icon

Skorá ovulácia

lagunasa
22. okt 2012

ahojte.
otazka pre zeny co maju skorsiu ovulaciu. zaujimalo by ma, ako to riesili vasi doktori??? myslim ale taku skoru ovulaciu ze na cca 7-10dc. tiez ste brali Clostilbegyt alebo to na to nezabera?

Strana
z2
beeee
21. sep 2013

ahojte, ja som mavala 21-24 dnovy cyklus a z hormonalneho profilu mi vyslo zvysene AMH a zvysene FSH - cize znizena ovarialna rezerva. Napriek tomu som pred 3 rokmi otehotnela. Teraz sa snazime o dalsie, ale po vysadeni antikoncepcie mam cykly 14-30 dnove, nedavam tomu ziadnu sancu☹ Kazdopadne si nechaj urobit hormonalny profil.

lenka_vi1
1. feb 2017

baby som 8 DC a mala som riadny pokles bazalnej teploty zo včera 36,4 na dnešnú 36,1 akoby sa blizila ovulacia. Žeby už 9 DC bola tu? Som mesiac po kyretáži.

mgabriskova
17. máj 2017

Baby testovala som 10DPO, 10 DPO, 11 DPO, 12DPO a ono to ubuda! Je to možné? Menzes mávam tak 6 dní a cyklus 26-28 dní. Ďakujem moc za pomoc

pietrula
2. nov 2022

@molka nemala si problem otehotniet? Vzdy si mavala tak skoro?

pietrula
2. nov 2022

@lagunasa podarilo sa nakoniec otehotniet?

katynka_ml
19. feb 2023

Ahojte, mala som druhu ms po kyretazi, pred 3 dňami mi skončila. Dnes som 7dc a mám priesvitny natahovaci výtok. Počas dňa ma boleli kríze a jemne pichalo v podbrušku na ľavej strane. Myslite, že môže byt ovulacia takto skoro? Po kyrete mám cyklus 30 dňový. Minulý mesiac prišla ovulacia na 17dc.

pietrula
20. feb 2023

@katynka_ml skus ovulacny test. Ja som zrovna tento cyklus mala ovu presne 7.den. Moc ma to netesi.

katynka_ml
21. feb 2023

@pietrula podľa ovu testu nemám ovulaciu a stále spinim jemne. Neviem čo to môže byt.

Strana
z2