to akoze robiho chces kupit na workouty a chudnut s nim, ci? 😀 😀 😀
kup si ten solarny. lebo skrachujes na baterkach 😀
@mawka vraj je na svete niekolko chlapov ktoru to dokazu. Marylin Manson sa tym chvalil, ci je to pravda, to nikto nevie😀
@mawka moj chodi na vikendy domov,naco vsak musim aj jemu dat 😀 😀 😀
@katkakovac tak u nich to mozne je a manson je taky vychudnuty, ze preco nie. niektori si davaju rebra kvoli tomu odstranit. ale u nich je to lahsie, im trci, my by sme museli ako hlboko sa ohnut 😀 😀
baby,ale bocime od temy 😀 😀 😀 😀
@glorikarebeka chces sa bavit o semene? 😀 😀 😀 😀

Ja som mala dost na predporodnej priprave na kramaroch. Zeny po 30 a take slehy tam davali. Nakoniec to zabila jedna vysokoskolska profesorka, ktora si pomylila estrogen a ejakulat. Samozrejme sme zo segrou boli za najvacsie hovada, lebo sme sa cely cas skerili jak slniecka na hnoji. Po podlednej otazke sme sa na seba ani kuknut nemohli, lebo by sme sa rozosmiali na celu nemocnicu. Ja uz sa necudujem. Ejakulat je "to" sex je tutu-mutu, deti kakuskaju....😀