Skúsenosti s Clostilbegyt liečbou
Dievčatá ktoré ste mali túto liečbu na pomoc pri otehotneni za koľko dní od ovulácie vám ukázal test 2 paličky 😊
@marika987 mne ukázal v prvý deň meškania jemného ducha, ledva viditeľného (dr.max), tak som si spravila digi Clearblue a ten mi pozitivitu potvrdil 1-2. Ovuláciu mávam 14-15 deň a cyklus presný 28 dní, takže až po dvoch týždňoch.. no u každej ženy je to individuálne
@alyson29 ja mám dnes 12 dpo a zatiaľ ani ducha nevidím 😔
@marika987 ja som nemavala ovulaciu a pomohol nám letrozol a boli sme na iui a pomohlo nám na prvý krát. Už na 10dpo aom mala viditeľne čiarky.
@anonym_6625e6 a skúšali ste predtým aj clostilbegyt? Lebo my máme tiež teraz taký plán letrozol-iui
@michicka nie neskúšali, toto bol prvý pokus ktorý vysiel úspešne a už som 17tt momentálne ☺️ sama som neverila že to môže vyjsť na prvý krát keďže som fakt nemavala ovulaciu. Každý cyklus som chodila k dr a nič

@marika987 mne ukázal v prvý deň meškania jemného ducha, ledva viditeľného (dr.max), tak som si spravila digi Clearblue a ten mi pozitivitu potvrdil 1-2. Ovuláciu mávam 14-15 deň a cyklus presný 28 dní, takže až po dvoch týždňoch.. no u každej ženy je to individuálne