Skúšame a nedarí sa
ahojte som tu nova... ako dlho sa snazite babeny? co je dobre vyskusat dake rady a tak... uz nech sa podari....
Jééj ahoj , ďakujem a povzbudivú odpoveď , nevzdávame sa to nie, už to tak beriem , že keď bude ten správny čas tak sa podarí a staneme sa rodičmi 😉
Ahojte baby ;)
Snatit kratko ci Dlho je to zly pocit ked sa nedari, preco prove my?ja dufam, ze tento rok je nas rok treble dufat pozitivne ;)
Sorry baby mam zapnutu anglicku klavesnicu pise si co chce 🙂
@yanuska1989 hlavne NATO nemysliet je to tazke ;) tento rok je nas 🙂
Baby hlavne ak sa vam da skuste si dat spravis testy na stitnu zlazu!!!!!!!!mja beriem tabletky na upravenie hadam sa podari tento rok 🙂 hormony robila vela, stres Vsetko.....
Ahojky no my sa snažíme cca 2 roky, odišla som z práce lebo bola veľmi náročná na psychiku, chcela som urobiť všetko pre to aby som sa neobviňovala že som to neskúsila, lekárka tvrdí že sme obaja vporiadku / lebo raz som už tehu bola ale MA v 8tt/ už to neriešim, hľadám si prácu, robím si aktivity s kámoškami ako kedysi a kašlem na to.Ak to má byť moja cesta v živote......držím nám všetkým palce.
Ahojte, nedá mi prispieť k tejto diskusii. My sme mali prvé dieťatko veľmi skoro, keď som mala 17 a ani neviem ako a otehotnela som. Teda vie ako, ale neplánovala som to :D Po asi 3 rokoch sme sa snažili o druhé, ale nedarilo sa. Nedarilo sa asi 2 roky. Nebrala som žiadne lieky, lekár hovoril, že je všetko OK, aj hormóny boli v pohode. Bábätko nechodilo, tak som potom tomu už ani nevenovala pozornosť. Zoštátnicovala som, začala som hľadať prácu, a zistila som, že som tehotná. Teraz mám doma 2 krásne detičky. Synček má 6 rokov a dcérka 8 mesiacov. Tým chcem len povedať, že veľa zohráva psychika. Ak po dieťatku až priveľmi túžite, tak práve vtedy to neprichádza. Ale ak na to prestanete myslieť, príde keď to budete najmenej čakať. U mňa to platilo pri oboch. 🙂 Držím vám palce.
Ahojte Babeny prepacte Dlho som tu nebola... Mala som Toho vela ;( pichanie inekcii do brucha , sprej do nosa a dalsich vela tabletiek. Ano urcite niektore tusite cim som presla,,,, ivf a nevyslo to ;( 4h cesty kazdy Druhy den za dva tyzdne Vsetko vyzeralo ok a nic ;( uz nevladzem uz sa nesnazim a uzivam si pripravy a stresy ohladom nasej svadby Ktore bude v maji v maurituse ....sme zdravi , Vsetko je ok asi babo chce prist po Svadbe uvidime a trochu stale dufam....
Drzkajte sa cmuk
ahojte my sa snazime pomaly rok...mala som sice v auguste problem s cystou ...ale inak som zdrava a obidvaja mame deti s inymi partnermi ale spolu sa nam nedari pocat. niekedy ma napadne ze mozno my dvaja spolu nemozeme mat- je aj take nieco mozne? 😢

@aeowyn22 ahoj , to Ťa chápem ,ale nevzdávaj sa ..aj ja keď dostanem MS tak ma to sklame ,ale keď skončí tak ideme naplno v poslednej dobe sa už nato ani veľmi nesústredím ..myslím si ,že keď máme mať mimi tak to príde skôr ,či neskôr a dúfam ,že tento mesiac sa Nám to mohlo podariť ..Tebe držím palce 😉