Sex na plno pred otehotnením
Ahoj asi trochu blba otazka no chcem si byt ista.
Chceme druhe babo s muzom sme vcera sexovali naplno a skoncilo to vomne mam pockat ci budem tehotna alebo mozme sexovat aj dnes naplno a popripade aj zajtra?
Moze to mat nejaky vpliv na nieco?
Alebo si to mozem takto poistit zle sa nemoze stat nic ci?dakujem
co ti pere to co je toto 😅
...inak ja som tvoju otazku pochopila, ten vtip bol na odlahcenie....
@marfikchov sa uvedom a neurazaj moje dieta boze aka ubohost
každopádne zaujímavá diskusia..čo je moc..
@niksniks ale teraz vazne. Naozaj by si si mala nastudovat, ako funguje zensky cyklus (myslim tym plodne a neplodne dni, kedy je najvacsia sanca otehotniet a tak), ako prebieha oplodnenie, za aky cas sa oplodnene vajicko dostane do maternice a pod. a este mnoooho veci okolo toho.a je tu snad milion diskusii o tom. a potom zistis ze sa vazne pytas idiotiny a vsetci ta tu maju za mentolu
ale čoby sme ťa nepochopili, ale aká otázka taká odpoveď...môžete trtkať jak králici aj 120x denne, čím viac spermií v tebe tým väčšia šanca že nejaká trafí, logicky...a keď už trafila, tak ich okolo môže plávať aj ďalšie 4 miliardy a "neodtehotnieš"....🙄
@niksniks ja som tvoje dieťa nespomenula, ale pedagógov, ktorí sa budú snažiť niečo z neho vykresať, no ty, po pravde asi nič, ani gramatika, ani biológia....
Radsej uz dnes a zajtra nie riskujes trojicky 😂
@niksniks blba otazka, blba odpoved :D A ked uz sme pritom, vsetky sme to pochopili, len sme nepochopili ako sa zena, co uz raz porodila dieta, moze opytat taku hlupost.... Co si myslis, ze ked sa do teba spravi znovu, tak sa zacnu tie spermie zabijat navzajom? :D Ved preco by sa do tebe nemohol robit, paneboze :D
...uz v prvej vete si autorka dala sama odpoved...🙂
Tak dobre oplula som si niekolko krat mobil pri citani prispevkov 😂 Ale k zakladatelke - sexuj kolko chces a nech sa do teba urobi aj 50x faktom ostane, ze je tam len 1 vajicko, ktore ked sa spoji s 1 spermiou uz ziadne ine dalsie okolo pripadne plavajuce nove/stare boh vie ake spermie do seba nepusti, ani mu neublizia, ani nic neovplyvnia, proste budu absorbovane stenami vajecnika ci maternice po case..."babatku" alias oplodnenemu vajicku opakovanym sexom v plodnom obdobi a po nom nic nehrozi. @niksniks
@niksniks dnes registrovaná, čo viac dodať....Buď si chlap alebo si puberťačka čo dnes nešla do školy a nudí sa. Ak si naozaj dospelá žena, čo už jedno dieťa má, tak tvoja otázka, ktorú si položila nie je na smiech, ale skôr do plaču.
Ja by som to povedala inak.... Vsetko ma svoje hranice, ale luďska sprostota je nekonečná 😀
nam uz je asi aj jedno co si sa pytala, lebo my sme sa tu tak dobre pobavili 🙂
prosím ťa,to nemyslíš vážne že ?koľko máte rokov s mužom mi asi nepovieš,či ?
prosím ťa- a ako asi sa má splodiť dieťa, ked nie,aby sa muž do teba stále spravil ?z čoho chceš potom otehotnieť ?:D to je čo za blbina ?ved jasné, že máš sexovať, s mužom stále tak,aby sa do teba urobil,najlepšie počas celých mesiacov, ak chcete mať bábo, ved to sme sa učili na prírodovede v 7 ročníku ZŠ,. nechapem,ako sa môže toto spýtať osoba dospelá, podľa mna je to fake,alebo máš 16 rokov dievča...a ak už máš dieťa,tak je to fakt sila.že nevieš,ako sa plodia. ale snád sa len niekto baví.
Jejda...tak som sa uz dlho nezasmiala z vasich odpovedi...teda aj z otazky...teda vlastne zo vsetkeho...dakujem...😂😁😀

@niksniks noooo 😅