icon

Sklamanie - dostala som menzes

ariana195
13. aug 2016

Ahojte mamičky no ja som sa tak tešila že mi mešká menzes že sa podarilo bábo a dneska to sklamanie dostala som menzes ☹ snad sa to podarí nabudúce

michala.s
13. sep 2016

@ariana195 Ja som prisla o babo v 14tt, robili mi aj kyretaz a doktor mi hned na prvej kontrole povedal, ze ak chcem mozeme sa okamzite zacat snazit. Pockali sme si par mesiacov, lebo sme to tak vtedy citili a hned ako sme chceli tak druhy cyklus som ostala tehotna. Pravidelne milovanie, ziadny stres a nemysleli sme na to, ze musim ostat tehu.

mia021102
13. sep 2016

@ariana195 my sme cakali 2 roky a bolo to velmi tazke.Hlavne ked prvy syn sa podaril hned.A reci tipu ,neboj pride v spravny cas a vobec vsetky reci ako mam byt v pohode su uplne mimo.A vzdy som sa len viac nastvala a bolo mi len horsie.Ale potom sme sa dopracovali k skutocnemu pokusu co mi poradil dr.Isli sme na pobyt.Presne v case ovulacie a 4-5dni nerobit tutumutu.Nie menej a urcite nie viac!A vyslo to!!!!!Dovtedy sme to tak na presno neplanovali a asi sme nemali stastie😯

ariana195
autor
13. sep 2016

Ja keď som potratila brala som hneď po tom antikoncepciu rok a potom som ju vysadila ale aj tak sme si s partnerom dávali pozor a teraz po 2rokoch si nedavamě vôbec pozor pokúšame sa už 5mesiac no tentokrát mi mešká menštruácia tak uvidím čo bude a ako to dopadne bola by som veľmi šťastná keby sa to podarilo a ďakujem vám za vašu radu

dziacka
13. sep 2016

Niečo pre vás na inšpiráciu:
http://zuzanadziacka.sk/ebook-zadarmo/

mia021102
14. sep 2016

@ariana195 tak drzim palec✊

ariana195
autor
14. sep 2016

Dneska som to dostala ! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Asi nemám na bábo šťastie som sklamaná

michhaela
14. sep 2016

@ariana195 Nevzdávaj to, príde to...Nám už nejde rok a tiež už mestami som zmierena ze budeme len dvaja ale stále trošku verím že raz príde...Mohlo by čím skôr...Držím palce silno...Koľko sa snažíte?

ariana195
autor
14. sep 2016

@michhaela ahoj snažime sa pol roka no a marne neviem v čom je problem držim ti palce nech nam to obom výjde no aj ked som už neštastna s toho ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

michhaela
14. sep 2016

@ariana195 Poznám ten pocit ale už minulý mesiac som neskusala tehu test pripadala som si jak zavislacka tri dni pred kramami a povedala som si nespravím pokiaľ mi budú meškať 3dni...Lenže minulý mesiac došli až o 4dni skor,šok a opäť sklamanie...Pozri máš milujuceho chlapa ver mi že jeho to trápi najviac a keď ta miluje určite si verí že to dojde mate kopu času...Užívaj si milovanie, skús sa na to nesustredit /poznám nejde to ale už to u mna ide čím viacej chodia kramy tym viac už na to kašlem/ Nič nám neostáva ešte tomu dávame šancu a keď do zimi nič aspoň lekára poriesit či mame sa tešiť alebo zmieriť ze ostaneme dvaja, či pôjdeme na umelé nik nevie :'( ja silno citim že sa podarí keď začnú nás riešiť vážne lekári u mňa to tak býva telo sa zľakne a zrazu sup a príde tak že nebudeme ani tomu veriť 😀

ariana195
autor
15. sep 2016

@michhaela ahoj ja stále vravím že cez ovulaciu to pôjde ale ako vidím nič povedali sme si s partnerom že sex bude pred ovulaciu a cez ovulaciu že radšej menej ako viac krát čo povieš? Si zlatá ďakujem no cítim dúfam a verím že bude a budeš mať aj ty držím palce

michhaela
15. sep 2016

@ariana195 Hej dobre sa riadite lenže u nás je problém že podla ovulacnych testov mám pozitívne 9-10DC a podľa kalkulácie z netu vychadza 13-15DC už sme skúšali každý deň,každý druhy ja neviem aaaaa jedna mi vravela,že ich známa otehotnela že dať sexik každý druhý den ale v tu hodinu...Ale to je blbosť lebo nie vždy je chuť a mať povinne sex 😀 ako môj není proti tomu ale vidím že to je ako keby "nutne musíš" a just vtedy nebudu zrele spermiose....Poviem ti jedno, závidieť je hnusna vec ale keď mi dakto povie že to mali na prvý šup normálne ich nenávidím /ja viem že nemôžu za to ale proste už vtedy som vytocena/ hlavné od tych ľudí neznášam keď mudruju že to musíte tak a tak /citim sa blbo lebo mi príde že sa smeju nám že nevieme mat tutu mutu/...Nechcem byť zlá ale priala by som tým mudrlantom zažiť čo je snaženie,veľká túžba po bábätku, zažiť každý mesiac obrovské sklamanie aby vedeli aké to je a isto by im to nebolo príjemné...:-\

mysga
15. sep 2016

@ariana195 prečo ako menej? To spolu budete spávať alebo spávate len cez ovulku? My sme na to šli každý druhý deň, či bola vyrátaná alebo nevyrátaná ovulka. Celý čas. Ale zas nas ten sex aj bavi, neslo len o spravenie babatka.🙂 Viacero mojich kamaratiek place alebo plakalo (teraz dalsia oznamila tehu, dufam,ze preto,lebo ma pocuvla), že nie a nie otehotniet, ale ak clovek nema bolestivu ovulaciu,tak naco sa sustredit len na par dni v mesiaci? Ja byt chlapom, keby mi moja zena da len vtedy a preto, lebo jej vyjde pozitivny ovulacny test,tak ju ani nechcem. :D (to nenarazam na teba,vravim vseobecne). Ano,zakladom je mat ovualciu a cez nu sa musi dostat spermia k vajicku. Ale proste ja som bola stale "plna" spermii, ci ovulacia,ci nie. A to som nakazala aj v auguste kamaratke a teraz mala pozitivny test.

mia021102
15. sep 2016

@ariana195 mne to taky stry doktor polopate vysvetloval.Ze sa tie spermie vrstvia nejak kazdy den.A preto nie je dobre kazdy den ,alebo kazdy druhy ale skutocne vydrzat 4-5dni a vyratat to zhruba na tu ovu.My sme skusili rozne veci a urcite sme si tutumutu uzivali.Skuste aj toto ved nic za to nedas...nam sa to fakt tak podarilo

salfusco
15. sep 2016

@ariana195 hlavne si z toho v strese,co urcite nepomaha...

dekys
15. sep 2016

@ariana195 a ako dlho si brala antikoncepciu? Držím palce, lebo aj Hák spôsobuje veľké problémy s otehotnenim, aj neplodnosť.

evittam
15. sep 2016

@dekys To nie je všeobecná pravda - záleží len a len od organizmu či ti niečo spôsobí problémy. A každá sme iná - niekomu spôsobuje problémy toto, niekomu zase tamto a niekomu vôbec nič... 🙂
Ja som brala HAK pred oboma tehotenstvami dlhodobo ( 7 a 5 rokov) a si predstav, že som bez problémov otehotnela - prvé tehu 3.mesiac po vysadení, druhé tehu 2.mesiac po vysadení (a dokonca na jediný a prvý pokus) 😀. V niektorých prípadoch ak sa nedarí žene otehotnieť dokonca lekári odporučia HAK aspoň na 3 mesiace a potom vysadiť.....

mia021102
15. sep 2016

@dekys no ja som HAK nikdy nebrala a ani ziadnu inu antikoncepciu som nemala...a trvalo to 2roky.A partner je ok.Bol sa vyserit

ariana195
autor
16. sep 2016

Ahojte baby čo to znamená keď menštruácia mi trvala dva dni a to prvý deň nič moc a na druhý spinenie a dneska už nič môžem byť predsa tehotná? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Test sa už bojím spraviť že sa sklamem ďakujem

nini1010
16. sep 2016

@ariana195 ahoj,skus porozmyslat nad svojou otazkou aku ma lohiku to co sa pytas???mas pocit ze mame carovnu gulu?ocikaj test a hotovo.potom budes vediet a nebudes sa bat.

kaki221
16. sep 2016

Ja už dnes začínam ružovým výtokom,takže menzes zas príde...no nič po menzese začínam nanovo

ariana195
autor
16. sep 2016

@kaki221 držím palce nech ti to výjde a aj mne snáď to na druhý pokus výjde ja si zajtra spravím test 🙂

ariana195
autor
16. sep 2016

@mysga to nám poradila kamarátka ze aby sme to skúsili takto že možno sa zadarí tak uvidíme ako to dopadne a aj keď sa mi moc nechce čakať na ten deň ovulacia možno to pokúsim a je lebo už neviem ako na to každý vraví inak mať sex veľa krát mať sex málo no neviem

ariana195
autor
16. sep 2016

@dekys ahoj rok som brala a rok už neberiem brala som ju preto keď som potratila doktor mi to poradil tak som ju brala ale potom sama od seba vysadila

kaki221
16. sep 2016

adriana195 ďakujem...snažíme sa len druhý mesiac...toto už bude tretí,tak snáď sa podarí po mezese....túžime po druhom dieťatku

ariana195
autor
16. sep 2016

@kaki221 ja nemám ani jedno snažíme sa cca pol roka skúšame všeličo už no verím že sa podarí a tebe držím palce

kaki221
16. sep 2016

@ariana195 držím tiež palce aby sa podarilo..ja som potratila pred malým v 21 tt a malého sme urobili na prvý šup...a teraz to nejde..aj niečo berieš aby sa podarilo?

ariana195
autor
16. sep 2016

@kaki221 čaj s brusníc to mi poradila kolegina jej to zabralo a hlavne nepi kávu jedna šálka denné stačí viem zdá sa to že je to blbosť ale nie je má to vplyv na to všetko mám takú aplikáciu v tablete ženský kalendár a tam mi vypočíta aj plodné dni tak sa riadime podľa toho no ale snáď sa nesklamem lebo už to nechápem že prečo to je také ťažké mať bábo

maminka1986
16. sep 2016

sorry bab niektore to skušate len pár mesiacov 2,3 možno pol roka...su ženy čo nemohli mat deti 5,10 rokov...my sme s apokušali o dieťa 4 roky!!!!!! skusili všetko možné nemožnééé..nohy hore gely na počatie čaje vitaminy hormonalnu jogu Jonáša kvapky bylinky ....nič nepomohlo až IVF na prvý krát...a malo to tak byt proste nedalo sa to naplánovat tak super ako to naplanoval ten hore alebo osud...
tak držim palce bohužial je nespravodlve žetie čo chcu detiich nemožu mat aleo čakaju dlho a tie čo ich maju si to vobec nevažia!! alebo ich pohodia....tak veľa šťastia

kaki221
16. sep 2016

@ariana195 ďakujem za radu...zajtra si ho zájdem kúpiť...tiež som si to nemyslela že to bude také ťažké,ale snáď to dáme 😃😃😃...držím palce

karcika88
16. sep 2016

Baby pozram ms mam mat koncom mesiaca a teraz vecer bum divne cerveno hnede ....☹☹ je to normalne? Mat skoro o dva tyzdne skor???