icon

Sex na plno pred otehotnením

niksniks
9. jan 2017

Ahoj asi trochu blba otazka no chcem si byt ista.
Chceme druhe babo s muzom sme vcera sexovali naplno a skoncilo to vomne mam pockat ci budem tehotna alebo mozme sexovat aj dnes naplno a popripade aj zajtra?
Moze to mat nejaky vpliv na nieco?
Alebo si to mozem takto poistit zle sa nemoze stat nic ci?dakujem

Strana
z5
natalienka12
9. jan 2017

Však už začala škola, nieee?

sofia1
9. jan 2017

Niekedy sa mi rozum zastavuje,ked tu citam tie otazky😁😞.moze toto napísať dosp.žena???!!

wewika1
9. jan 2017

@niksniks urcite nechodte teraz naplno😨 mohli by ste ublizit aj tomu prvému, uz narodenemu

anitka63
9. jan 2017

A ešte s takými chybami?? No ako vidíte žienky asi môže..Alebo to nie je dospelá osoba ale len nejaké dievča ktoré sa moc nudí

shia
9. jan 2017

nerozumiem...to inak planujete to robit "naplno" iba raz za mesiac pre istotu? a pre istotu pred cim? co sa akoze moze stat? neviem si domysleit, akokolvek premyslam, coho sa obavate. Neda mi zamysiet sa, ako sa vam podarilo aj to jedno, co mate...

marfikchov
9. jan 2017

@sofia1 a už podľa všetkého matka... 🙄 a potom sa pedagovia v školách trápia s potomstvom takýchto individuí

sofia1
9. jan 2017

@marfikchov neverim,ze ma dieta a toto sa pyta😁😁😁😁😁

sardinka336
9. jan 2017

ježiškove husličky.....

cristi
9. jan 2017

dnes uz nie, ani zajtra..cele zle...👽

sofia1
9. jan 2017

@shia to jedno im bocian doniesol

tyelde
9. jan 2017

Určite už naplno nesexujte, starší to búšenie pochopí ako volanie o pomoc v morzeovke a cez pupok vylezie von

wewika1
9. jan 2017

@shia pre istotu len raz za mesiac, lebo keby viac krat, tak je tam vysoke riziko mnohopocetneho tehotenstva predsa😂 tak oni len raz, aby len jedno bolo

sibalka21
9. jan 2017

MAs uz jedno dieta a opytas sa taku blbost? Ked ste sa snazili o prve tak ste sexovali raz za mesiac? No ja keby priatelovi poviem, ze zasexujeme si raz a potom cely mesiac mu nedam, tak by uz so mnou asi nebol :D Paneboze, toto su otazky....

puklica13
9. jan 2017

Kristova noho...😂

puklica13
9. jan 2017

@tyelde oplula som monitor žena😂

shia
9. jan 2017

ale uz ma neprekvapi asi nic...uz som pocula aj vaznu otazku od zeny, ze ked jej na teste vysli dve ciarky, ze ci caka dvojicky 😀

lucka8787
9. jan 2017

Čo ti pere 😂😂👏

sticker
lucka8787
9. jan 2017

Už je to tady zas velebnostiii😂

lucka8787
9. jan 2017

Ešte jednu, ešte jednu, ešte jednu...👏👏👍

evittam
9. jan 2017

@shia No ja som zas mala dosť keď tu jedna kočka napísala, že našla v plienke bábu kukuricu, ale že ono ju určite nejedlo ale ona áno a dojčí - že či je to možné aby sa tá kukurica takto dostala k dieťaťu - skoro som sa po...la od smiechu ale na druhej strane - je to aj na plač, že sú niektoré ženy fakt také hlúpe-alebo ako to nazvať krajšie. Ale čo už.

tyelde
9. jan 2017

@puklica13 bolo mi potešením

sticker
miluna777
9. jan 2017

Rozhodne nie! Nesexovať! Musíš počkať, keď zistíš, že si tehotná. A celé tehotenstvo tiež nesexujte, chudák dieťa, čo by si pomyslelo. A vlastne ani po pôrode, hej, naozaj, čo vás to napadlo sexovať, keď máte už jedno dieťa? Musíte počkať aspoň nech príde do puberty, kto to kedy videl, aby detní ľudia mali sex. Sodoma gomora.

dankolia
9. jan 2017

Docerta toto je chore dievcata zeny zamyslite sa nad sebou kazda vie ako sa robia deti tak tu nepiste take bludy preboha ved je to bazar nie eroticka linka !!!!!! Fakt smutne

shia
9. jan 2017

@evittam este milujem otazku, ze kolkrat sa da pouzit tehotensky test 😀 a najlepsie je, dotycna nedokaze pochopit, preco ho naozaj nemoze pouzivat viackrat :DD

puklica13
9. jan 2017

@shia to fakt? To som ešte nezachytila tento druh inteligencie 😂

miluna777
9. jan 2017

@shia Také čudo naozaj existuje a má a vychováva dieťa? :-O

synda11
9. jan 2017

ach konecne som sa dnes z chuti zasmiala :D :D :D tak pekny den vaaaam haaaa

hivanik
9. jan 2017

Normalne nechapem ako som mohla pocat a porodit nase deti bez MK. Taketo otazky mi pridu dost intimne nato aby som ich riesila na verejnom fore.

stastna17
9. jan 2017

odporucam uz vobec nesexovat...taky ludia by sa nemali rozmnozovat.

evittam
9. jan 2017

@hivanik Presne tak - ja som to tu už tiež napísala, že fakt sa čudujem ako som ja mohla byť 2x tehotná, dojčiť, dokrmovať a prikrmovať moje deti a neviem čo ešte aj bez MK.😉🙂

Strana
z5