icon

Sex na plno pred otehotnením

niksniks
9. jan 2017

Ahoj asi trochu blba otazka no chcem si byt ista.
Chceme druhe babo s muzom sme vcera sexovali naplno a skoncilo to vomne mam pockat ci budem tehotna alebo mozme sexovat aj dnes naplno a popripade aj zajtra?
Moze to mat nejaky vpliv na nieco?
Alebo si to mozem takto poistit zle sa nemoze stat nic ci?dakujem

lucinka511
9. jan 2017

@niksniks ved to mi je jasne,ale ty si enpochopila ze moja odpoved bola cynicka,ako taku kravinu sa pytat na MK,ved si to nastuduj

evittam
9. jan 2017

@lucinka511 Na čo by použila zdravý rozum, keď sa môže spýtať na MK, a ešte tu urobiť z druhých hlupákov, nakoľko my sme ju vlastne nepochopili o čo jej ide.....😉😝

blahowoman
9. jan 2017

NO, HOLD

sticker
niksniks
autor
9. jan 2017

@hivanik
@lucka8787
@evittam
@evittam
@hivanik
Toto je chore co tu pisete....Mne islo iba oto ze tuzim po dievcatku a viem ze chalani su rychlejsi ale preziju kratsie naopak baby su pomale ale dlhsie preziju......preto som sa pytala ci mam sexovat naplno a ci to ze muz sa domna spravi kazdy den to moze nejako ovplivnit nieco....mam 2 dni pred ovulkov a chcela som vediet ci mam pockat ci sa uchyti a bude to baba mozno alebo mam sexovat naplno kazdy den!!!!!ci to nieco ovplivny!!!!!kks fakt ludia co vam je????!!!!islo len oto ze som chcela vediet ci to ze sa domna kazdy den urobi ci to ovplivny pohlavie dietatka....Fakt kks to uz co davate....a poznamky tipu ze nepisem spisovne si schovajte To neznamena ze niesom dobra matka!!!!mam 6r syna sikovneho rozumneho a nejaka pipka mi tu napise ze potom sa rodia retardovane deti ako prepac??)!!)!!!toto je ubohe urazat niekoho a posudzovat......Vies vela ludi bie pisat spisovne ale to neznamena ze su rozumny!!!!!!Neznasam ak niekto sudi niekoho koho nepozna!!!!!!!ako si to vobec moze niekto dovolit!!!!)!....smutne....co uz ludia su taky......zly zakerny a zavystlivy....

niksniks
autor
9. jan 2017

Mozno moja otazka nebola polozena a definovana presne....
..ale tak opytam sa a nebudem hned urazat chapem ze su tu aj zakonplexovane zeny ale mna vase poznamky neurazia

stastna17
9. jan 2017

@niksniks to nie je nikym potvrdene ze to tak je ako pises...je to blbost.

miluna777
9. jan 2017

@niksniks Tak máš napísať, že chceš vedieť, či to ovplyvní pohlavie dieťatka, nie len či "môžeš". Odkiaľ my sme si to tu mali všetci domyslieť? Prepáč, ja konkrétne som si svoju vešteckú gulu nechala v druhých nohaviciach.

niksniks
autor
9. jan 2017

@lucinka511 naco si to mam ale googlit chcela som sa opytat niekoho kto stym ma skusenost.....ci to moze ovplivnit pohlavie dietata ci je lepsie pockat kym sa uchyti duevcatko alebo je to jedno ci mozem naplno sexovat kazdy den (sexovat naplnl myslim ze sa domna muz urobi)ci to ovplivni pohlavie

niksniks
autor
9. jan 2017

@stastna17 nevravim o sexe chcela som vediet ci to ovplivni pohlavie babetka bozeee

puklica13
9. jan 2017

MTV..Som myslela že už teraz nemôže byť horšie....ale ono moze😂😂😂

niksniks
autor
9. jan 2017

@lucka8787 nepytam sa idiotiny ja som chvela vediet ci sa domna muz moze spravit kazdy den ci to ovplivni pohlavie dietata...kedze chcem babu to bola aj otazka ci to moze mat vpliv

niksniks
autor
9. jan 2017

@miluna777 ja som sa nepytala ci mozem sexovat ale ci mozem naplno ci to nieco ovplivni

stastna17
9. jan 2017

@niksniks neovplyvni

catherinah
9. jan 2017

@niksniks pohlavie nijak neovplyvnis. Nikdy nevies, ktora spermia to bola.

hivanik
9. jan 2017

@niksniks Tak vyskusaj Jonasovu metodu aby sa nemusel do teba robit kazdy den. Prajem pekny vecer

puklica13
9. jan 2017

@niksniks prosím ťa..Skús logicky pouzvazovat...Ako by preboha toto mohol niekto skutočne vedieť..Že či počet stykov ovplyvnil pohlavie dieťaťa...

A prepáč..Ja tiež občas zadriem hrúbku...Ale ten tvoj vpliv mi už kole oči...

sibalka21
9. jan 2017

A ty veris tomu, ze ak sa do teba uz viac nebude robit tak budes mat dievca? hadam tomu neveris, ved to su len nicim nepodlozene vymysly... Sak ty nemas ako zistit co ovplyvni, ze sa ti narodi chlapec alebo dievca... Vsetko su to len dohady.... Sexuj kolko chces a neries taketo hluposti, hlavne nech je dieta zdrave!!!! Aj tak nemas nikde napisane, ze hned tento mesiac budes tehotna, takze neries pohlavie, ale to aby sa do teba spravil co najviac, aby si mala ako taku sancu ostat tehotna....

niksniks
autor
9. jan 2017

@stastna17 no ved to som iba chcela vediet....mozno som nenapisala uplne presne otazku.....ale toto som chcela vediet a dakujem si tu jedina normalna ....asi .....tu somna spravili uplneho dementa ale hadat sa nebudem .....nechapem ako moze niekto urazat a robia somna ze neviem ako sa deti robia kks viem viac ako vsetky tie kravy dokopy sprepacenim🙂

niksniks
autor
9. jan 2017

@sibalka21 mme ale nejde o otehotnenie ja chcem babu....preto som si najprv vsetko pozistovala a toto bola jedina otazka ktoru som mala nezodpovedanu tak som sa opytala kazdy tu barsco pise kks a somna spravia nakoniec debila haaaaaaa
....sak oni somna spravili uplne tela co nevie sexovat bozeee

miluna777
9. jan 2017

@niksniks Ja aj tak nerozumiem otázke. Sú teórie, podľa ktorých určitý deň pred/behom ovulácie počneš to pohlavie, aké chceš, no aj tak, sú to iba teórie a nič ti nezaručí, že budeš mať to, čo chceš. Stále je to 50/50. Takže ak aj ste s mužom sexovali, nikto ti nezaručil, že si z toho otehotnela, teda ak chceš otehotnieť, budeš toho sexu asi potrebovať trochu viacej než len jeden. Veď to by bola hlúposť sexovať každý mesiac "naplno" len raz, dva dni pred (domnelou) ovuláciou, aby to bolo dievčatko. To sa môžete takto snažiť aj x rokov a nič a po tých x rokoch sa vám aj tak môže narodiť chlapec.

niksniks
autor
9. jan 2017

@catherinah da sa to ovplivnit aspon na 80%spravnym vypoctom ovulky atd

niksniks
autor
9. jan 2017

@puklica13 ovplivni je tam sanca ja presne viem kedy mam ovulku chlapec sa drzi az 4 dni dievca iba 1-2ale je pomalsie takze da sa to trosku upravit ma 40%sanca je

moni244
9. jan 2017

@niksniks ved ty ani sama nevies, co pises, ake pohlavie dietata? To si uz len narychlo vymyslas, aby si nevyzerala tak, ako vyzeras

niksniks
autor
9. jan 2017

@miluna777 ja uz dieta mam 6r nevadi mi aj ked to bude chalan len tuzim po babe ....moja otazka bola neskodna len niektory ju zle pochopili

sibalka21
9. jan 2017

@niksniks ale nechapes, ze ty nemas nikde napisane, ze nech urobis vsetko podla tych babskych rad na plodenie dievcat, ze to bude dievca? Nech urobis hocico, stale to moze byt chlapec... Co ho nebudes lubit? alebo ho das prec? Prepac ale riesit taketo veci, je fakt divne.. Ved bud chcem dieta a najdolezitejsie je aby bolo zdrave alebo sa vykaslem na to ked mam riesit taketo hluposti... Treba sa zamysliet nad tym....

sibalka21
9. jan 2017

@niksniks no tak ked ti je jedno co to bude, tak to neries a uzivaj si sex, ani nevies ci vobec otehotnies... nech to bude co to bude, stale to bude tvoje....

stastna17
9. jan 2017

@niksniks ide o chromozomy xy ked sa stretnu je chlapec a ked sa stretnu xx je dievca.to nikto nijako neovplyvni z 10000 spermii ktore sastretne s vajickom ..to zariadi len ten hore.

niksniks
autor
9. jan 2017

@moni244 haaaaaa ako prepac mne je uplne fuk co so o mne myslite ja vas nepoznam ani jednu.....takze ja si vymyslat nemusim

vevesh
9. jan 2017

@niksniks ak sa zdrzite styku pred ovulkou , je o par % (max. 5-10%) vyssia pravdepodobnost , ze to bude dievca....ak to skusate kazdy den pocas ovulacie je to 50/50

niksniks
autor
9. jan 2017

@sibalka21 otehotniem otehotniem toho sa nebojim samozrejme ze najdolezitejsie je aby bolo zdrave ale tuzim po babe