icon

Skúsenosti s potratom a túžbou po dieťati

katarinakackaa
24. sep 2026

Ahoj dievčatá ani neviem ako vobec začať v roku 2019 som čakala svoje prvé babätko zial v 12tt.som potratila v roku 2020 sa mi narodila dcérka a však zo zdr.problemami neverbalna 6r.v juli tohto roku som otehotnela a tak tiež v 12tt.potratila kedze veľmi tizime mat dieťatko aj kvôli dcérke aby nebola sama ale uprimne aj ja sama túžim vedieť ake to je ked mi moje dieta povie co chce co potrebuje ako sa ma rozprávať sa celkovo tym nechcem povedať ze svoju dcérku chcem alebo som chcela dat bokom ona je to najlepšie čo mam ale som uprimne frustrovana ja viem ze.je to celkom krátka doba čakám ze sa to podarí hneď ale ani toto tehotenstvo posledne nebolo hned ale až po 10mesiacoch som s toho smutná namyslam si uplne nezmysli mate niektorá aj takúto skúsenosť?užívam femibion1

anonym_e2cfdc
•
25. sep 2026

ja by som uz na tvojom mieste nepokusala osud :(

makyp
•
25. sep 2026
@anonym_e2cfdc

@anonym_e2cfdc To je fakt sprostá rada

katarinakackaa
autor
•
25. sep 2026
@anonym_e2cfdc

@anonym_e2cfdc musím súhlasiť naozaj sprostá rada ved pokiaľ mi to sam lekar neodporucil..nevidím v tom problém snažiť sa a.ani v tom ze dcerka sa narodila zo zdr.problemami ja na to nie som sama a nevidím v tom problém co sa tyka starostlivosti nikde neni určené ze by dieta malo narodiť automaticky choré nechapem ako toto jedna žena alebo matka môže radiť inej žene co túži mat zdrave dieta tal potom vela žien co ani nedonosili dieta a vela krat potratili by podla teba nemali pokúšať osud?ked túžia po dieťati zaujimave

anonym_a3685f
•
25. sep 2026

Skús si porobiť vyšetrenia. Napr aj genetiku páru , hematológiu, endokrinológiu.

anonym_f79c6e
•
25. sep 2026

@katarinakackaa doktor nezistil nijakú príčinu? Vyšetrenia máš v poriadku? Túžbe rozumiem ale bola by som opatrná keď už máš za sebou dve straty. Dať sa poriadne vyšetriť, aby si predišla prípadnému ďalšiemu potratu, pretože ti to bude odnášať psychika.

katarinakackaa
autor
•
25. sep 2026
@anonym_f79c6e

@katarinakackaa doktor nezistil nijakú príčinu? Vyšetrenia máš v poriadku? Túžbe rozumiem ale bola by som opatrná keď už máš za sebou dve straty. Dať sa poriadne vyšetriť, aby si predišla prípadnému ďalšiemu potratu, pretože ti to bude odnášať psychika.

@anonym_f79c6e nie vysetrenia som uz absolvovala aj genetiku parovu tak tiež ani dcerka nema diagnózu z genetiky kedze ani z jednej strany to nemáme tak ze nic sa nezistilo čiže nikto nezaručí nic co by keby

anonym_3e2787
•
25. sep 2026
@katarinakackaa

@anonym_f79c6e nie vysetrenia som uz absolvovala aj genetiku parovu tak tiež ani dcerka nema diagnózu z genetiky kedze ani z jednej strany to nemáme tak ze nic sa nezistilo čiže nikto nezaručí nic co by keby

@katarinakackaa máš všetky tieto vyšetrenia: spermiogram, hormonálny profil, ster na ureaplazmy a podobne sex. prenosné ochorenia, hematologiu, reproimunologiu, hysteroskopiu, endokrinológiu?

katarinakackaa
autor
•
25. sep 2026
@anonym_3e2787

@katarinakackaa máš všetky tieto vyšetrenia: spermiogram, hormonálny profil, ster na ureaplazmy a podobne sex. prenosné ochorenia, hematologiu, reproimunologiu, hysteroskopiu, endokrinológiu?

@anonym_3e2787 ano

anonym_3e2787
•
25. sep 2026
@katarinakackaa

@anonym_3e2787 ano

@katarinakackaa kedy naposledy?

katarinakackaa
autor
•
25. sep 2026
@anonym_3e2787

@katarinakackaa kedy naposledy?

@anonym_3e2787 2tyzdne dozadu

anonym_3e2787
•
26. sep 2026
@katarinakackaa

@anonym_3e2787 2tyzdne dozadu

@katarinakackaa všetky tie vysetrenia si absolvovala 2 týždne dozadu? Aj reproimunologiu a muž spermiogram?