Skoro pozitívny ovulačný test na 28. deň cyklu
Ahojte čo to môže znamenať ? Nikdy som takyto test ovulacny v deň ms (ktorá ešte neprišla) nemala. O babo sa snažíme už rok a pól a stále nič 😏🤷🏼♀️
To nič nemusí znamenať.
Toto nie je pozitivny ovulacny test. Taketo testy mavam polku cyklu. Ak sa ti zda, ze taku silnu ciarku si este nemala, tak nepouzila si inu znacku testu? Alebo si mala mozno menej koncentrovany moc. Kazdopadne, pozitivne, ani skoro pozitivne toto podla mna nie je.
skus tehotensky
Toto nie je ani skoro pozitívny test. Ja som testovala dlho, fakt poctivo, a niekedy boli takéto čiarky a niekedy (teda celé mesiace) žiadne. A otehotnela som aj tak, 3x, pozitívny ovulačny som nemala nikdy.
A ze doteraz si nemala ani také čiarky? Stačí testovať, keď viac, alebo menej piješ, v inom čase, iná značka a už sa to zmení.
Tomuto nič nepripisuj, aj sa snažíte už dlhšie, tak smer odborná pomoc, gynekológ, pripadne aj návšteva CAR
Nebudem sa vyjadrovať k testu, lebo nikdy som ho nepouzila. Len k tomu, ze nie je výnimkou, ze zena ovuluje aj viackrát do mesiaca. Nie každá, ale sú prípady, kedy áno. Kamoška mala jednoznačne ovuláciu vo svojom čase a tesne pred MS bola na preventívke u svojej gyn a na Utz doktorka videla, ze zas práve ovuluje... 🤦♀️
Ja som tiež podobný prípad, tesne pred MS, uz ma pobolievalo pod bruško, jasné príznaky, ze dostanem MS. A otehotnela som jednoznačne vtedy.... 🙂
Toto je daleko od pozitivneho, ovulacny vzdy mierne stmavne pred MS...
To, že nie je pozitívny, už vieš, ja len chcem dodať, že keď som mala pozitívne tehotenské testy, tak som skúšala ovulacny a bol tak pozitívny, že mi to skoro vybilo oči. Toto naozaj nič neznamená.
Skus tehu test 👍
@ajsha123 zena moze ovulovat viackrat (nie do mesiaca, to nie je presne vyjadrenie), ale pocas jedneho cyklu, avsak tieto dve ovulacie mozu prebehnut v priebehu max 48 hodin po sebe.
jeej tak to gratulujem 😍

A ovulaciu som mala potrvdenu na 10 dc u gynekológa + plus aj hlien a bolesti boli vtedy