Šanca na otehotnenie
Podla vas je normalne ked po styku zo zeny "to'" vytece von?Aka sanca potom ostane na otehotnenie?
otázne je čo je tu na smiech alebo akože srandovné, nie je ti trápne že ti základné veci musia vysvetlovat ? teda pokial nemáš 13 a sú prazdniny alebo zase skončíme pri moralizovani a biblii
@kacenkablazniva
@kacenkablazniva
nie,po styku to nevyteká von,môžeš to kludne prehltnúť...😀
@dominika6 Ja take veci nerobim.
@kacenkablazniva ake veci? to su veci?
také biele malé potvorky s chvostíkom asi myslí
@sara07 nevedela som ze su to veci..... to su mi ale veci..... kurna, baby, uz dost, piatok popoludnie v praci, podme debatovat o inom...... 🤐
@obsadenemeno Vidim,ze sa niekto rada chyta za slovicka.Tak opravim to.Ja take nieco nerobim.
@kacenkablazniva ani ked sa to nahodou stane?
zeby sme si dali semienko na obed?noooo aj by som schudla,aaale radsej sa idem dobre najest,tak dobru chut vsetkym
@kacenkablazniva a skus mozno zachuti
bacha budú kapky a moralizovanie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ........
@kacenkablazniva co take nieco? nerobis oralny sex a nehltas?
@puklica13 neuveris. babatko este neni, ale zase prisiel dobropis 😀 😀 😀
Akože mám na stole obed....no ale nevadí, to fakt sem musíte písať takéto témy?
Odpoved na Tvoju otazku je ano mozes ostat tehotna a je normalne ze to vytecie, a ked si este mlada a nedospela a nevies co robis tak si zaprve daj predpisat antikoncepciu a porozpravaj sa z gynekologom a zajdi do lekarne predavaju tam tabletku po tom! Takuto otazku sem zrela zena urcite nepisala.
Myslim ze niektore odpovede Ti na nalade nepridaju. A PS: ak sa na taketo veci hanbis spytat niekoho kup si knihy alebo Ti poradi aj ujo Google. Tu ta akurat kazdy pouraza.
Ahoj
ja nechapem, preco ludia maju problem priamo pomenovat veci, situacie a cinnosti.
Nerobim "to". Ideme s muzom robit "to". Vyteka "to" zo mna.....
Ved mame sex, suloz, koitus, penis, vaginu, ejakulat, semeno, oralny sex, atd... a sme dospele. a nie je na tom nic vulgarne, ked sa to pomenuje normalnym vyrazom.
uz je nova tema od autorky 🙂 Byvanie so svokrovcami 😕
@kacenkablazniva Blba otazka, blba odpoved...inak, vazne...? V priebehu dvoch dni riesit mozne tehotenstvo, byvanie u svokrovcov aj matersky prispevok? Co Ty vlastne vies o "dospelackom zivote"? 😖
@kacenkablazniva ak ťa už nebaví dostávať takéto komentáre, popros adminov o uzamknutie temy 😉
@segga Aky matersky prispevok?A co je na tom,ze za dva dni 2 otazky som pisala.Nic zle na tom nevidim.
@vejula Neviem ako sa da zablokovat tema.Ale netrapi ma to,nech si pisu co chcu.Par ludi napisalo normalnu odpoved na otazku a ostatny nech sa len zabavaju.Ved aj v realnom zivote to tak funguje.
@kacenkablazniva ved my vieme, ze nič zle na tom nevidiš...hlavne ze vieš kde mas dieru a kde ma vtaka zasunut 😀 😀 😀 zabavame sa neboj... 😀 😀 😀 a potom šup na tu péenku...fakt toto sa mnozi. A nech si mysli kto chce čo chce...ja si servitky neberiem.
@kacenkablazniva ako mysliš, normálne môžeš v príspevku označiť zavinačom admina a poprosiť o uzamknutie temy. Ale ak ti tie prispevky nevadia, tak nechaj tak. Ja len aby si vedela o tejto možnosti.
Ona asi myslela, že ked chce otehotnieť, či má vykladať nohy a pod.
Ak je snažilka, tak nie je na škodu pár minut ostať ležať (nejakých 15-30 stačí) a potom to už môže vytiecť kludne všetko.
tak tie čo moralizujú že snažilka nevie a my takto na nu 😀 😀 😀 😀 hyeny jedny škaredé sme noo čo sa dá robiť ............ tak v dalšej téme o svokrovcoch píše autorka že má 1 dieta už
pre tie čo moralizujú aké sme tu zlé že treba poradiť a že je mladunká , tak autorka témy píše že má nad 35 rokov
záver nech si urobí každý sám
@catherinah ale blbost... 🙂 si pozri ine temy... 😉
A dat otazku či je citujem : Podla vas je normalne ked po styku zo zeny "to'" vytece von?Aka sanca potom ostane na otehotnenie? tak to sa moze opytať naozaj len ehm.... uz mi lezu na nervy tie večne obhajovačky ako ,,ved nevie,, ako nemoze vedieť ked jednak mala fyziku, biologiu? ako nemoze vediet ak sexuálne zije?
sak samozrejme ze väčšina vytečie, ale su tam ine faktory ako je hlien, spermia ma predsa bičik ktorym sa pohybuje...pre pána krála ...tak uz ked tomu niekto evidentne nerozumie a čuduje sa tomu jak tela novym vratam, pýta sa či to je normalne ze ked sa postavim tak ak je niečo tekute vo vagine tak to vyteka - no to je mi objav!! tak to asi nebude najostrejšia farbička v krabičke. Holt, nepovazujem sa za najmudrejšiu na svete,ale zakladny prehlad verim ze mam.
@sardinka335 mudro pises. mne tiez uz pripada, ze si zeny myslia, ze chlap vystrekom vnutri rovno k vajicku dostrekne a oplodni celym ejakulatom.
a dost ma teda udivuje ako nic nevedia zo zakladov biologie. to je proste nonsens toto. dospele zeny...
@sardinka335 už čitam aj ine temy od nej, že dieťa a nad 35, tak to je už toto moc aj na mňa. Vole tolko primitivizmu, silno mi to pripomína jednu moju známu, ale tá ma 25 a tiež otázky jak 6 ročné dieťa.
@mawka a krk dam na to ze si myslí ze oplodnenie nastava v maternici.... 😀 😀 😀 😀
nonsens toto...
@sardinka335 to si myslí hádam 80% žien 😀
trapna otazky, fakt sa cudujem ako moze niekoho take napadnut. uroven ludi na MK sa neda zapriet
@glorikarebeka nahodou ..vies kolko vitaminov a mineralov obsahuje ejakulat? 😀 zdravsie jak obed v zavodke 😀

@kacenkablazniva tak dobre som sa už dlho nezasmiala, normálne sa mi uľavilo, super téma na uvoľnenie sa a zbavenie sa napätia, super odpovede, jááj ďakujem za " modrého koníka "....ja som robila stojky 🙂 🙂 ....jasné, že vytečie, ale nevadí, je tam toho ešte dosť a len tá najlepšia spermia sa dostane do cieľa, a o to prírode šlo, o najlepšiu kvalitu, je to taký prirodzený výber, len najlepší prežije, zákony džungle. 😀