Skúsenosti s Inofolicom počas snahy o dieťa
Aké s nim máte skusenosti ohľadom počatia? Oplati sa či ani nie?
@kniznicocka neviem ako iné ženy,ale mne pomohol upraviť cyklus (mala som problémy po užívaní antikoncepcie a potrate) a po 4 mesiacoch uzivania som otehotnela a teraz som znova tehotná a tiež som ho brala, keď sme sa pokúšali o ďalšie dieťa.
To je moja skúsenosť.
@kniznicocka Nam Inofolic nepomohol. Pomohol nám Fertil up.
Včera tu bola o tom diskusia.. pohľadať nižšie
mne tiež nepomohol - ono to je len výživový doplnok.. kedže problém bol ale v ovulácii, potrebovala som normálne lieky a tie zabrali
Brala som ale nie pravidelne, aj tablety aj prasok rozdiel som si nevsimla, cyklus nerozhadzal, som teraz tehotna ale ci vdaka tomu netusim
Ale ked som brala prvykrat vraj vajecniky na ultrazvuku vyzerali krajsie podla dr 🤷🏻♀️
Nám nepomohol
@kniznicocka Mám pco a vďaka nemu mi nabehol cyklus, ktorý som predtým mala katastrofálny a prvý aj druhýkrát som otehotnela do 4 mesiacov
@kniznicocka inofolic som uzivala,,ci pomohol,nepomohol neviem, ale otehotnela som..uzivala som ho pre istotu,zeby bol niekde problem

@kniznicocka mne osobne to nepomohlo. Skúšala som mnoho vitamínov,ale žiaľ Bohu :( sama by som chcela vedieť čo na to pomôže podpora. Snažíme sa už vyše 7 rokov. Už som bola aj u lekára