Skúsenosti s Clostilbegyt a Ovitrelle: Kedy je ideálny čas?
Ahojte žienky, potrebujem sa trochu upokojiť a poradiť 🙏
Po užívaní Clostilbegytu som bola u gynekológa, kde mi našli folikul veľký 14 mm. Povedal mi, že je to ešte skoro a že si mám pichnúť Ovitrelle v nedeľu, prípadne prísť v pondelok ráno, že vtedy to už bude ideálne.
Trochu sa ale bojím, či to nebolo už neskoro… či ten folikul ešte dorástol tak, ako mal 😔
Chcem sa vás spýtať:
Mali ste niektorá podobnú situáciu?
Kedy ste si pichali Ovitrelle pri takejto veľkosti folikulu?
Podarilo sa vám otehotnieť?
Mali ste nejaké príznaky po pichnutí?
A kedy je podľa vás najlepší čas na snaženie?
Budem veľmi vďačná za každú skúsenosť alebo radu ❤️
@andrea831 14mm folikul je na dobrej rastovej ceste, cca v nedelu v pondelok moze mať už tych 18-20mm, pichneš v nedelu, a v den pichnutia aj sa snažiš, aj v pondelok aj v útorok
Ovitralle je na to, aby prišla ovulácia, co po nej pride tak do 40hodín
@anonym_738b86 takže si myslíte že v nedeľu nebolo neskoro? Bolo to dobré načasovanie ? Snažíme sa z priateľom viem že ovulácia má byť do 24-36 hodín, len som sa bála že to už bolo v nedeľu neskoro.
@anonym_738b86 takže si myslíte že v nedeľu nebolo neskoro? Bolo to dobré načasovanie ? Snažíme sa z priateľom viem že ovulácia má byť do 24-36 hodín, len som sa bála že to už bolo v nedeľu neskoro.
@andrea831 podla mne je to v poriadku, držkáaam silno palčeky 😊😊😊
@andrea831 ja som užívala letrozol a na kontrole som bola tuším vo štvrtok kde folikul mal 12-13mm (ani som vôbec nečakala že tam nejaký bude) a v sobotu večer som si mala pichnúť gonasi. Ovulacia nastala asi v pondelok. Teda v pondelok som bola na inseminacii a dr pred zákrokom povedal že ovulacia ešte nebola alw že bude. Takze predpokladám že bola v pondelok. Ja som sa testovala prilis skoro 🙈 proste som nevydržala. Čiarky som mala 8-9dpo slabucke a predpokladala som že to je gonasi. Ale 10dpo už bola ciarka silnejšia a viditeľná takze som vedela zw to vyšlo. ❤️ mala som aj príznaky uhniezdenia, asi 5-6dpo ma asi hodinu pichalo v podbrušku ako keby ma niekto zvnútra bodal nožom. Testom sa mi to aj potvrdilo ❤️
teraz večer keď prešlo asi o 21:00 36 hod. Tak až teraz mám bolesti v pod brušku dosť silné je to preto že mám ovuláciu? Čítala som tu ešte skôr ako jedná pani písala že to mala tak rovnako..dúfam že to vyjde 🙏🥹❤️
Ahojte žienky prosím vás o radu prešlo 9 dní po pichnuti ovitrelle a cítim také zvláštne pichanie v brucho na pravej strane , je to v pohode? Mala niektorá z vás to isté ? ... Viem že by som mala čakať ešte pár dní aby som si spravila tehotenský test že to bude ešte skoro ..🫤
Ahojte žienky prosím vás o radu prešlo 9 dní po pichnuti ovitrelle a cítim také zvláštne pichanie v brucho na pravej strane , je to v pohode? Mala niektorá z vás to isté ? ... Viem že by som mala čakať ešte pár dní aby som si spravila tehotenský test že to bude ešte skoro ..🫤
@andrea831 ahoj, zaujímalo by ma ako si dopadla ak sa môžem spýtať? Mám to dosť podobne ako ty.
@andrea831 ahoj, zaujímalo by ma ako si dopadla ak sa môžem spýtať? Mám to dosť podobne ako ty.
@anonym_ba4e37 ahoj zatiaľ nič nepodarilo sa , 🫤
Teraz chodím do Košíc do centra na vyšetrenia tak mi musia skontrolovať či mam prechodné vajcovody. Keď som brala clostilbegyt folikuki boli dosť veľké , potom nasledoval Ovitrelle ale bohužiaľ nič
@anonym_ba4e37 ahoj zatiaľ nič nepodarilo sa , 🫤
Teraz chodím do Košíc do centra na vyšetrenia tak mi musia skontrolovať či mam prechodné vajcovody. Keď som brala clostilbegyt folikuki boli dosť veľké , potom nasledoval Ovitrelle ale bohužiaľ nič
@andrea831 ďakujem za odpoved, ja som mala akurat folikul 19mm prvý krát stimulácia s clostilom a pichla mi gonasi kit na ovu, včera som bola na sone tak ovulacia prebehla. Takže čakáme, som zvedavá. Drzim ti palce ❤️
@timfit ako to dopadlo? ❤❤
@andrea831 ahoj, akurat som 12DPO chystám sa testovať až 15DPO ked by mala prísť mrcha😂. Dobrala som duphaston a 9DPO som si robila test bol negatívny takže uz som nemala v tele hcg po Gonasi Kit. Dam vedieť, ale pri prvom som hneď vedela že som tehotná, teraz také pocity vobec nemám, ani uhniezdenie som necítila. Ale tak je to rôzne, uvidíme ☺️

@andrea831 14mm folikul je na dobrej rastovej ceste, cca v nedelu v pondelok moze mať už tych 18-20mm, pichneš v nedelu, a v den pichnutia aj sa snažiš, aj v pondelok aj v útorok
Ovitralle je na to, aby prišla ovulácia, co po nej pride tak do 40hodín