Skorá ovulácia
ahojte.
otazka pre zeny co maju skorsiu ovulaciu. zaujimalo by ma, ako to riesili vasi doktori??? myslim ale taku skoru ovulaciu ze na cca 7-10dc. tiez ste brali Clostilbegyt alebo to na to nezabera?
baby som 8 DC a mala som riadny pokles bazalnej teploty zo včera 36,4 na dnešnú 36,1 akoby sa blizila ovulacia. Žeby už 9 DC bola tu? Som mesiac po kyretáži.
Ahojte, mala som druhu ms po kyretazi, pred 3 dňami mi skončila. Dnes som 7dc a mám priesvitny natahovaci výtok. Počas dňa ma boleli kríze a jemne pichalo v podbrušku na ľavej strane. Myslite, že môže byt ovulacia takto skoro? Po kyrete mám cyklus 30 dňový. Minulý mesiac prišla ovulacia na 17dc.
@katynka_ml skus ovulacny test. Ja som zrovna tento cyklus mala ovu presne 7.den. Moc ma to netesi.
@pietrula podľa ovu testu nemám ovulaciu a stále spinim jemne. Neviem čo to môže byt.

ahojte, ja som mavala 21-24 dnovy cyklus a z hormonalneho profilu mi vyslo zvysene AMH a zvysene FSH - cize znizena ovarialna rezerva. Napriek tomu som pred 3 rokmi otehotnela. Teraz sa snazime o dalsie, ale po vysadeni antikoncepcie mam cykly 14-30 dnove, nedavam tomu ziadnu sancu☹ Kazdopadne si nechaj urobit hormonalny profil.