icon

Skúsenosti s Clostilbegytom a Progestanelle

mamina123321
9. jan 2026

Ahojte kočky, chcem sa spýtať, tie, ktoré máte skúsenosti s clostilom a progestanelle, podarilo sa vám otehotnieť v prvom alebo v druhom cykle? Ja som mala jediný problém a to s ovuláciou, muž ma spermiogram ok … teraz ovulacia prebehla, nasadila som progestanelle. Zaujímajú ma vaše skúsenosti s týmito lietaní či vám zabrali a po akom čase. Ďakujem

anonym_c7d474
9. jan 2026

@mamina123321 ja som nemavala vôbec ovulaciu (dlho sledované cykly proste ovu nikdy nebola) v centre muž mal spermie v norme, mne predpísali letrozol a utrogestan a ešte na uvoľnenie vajíčka gonasi. Na prvý krát letrozol zabral, v deň ovulácie sme boli na iui. O 10 dni po iui som skoro odpadla z pozitívneho testu ❤️ a to som neverila že vôbec ovulacia prebehla. Takze na prvý cyklus čo som brala letrozol a iui tak sa nám podarilo

bykaterina
9. jan 2026

ano clostil sa pouziva, ale pozor iba 6krat za zivot by sa mal.
ono sa to nepouziva ako dlhodobo iba na jeden dany cyklus

anonym_64dbfa
10. jan 2026
@bykaterina

ano clostil sa pouziva, ale pozor iba 6krat za zivot by sa mal.
ono sa to nepouziva ako dlhodobo iba na jeden dany cyklus

@bykaterina ano, nema sa uzivat dlhodobo, sle ho neznamena ze len 6x za zivot 😃 6 cyklov po sebe.... anpotom pauza. Aj ked skor zvyknu zamenit za letrozol ak nefunguje na tvorbu folikulov.

Autorke: ja som uzivala clostil ale nic to so mnou nerobilo tak na dalsi cyklus mi predpisali letrozol, potom na 12 den cyklu usg na kontrolu folikulov a nasledny vpich ovitrelle a planovany styk. Styk sme aj tak mali od skoncenia menstruacie kazdy druhy den 😊 Podarilo sa. Drzim prsty!!

anonym_26dd00
10. jan 2026

@mamina123321 ahoj ja som užívala Progestanelle v novembri na 15 dní.....4 decembra som dostala menštruáciu.... ďalší cyklus som teraz meškanie 9 dní....testy negatívne....v utorok idem k lekárovi....
Mám skúsenosť z minulého tehotenstva že som mala veľmi nízke hcg a pozitívny test som mala až keď som bola v treťom mesiaci... vtedy som to neriešila hneď nakoľko ms mi chodila všelijako.....takže uvidím čo mi lekár povie a či sa podarilo

bykaterina
10. jan 2026
@anonym_64dbfa

@bykaterina ano, nema sa uzivat dlhodobo, sle ho neznamena ze len 6x za zivot 😃 6 cyklov po sebe.... anpotom pauza. Aj ked skor zvyknu zamenit za letrozol ak nefunguje na tvorbu folikulov.

Autorke: ja som uzivala clostil ale nic to so mnou nerobilo tak na dalsi cyklus mi predpisali letrozol, potom na 12 den cyklu usg na kontrolu folikulov a nasledny vpich ovitrelle a planovany styk. Styk sme aj tak mali od skoncenia menstruacie kazdy druhy den 😊 Podarilo sa. Drzim prsty!!

@anonym_64dbfa clostyl je svinstvo preto sa nemôže používať viackrát. To že nie 6krat v kuse netuším ale to som ani nezažila že by to tak dávali. Ale všetko je možné

anonym_6ac03f
10. jan 2026

Ja som mala clostil nasadený 2x pri IUI, aj gonasi a nepomohlo. Pritom folikuly boli ukážkové aj ovulácia prebehla. Nakoniec sa zadarilo až po IVF.