Šanca na otehotnenie
Podla vas je normalne ked po styku zo zeny "to'" vytece von?Aka sanca potom ostane na otehotnenie?
@mawka no áno, ale keď si mala HAK, tak to asi do teba dal a neriešil ci?
@markovanka nie celkom. neuveritelne, ale je to tak. ale neriesim. sak otehotniet sa da aj z kvapky. kvapka lasky ako sa vravi. ale vlastne nechapem co tym sledujes?
A toto ste citali? Toto sa ani na konikovske otazky nechyta😀 http://www.funradio.sk/clanok/34083-potesil-by-...
@mawka ale nič, som zakladala tému a potom som videla tuto a zaujala ma, keďže ja sa s niekym stretávam, spavame spolu pomerne často, niekoľko krát do týždňa. A nijako sa nechránime. Teda neplánujeme mimco, a on na konci to vždy vytiahne zo mňa a pred ďalším kolom sa ide umyť, ale tak zaujalo ma to. Teda kebyže aj tak otehotniem, bolo by to pre oboch krásne, hoci momentálne neplánujeme.
@markovanka Ja som tak otehotnela dvakrát. Som moc chytlava. Lenze vzdy to zapricinilo to, ze boli dve kola po sebe a teda muzovi tam spermia aj ostala... Nie vzdy sa bol po prvom kole umyt. Po prvej dcere som tak otehotnela po prerusovanom styku po troch rokoch a to len raz za tie tri roky boli dve kola po sebe a hned som otehotnela. Tretikrat som otehotnela po mesiaci prerusovaneho styku.
@liaka no ten môj sa vždy umyť ide. A ci som ja chytľavá, to skôr asi nie. Len ma zaujímalo, aká je šanca ostať tehu.
@markovanka Uvidíte neskôr ako sa to u Vás vyvinie 🙂
@markovanka nielen sa umyt, aj vycikat, spermie mozu ostat v mocovej rure 😲
@kacenkablazniva a chces byt tehotna ak ano po sexe si poloz zadok a nohy si petami opri o stenu nam to pomohlo bola som zufala prisli sme o jedno babo a toto nam doktorka poradila a dnes som uz hrda mamina polrocneho syna
@maminkaat Ano chcem byt tehotna,lenze po styku ja nemozem ani najmensi pohyb spravit,lebo hned to vsetko vytece von.
@kacenkablazniva tak si nachystaj vedla seba vankus alebo sa uz tak namiestite aby si mohla hned vylozit nohy
@kacenkablazniva vsetko nie, nevytece.....
este sa to tu riesi 😀 😀 😀
@kacenkablazniva vsak co vytecie,popapaj
@glorikarebeka ja len kukam jak puk. tam fnuka o novom byvani a setreni, ale chcu druhe dieta. tvl, toto je sila. s chlapom, co ma u prdele.
@obsadenemeno
@mawka bodaj by vytieklo vsetko, jak tak citam 😖 😨 😒
@mawka vsak bude kocikove asi to im chyba a mohla by hned mat dvojicky 😀
@glorikarebeka na kolko deti vyplacaju kocikove? 😀 aj na tretie, stvrte, piate a tak? 😀
@glorikarebeka Dixi si to ty?
@sonetta ano ja a ty si?
@glorikarebeka kukni moj blog a hned budes vediet 😉
@sonetta ahooooj 🙂
@mawka
@glorikarebeka
@puklica13 baby, vy ste neskutocne 😀 😀 😀 B-) B-) 🙂) >🙂 >🙂
@moni244 vsak sranda musi byt 🙂 🙂
@glorikarebeka aj keby na chleba nebolo 😀 (aj ked v tomto pripade nevadi, nebude chleba, budu spermie, co vytecie, treba vyuzit)
@moni244 ano treba to vyuzit a co zostane treba dat do mraznicky na horsie casy
@glorikarebeka hellooooo .som si bola ista, ze si to ty, podla nicku a este ked som si pozrela odkial si. 😀
@glorikarebeka a potom ohriat v mikrovlnke,ci? 😀
@katkabg oooo teple nieeeee,radsej za studena uz to raz teple bolo 😀
Niektore ste fakt nechutne..

@glorikarebeka To nie,citala som tu aj horsie,myslim srandovnejsie.